Copyright: Pixabey.com

Tα ζώδια σήμερα Σάββατο 25 Απριλίου: Αιγόκεροι, ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις σε εργασιακό επίπεδο μπορεί να σας δημιουργήσουν άγχος - Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας

Το σαββατοκύριακο, η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους σε μία αρμονική σχέση με την Αφροδίτη που ήδη βρίσκεται ήδη κάποιες βδομάδες εκεί. Ο Πλούτωνας θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία από τώρα μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, δίνοντας έτσι μία ανάσα στα θέματα που αφορούν την πανδημία. Η αυριανή μέρα θα είναι μία γλυκιά μέρα, αλλά ως Σύνοδος Ήλιου - Ουρανού μπορεί να φέρει απρόοπτα.  

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη: Προβλέψεις για τον κορονοϊό και την υποχώρηση της πανδημίας

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Κριέ, δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός και καυστικός με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε ωθεί στο να πεις σκληρές αλήθειες που μπορεί να πονέσουν.

Αισθηματικά

Είμαι σημαντικό να μπορέσεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό καθώς είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση και μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος εκδηλώνεις ιδιαίτερη καχυποψία και αυτό δεν σου επιτρέπει να αφεθείς στην επικοινωνία με νέο πρόσωπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν στις συνεργασίες σου καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς επιδιώκοντας να επιβάλεις τις απόψεις σου. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις αδιάλλακτος και σκληρός σε αυτά που εκφράζεις οδηγώντας σε κόντρες που τελικά μπορεί να κοστίσουν.

Ταύρος

Ταύρε, επικεντρώνεσαι μέσα στην ημέρα στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να νιώσεις ότι είσαι ασφαλής. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να γίνουν πληγές που θα σε οδηγήσουν στο να γίνεις απόλυτος και συγκρουσιακός μαζί τους.

Αισθηματικά

Φρόντισε να μην επιτρέψεις σε ότι σε απασχολεί από το παρελθόν επηρεάσει τη σχέση σου δημιουργώντας προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος θέλεις να νιώσεις ότι μπορείς να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που σου δείχνει ενδιαφέρον καθώς σου δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας που είναι σημαντικό για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ημέρα είναι ιδανική για να πραγματοποιήσεις οικονομικές συζητήσεις καθώς ξέρεις τι θέλεις και τι αξίζεις. Μπορείς να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό και να συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος που έχουν τη διάθεση να ακούσουν και να ικανοποιήσουν τις επιδιώξεις σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η σελήνη το πρωί περνάει στο ζώδιό σου και σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια και την ανάγκη για μοναχικότητα. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις με φιλικά πρόσωπα καθώς θα είναι άκρως συγκρουσιακές και μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις και απομάκρυνση.

Αισθηματικά

Ξέρεις τι ζητάς από τον/η σύντροφό σου και φροντίζεις να του το δείξεις ξεκάθαρα καθώς η ωριμότητα χαρακτηρίζει τις σκέψεις και τις δράσεις σου. Ο αδέσμευτος μπορείς με σταθερά βήματα να αφεθείς σε νέο πρόσωπο με το οποίο επικοινωνείς και μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες για στόχους και φιλοδοξίες που έχεις μπορεί να είναι πολλές καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις αδιάλλακτος και συγκρουσιακός για να επιβάλεις τις δικές σου απόψεις. Καλά θα κάνεις να αφήσεις το ομαδικό πνεύμα να επικρατήσει και να περιορίσεις απολυταρχικές τάσεις που τελικά δεν θα σε ωφελήσουν.

Καρκίνος

Καρκίνε, ο συναισθηματισμός εντείνεται περισσότερο από ποτέ και μπορεί να σε οδηγήσει στο να μείνεις μακριά από πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να μπορέσεις να λύσεις ζητήματα που σε στιγματίζουν ψυχολογικά, κάτι που θα σε γεμίσει δύναμη.

Αισθηματικά

Νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς το ταίρι σου και παρ’ όλες τις ανασφάλειές σου δίνεται η ευκαιρία να αντιληφθείς ότι βαδίζεις με σταθερά βήματα μαζί του. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που σε καλεί να λύσετε ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να σε πληγώνουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι να δώσεις λύσεις. Ο ρεαλισμός που σε διακρίνει βοηθά να ξεφύγεις από συναισθηματικές εξάρσεις και να δεις πραγματικά πως πρέπει να κινηθείς για να μπορέσεις να επωφεληθείς την όποια κατάσταση.

Λέων

Λέοντα, τα φιλικά σου πρόσωπα είναι για σένα όαση μέσα στην πίεση των ημερών και σου δίνουν την ευκαιρία να συζητήσετε και να καταστρώσετε νέα σχέδια που σας χαροποιούν ιδιαίτερα. Προσοχή στις συζητήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικά

Υποστηρίζεις με φανατισμό τις απόψεις σου και αυτό μπορεί να ενοχλήσει τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Μπορείς να δείξεις καλή διάθεση για να αποφύγεις πιθανές εντάσεις. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρό που δημιουργεί νέες προϋποθέσεις στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να θέσεις γερές βάσεις σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, αρκεί να ξεφύγεις από εμμονές και προσωπικές ανασφάλειες που εκδηλώνονται και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να κάνεις σταθερά βήματα προς την επίτευξη αυτών που έχει σχεδιάσει.

Παρθένος

Παρθένε, η καχυποψία κυριαρχεί στον τρόπο που εκφράζεσαι και μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που κινείσαι. Δεν θα διστάσεις να γίνεις καυστικός, αυτό όμως να ξέρεις μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές κόντρες καθώς οι αντιδράσεις θα είναι έντονες.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου καθώς η διάθεση που δείχνεις δεν είναι η κατάλληλη και μπορεί να οδηγηθείτε σε έντονες προστριβές που θα σε πληγώσουν. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι κατακλύζεται από εσωστρέφεια και αυτό δεν αφήνει περιθώρια για νέα επικοινωνία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα καθώς φαίνεται να υπάρχουν οι παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδιά σου. Οι υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή σε προβληματίζουν. Φρόντισε να απαλλαγείς από ανασφάλειες καθώς μπορείς να αντιμετωπίσεις ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Ζυγός

Ζυγέ, σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να γίνεις αδιάλλακτος στις απόψεις σου και αυτό να χαλάσει την θετική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας.

Αισθηματικά

Η ένταση που σε διακατέχει επηρεάζει σημαντικά τη σχέση σου καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να πληγώσεις το ταίρι σου σε πιθανές συζητήσεις που έχετε. Καλά θα κάνεις να το αποφύγεις. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα δείξεις εμπιστοσύνη σε νέα γνωριμία καθώς οι ανασφάλειες θολώνουν τη σκέψη και την συμπεριφορά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες καθώς αυτές μπορεί να εξελιχθούν σε σκληρές κόντρες με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Προσπάθησε να μην γίνεις επικριτικός και εκδικητικός αφού αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η περιέργεια και η αναστάτωση που νιώθεις οδηγούν στο να κλειστείς στον εαυτό σου και να παρατηρείς τους γύρω σου. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα της καθημερινότητας καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγηθούν σε ακραίες αντιδικίες και σε λόγια που θα πληγώσουν.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις στην διάθεσή σου καθώς εμμονές και φόβοι μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την πορεία της σχέσης σου. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι τη στιγμή να αναλογιστείς τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί σε μία σχέση και μπορεί να σε βγάλει από την απαισιοδοξία και τις ανασφάλειες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση με πρόσωπα στο εργασιακό περιβάλλον δεν θα σε ωφελήσει καθώς οι κόντρες μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις. Καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις και να προσπαθήσεις διαισθητικά να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς σε ζητήματα που σε απασχολούν.

Τοξότης

Τοξότη, η ανάγκη να είσαι αρεστός κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει το να υποχωρήσεις έναντι απαιτήσεων που έχεις. Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις με λογικά επιχειρήματα αυτά που σκέφτεσαι και σε ικανοποιούν, αξιοποίησε αυτή τη συγκυρία για να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν τα πραγματικά σου συναισθήματα.

Αισθηματικά

Η αδιαλλαξία δεν θα ωφελήσει την προσωπική σου ζωή, σκέψου με ψυχραιμία τι είναι αυτό που θέλεις να εκφράσεις στο ταίρι σου και έδειξε ωριμότητα σε πιθανές συζητήσεις. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να θέλεις να επιβάλεις τις απόψεις σου σε νέο πρόσωπο, όμως αυτό θα εγείρει αντιδράσεις που δεν θα σου αρέσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσει συζητήσεις για νέες συνεργασίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο. Άφησε τις πομπώδεις εκφράσεις την άκρη και αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές νέες ιδέες και την ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων που σε διακρίνει.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, οι αντιπαραθέσεις σε οικογενειακό επίπεδο μπορεί να σε προβληματίσουν. Καλά θα κάνεις να ελέγξεις τη διάθεση να πληγώσεις τους γύρω σου με τα λεγόμενά σου και να δείξεις κατανόηση σε πιθανές απαιτήσεις και ανάγκες που έχουν. Διαφορετικά η ένταση θα κυριαρχήσει.

Αισθηματικά

Έχεις την διάθεση να γίνεις χειριστικός και επιβλητικός με το ταίρι σου και αυτό μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις που θα αφήσουν το στίγμα τους στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να εγκλωβιστείς στην κυκλοθυμία και τις ανασφάλειες και αυτό να μη βοηθήσει να απολαύσεις την επικοινωνία με νέο πρόσωπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις σε εργασιακό επίπεδο μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και μην επιτρέψεις στις εμμονές να κατακλύζουν τις σκέψεις σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κινηθείς και θα δώσει λύσεις σε ότι έχεις αναλάβει.

Υδροχόος

Υδροχόε, η καλή διάθεση σε χαρακτηρίζει και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις ευχάριστα με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Προσοχή στις συζητήσεις καθώς μπορείς να γίνεις απόλυτος και επιβλητικός και αυτό να ενοχλήσει ιδιαίτερα πρόσωπα του κοντινού περίγυρου.

Αισθηματικά

Δείχνεις με μεγάλη ευκολία τα συναισθήματα που έχεις για τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σου και αυτό δημιουργεί στέρεες βάσεις σε μακροχρόνιο επίπεδο για τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς ήρθε για να μείνει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε συμφωνίες εμπορικού χαρακτήρα καθώς είναι πιθανόν να υπάρξει παρασκήνιο που θα σε επηρεάσει και θα σε ωθήσει στο να γίνεις σκληρός και συγκρουσιακός. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις για να μην οδηγηθούν στα άκρα σπουδαίες συνεργασίες για εσένα.

Ιχθύες

Ιχθύ, η ανάγκη να βρεθείς με την οικογένεια είναι κυρίαρχη και μπορεί να οδηγήσει στο να λυθούν ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλανίζουν. Το να μείνεις πεισματικά κολλημένος στις απόψεις σου δεν θα βοηθήσει στον διάλογο, παρά θα δημιουργήσει προβλήματα και εντάσεις.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και να κλείσεις κεφάλαια από το παρελθόν που ακόμα επηρεάζουν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς σε ότι σε αναστατώνει και να αντιμετωπίσεις κατάματα φόβους που μπορείς να ξεπεράσεις και να απελευθερωθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανόν να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς θεωρώντας ότι κάποιοι επιδιώκουν να επωφεληθούν εις βάρος σου. Πρόσεξε όμως γιατί αυτό δεν μπορείς να το τεκμηριώσεις και μπορεί να γίνεις άδικος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ