Νέο αρνητικό ρεκόρ στη Βρετανία - 758 νεκροί από τον κορονοϊό σε 24 ώρες
Τα θύματα από τον φονικό ιό ξεπέρασαν τα 6.000 - Σύμφωνα με το NHS οι ηλικίες των θυμάτων ήταν από 23 έως 102 - Σε σκωτία, Ουαλία και Βόρεια Ιρλανδία πέθαναν 96 άνθρωποι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέο αρνητικό ρεκόρ σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο στη Μεγάλη Βρετανία καθώς έχασαν τη ζωή τους 758 άνθρωποι από τον κορονοϊό, με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων να ξεπερνάει τα 6.000.
Σύμφωνα με το NHS οι ηλικίες των θυμάτων ήταν από 23 έως 102. Μάλιστα όσα θύματα ήταν 23 ετών δεν είχαν κάποιο υποκείμενο νόσημα. Ακόμη από τους 758 νεκρούς οι 28 δεν είχαν υποκείμενα νοσήματα. Παράλληλα εντός της ημέρας το βρετανικό υπουργείο Υγείας θα ανακοινώσει στατιστικά για ολόκληρη τη χώρα οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξει αύξηση των θυμάτων.
Στο μεταξύ στη Σκωτία κατέληξαν 74 άνθρωποι, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τους 296, στην Ουαλία 19 και 212 συνολικά και στη Βόρεια Ιρλανδία 3 με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τους 73.
Γιατί η Κίνα προσέγγισε τον σμήναρχο και πώς τον στρατολόγησε για να κατασκοπεύει - Ο ρόλος της CIA
«Δεν είχα καμία αρμοδιότητα για τα κονδύλια» λέει η Άννα Στρατινάκη - Τι απαντά για την υπόθεση Παναγόπουλου
Ανατριχιαστικό βίντεο με τη στιγμή που ανήλικος στις ΗΠΑ βάζει φωτιά σε φίλο του ενώ η παρέα τους γελάει
Σαουδάραβας σκιέρ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς: Δεν είναι ανέκδοτο, αλλά ιστορία έμπνευσης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



