Copyright: Pixabay

Tα ζώδια σήμερα Τετάρτη 29 Απριλίου: Τοξότες, επιταχύνετε ενέργειες και αποφάσεις

Τελευταία Ενημέρωση
Αποφύγετε να μπείτε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα που συναλλάσσεστε σε οικονομικά ζητήματα

Ο Απρίλιος κλείνει τον κύκλο του και περνάμε στον Μάιο, που κάτι πιο αισιόδοξο θα έχει να μας δώσει για το θέμα που μας καίει. Αν όχι στο ξεκίνημά του, τουλάχιστον από τις 17 και μετά. Η Ελλάδα από τις 2 Ιουλίου και μετά μπαίνει σε κάπως καλύτερη φάση. Στη μεταβατική δύσκολη φάση ακόμα και αυτήν την εβδομάδα Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη: Προβλέψεις για τον κορονοϊό και την υποχώρηση της πανδημίας

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Κριέ, η ένταση που νιώθεις μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το οικογενειακό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να επιβάλλουν τις απόψεις τους εξουσιάζοντάς σε. Αυτό θα είναι αρκετό για να αντιδράσεις με απότομο τρόπο και να μπεις σε διαδικασία σφοδρών αντιπαραθέσεων.

Αισθηματικά

Η καχυποψία που εκδηλώνει το ταίρι σου σε ενοχλεί και σε πληγώνει. Μην επιτρέψεις σε αρνητικά συναισθήματα να προκαλέσουν εντάσεις, επικεντρώσου στο να δώσεις σταθερότητα και ασφάλεια με την παρουσία σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να αναστατωθείς από νέο πρόσωπο που θέλει να σε πλησιάσει, δες την θετική πλευρά που μπορεί να έχει μία έντονη σχέση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε προβληματίσουν έντονα. Προσοχή σε κόντρες που μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Το βράδυ είναι πιθανό να υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις που φαίνονται ιδανικές. Δείξε εγκράτεια και παρακολούθησε την εξέλιξή τους.

Ταύρος

Ταύρε, οι σχέσεις με τον κοντινό σου περίγυρο δοκιμάζονται καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν κόντρες. Η ανάγκη ελέγχου πιθανά να οδηγήσει σε χειριστικές καταστάσεις και οι αντιδράσεις σου θα είναι απότομες και χειριστικές. Προσοχή καθώς τα λόγια μπορεί να είναι ιδιαιτέρως σκληρά και καυστικά.

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις στο ταίρι σου να προσπαθήσει να σε κατευθύνει καθώς αυτό θα δημιουργήσει ένταση μεταξύ σας. Η ειλικρίνεια στις συζητήσεις πρέπει να κυριαρχήσει. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε ελκύει, είναι πιθανό όμως να πληγωθείς από τον τρόπο που συμπεριφέρεται.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές υποθέσεις και διαφορές επηρεάζουν εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν και πιθανά να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Μην χάνεις την αισιοδοξία σου, παράλληλα όμως μην παρεκτρέπεσαι σε υπερβολές που θα σου στοιχίσουν. Είναι αυτές που θα σε ωθήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε, ανασφάλειες και καχυποψία επηρεάζουν τη διάθεσή σου και δεν επιτρέπουν να χειριστείς με ευκολία πιθανές διαφωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Φρόντισε να είσαι εγκρατής και να κινείσαι με λογική. Αργά το βράδυ βρίσκεις ισορροπίες καθώς συμφιλιώνεσαι με τους φόβους σου.

Αισθηματικά

Άφησε τον αισθησιασμό να κυριαρχήσει στη σχέση και μην επιτρέπεις στις αμφιβολίες να επηρεάσουν την συμπεριφορά σου. Παράλληλα, ξεκαθάρισε στο ταίρι σου ότι δεν θα δεχτείς έλεγχο. Ο αδέσμευτος δείχνεις να φοβάσαι και να μην μπορείς με ευκολία να διαχειριστείς νέο πρόσωπο που έρχεται σε επαφή μαζί σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ζητήματα οικονομικής φύσεως σε απασχολούν έντονα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Το πείσμα δεν θα βοηθήσει στο να επιβάλλεις την άποψή σου, καθώς θα βρεις σθεναρή αντίσταση από τους εμπλεκόμενους. Παράλληλα, έχε τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση καθώς πιθανά να προσπαθήσουν κάποιοι να κερδίσουν επιδιώκοντας να σε ελέγξουν.

Καρκίνος

Καρκίνε, η αίσθηση ότι καταπιέζεσαι από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου είναι έντονη και αυτό σε πληγώνει βαθιά. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα μείνεις άπραγος καθώς οι αντιδράσεις σου θα είναι σφοδρές και μπορεί να οδηγήσουν σε καυγάδες. Το βράδυ η διάθεσή σου αλλάζει και αντιμετωπίζεις τους γύρω σου με θετικότητα.

Αισθηματικά

Παρ’ όλη την ένταση που μπορεί να υπάρξει με το ταίρι σου, βρίσκεις την δύναμη να αντικρούσεις πιθανές επιθέσεις και να επέλθει η αρμονία που ευνοεί την προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος δεν μπορείς με ευκολία να δείξεις εμπιστοσύνη σε νέο πρόσωπο που προσπαθεί να επιβληθεί με την στάση του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Καχυποψία και παιχνίδια ελέγχου επηρεάζουν σημαντικά τις συνεργασίες και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε κόντρες. Οι κινήσεις των συνεργατών σου σε εκνευρίζουν καθώς πιθανά να προσπαθήσουν να σου επιβληθούν. Κινήσου διαισθητικά και μην επιδιώξεις να πάρεις αποφάσεις ενώ βρίσκεσαι σε ένταση αφού αυτό θα οδηγήσει σε λάθη.

Λέων

Λέοντα, η ανάγκη να για να απομονωθείς μπορεί να επηρεάσει την επαφή με τους γύρω σου καθώς εντείνονται εμμονές και φοβίες που σε ταλαιπωρούν. Βρες την απαραίτητη ισορροπία μέσα από την καθημερινότητα και πρακτικά ζητήματα που σε βοηθούν να λειτουργήσεις ρεαλιστικά.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου μπορεί να επιδιώξει να ανασύρει ζητήματα του παρελθόντος που σε πληγώνουν. Η επικριτικότητα μπορεί να σε επηρεάσει και να εντείνει την απογοήτευση. Ο αδέσμευτος πιθανά να αναστατωθείς από πρόσωπο του παρελθόντος που επιστρέφει και λειτουργεί πιεστικά στην ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υποχρεώσεις είναι αρκετές όμως κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα δείχνεις χαμένος. Απαιτείται συγκέντρωση καθώς θα σε βοηθήσει να αποφύγεις μπελάδες και λάθη λόγω αφηρημάδας. Το βράδυ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις που θα σε ανακουφίσουν σε σχέση με τον εργασιακό χώρο που κινείσαι.

Παρθένος

Παρθένε, η ανάγκη να επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα είναι διάχυτη και μπορεί να έχεις μοναδικές ιδέες που θα ενδιαφέρουν. Προσοχή καθώς θέλοντας να σχεδιάσετε κοινούς στόχους μπορεί να έρθετε σε ρήξεις. Επιβλητικές διαθέσεις μπορεί να προκαλέσουν ένταση και αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου μπορεί να σε πιέζει και αυτό σε κάνει να ασφυκτιείς. Θέσε μα λογική και ηρεμία τα όριά σου, μακριά από κόντρες που θα επηρεάσουν δυσάρεστα τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που αυξάνει το καρδιοχτύπι αλλά και τους φόβους σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέλεις να προχωρήσεις δυναμικά σε φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, όμως είναι πιθανό να υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να σου επιβληθούν ή λειτουργούν υπόγεια εις βάρος σου. Μην χάνεις την αισιοδοξία σου καθώς αυτό αργά ή γρήγορα θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στους ίδιους.

Ζυγός

Ζυγέ, η επιμονή να ασχοληθείς με την δημόσια εικόνα σου μπορεί να προκαλέσει κόντρες και να επηρεάσει δυσάρεστα την πορεία των ευρύτερων σχέσεών σου. Το βράδυ μην χάσεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που μπορεί να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στους προσωπικούς σου στόχους.

Αισθηματικά

Οι δυσκολίες στην καριέρα μπορεί να εκτονωθούν στο ταίρι σου, προσπάθησε να αφήσεις ότι σε πιέζει μακριά από την προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος μπορεί να υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από πρόσωπο εντός του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, πρόσεχε γιατί είναι πιθανό να θέλει να σου επιβληθεί.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το παρασκήνιο στην καριέρα σου πιθανά να σε εμποδίσει σε σημαντικά σχέδια, όμως μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είσαι ευθύς και ξεκάθαρος και να μείνεις μακριά από χειριστικές καταστάσεις. Το βράδυ μπορείς να πάρεις ανάσα ανακούφισης, καθώς οι εξελίξεις λειτουργούν θετικά για εσένα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον σε προβληματίζουν καθώς μπαίνεις σερ διαδικασία συγκρούσεων με αυτούς που προσπαθούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν. Το βράδυ, απόλαυσε τις στιγμές με όσους επικοινωνείς ευχάριστα γιατί φροντίζουν να ανεβάσουν το κέφι σου.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε τις στιγμές για να χαλαρώσεις με το ταίρι σου και μείνε μακριά από ότι δεν σε βοηθά να δεις την αγάπη με αισιοδοξία. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, που σου κεντρίζει την προσοχή. Μην φοβηθείς να αφεθείς καθώς αυτό θα λειτουργήσει ιδανικά για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Υπόγειες κινήσεις προσώπων που συναλλάσσεσαι μπορεί να σε απασχολήσουν, καθώς με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να κατευθύνουν τις συμφωνίες προς όφελός τους. Οι ρεαλιστικές αντιδράσεις και οι αποκαλύψεις από την πλευρά σου θα βοηθήσουν να αποκατασταθεί η ισορροπία.

Τοξότης

Τοξότη, οι φόβοι σου μπορεί να κυριαρχήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας καθώς ενισχύονται από την καχυποψία που αισθάνεσαι για τους γύρω σου. Το βράδυ θα καταφέρεις να ισορροπήσεις ξεπερνώντας ότι μπορεί να επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία και την συμπεριφορά σου.

Αισθηματικά

Το πάθος περισσεύει στη σχέση σου, όμως δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει και σε σκοτεινές σκέψεις που θα εγείρουν καυγάδες. Αφέσου στα συναισθήματα και την ανάγκη να γίνεις ένα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε βγάζει από τα νερά σου, καθώς νιώθεις έντονα την επιρροή του πάνω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Απέφυγε να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικά ζητήματα. Οι υποψίες ότι προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου μπορεί να αποδειχθούν αληθινές. Κράτησε χαμηλούς τόνους καθώς αργά ή γρήγορα θα καταφέρεις να κινηθείς ιδανικά για εσένα και τους στόχους σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις επηρεάζονται σημαντικά από την ανάγκη να ελέγξεις τις κινήσεις των γύρω σου. Αυτό θα εγείρει κόντρες αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις την ορμή σου. Κράτησε χαμηλούς τόνους και αξιοποίησε το βράδυ για να αποζημιώσεις τους γύρω σου για πιθανές παρεξηγήσεις που προέκυψαν.

Αισθηματικά

Θέλεις να επιβληθείς στο ταίρι σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιττές τριβές στη σχέση. Μην επιδιώξεις μέσα στη μέρα να προχωρήσεις σε κινήσεις που θα πληγώσουν, καθώς το βράδυ η διάθεσή σου αλλάζει. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σου δείχνει έντονο ενδιαφέρον και μπορεί να αλλάξει με την παρουσία του τη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργάτες σου μπορεί να αντιδράσουν έντονα σε πιθανές απότομες και κυριαρχικές συμπεριφορές που θα εκδηλώσεις. Η ωριμότητα που καλείσαι να δείξεις βοηθά στο να αποφύγεις κόντρες και περιττή ένταση. Στο τέλος της ημέρας να θυμάσαι ότι θα επικρατήσει η αισιοδοξία και η θετική προσέγγιση στα πράγματα.

Υδροχόος

Υδροχόε, η καθημερινότητα σε επηρεάζει ψυχολογικά καθώς μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια φόβοι που δεν σου επιτρέπουν να κινηθεί όπως θα ήθελες πραγματικά. Προσοχή σε απότομες και εξουσιαστικές τάσεις που θα προβληματίσουν τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

Αισθηματικά

Οι εμμονές μπορεί να σε ωθήσουν στο να γίνεις επικριτικός, επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο να φέρεις το ταίρι σου στα νερά σου. Να ξέρεις ότι δεν θα λειτουργήσει και θα υπάρξουν εντάσεις. Ο αδέσμευτος μπορεί να εγκλωβιστείς σε εργασιακές υποχρεώσεις και άγχος που δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις την επαφή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ζητήματα που εκκρεμούν μπορεί να επηρεάσουν τις εργασιακές σου κινήσεις, καθώς επιδιώκεις να ασχοληθείς για να τα αφήσεις πίσω σου. Η διάθεση για συγκρούσεις μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παρασκήνιο και εμπόδια που θα σε απογοητεύσουν. Μην πτοείσαι καθώς οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν.

Ιχθύες

Ιχθύ, η ανάγκη για δημιουργικότητα καθορίζει την διάθεσή σου, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε απογοητεύσουν με την στάση τους σε ότι αφορά τις προσωπικές σου ανησυχίες. Το πιθανότερο είναι να το καταλάβουν αργότερα και να επανέλθουν με απόλυτη στήριξη και θέρμη.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου είναι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και αυτό μπορεί να σε ωθήσει σε παράξενες συμπεριφορές θέλοντας να νιώσεις ασφάλεια. Μην αφήσεις τίποτα να ανατρέψει την θετική ατμόσφαιρα που υπάρχει. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά και απογειώνει τον αισθησιασμό με την παρουσία του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επιδιώκεις να κινηθείς σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, όμως είναι πιθανό να υπάρξουν εμπόδια λόγω των παρασκηνιακών διεργασιών που υπάρχουν. Μην απογοητεύεσαι γιατί οι εξελίξεις θα σε εντυπωσιάσουν, καθώς λειτουργούν υπέρ σου και αυτό σε γεμίζει αισιοδοξία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ