Pixabay

Tα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαΐου: Τοξότη, ριζικές αλλαγές στον ορίζοντα

Τελευταία Ενημέρωση
Τοξότη, επικεντρώνεσαι σε πιθανές ριζικές αλλαγές που σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις και μπορούν να σε βοηθήσουν στην κοινωνική σου καταξίωση

Ο μήνας Μάιος κάτι πιο αισιόδοξο θα έχει να μας δώσει. Αν όχι στο ξεκίνημά του, τουλάχιστον από τις 17 και μετά. Ιδανικές μέρες για να συνδεθείτε και να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Αφήστε τον εαυτό σας να κοιμηθεί και θρέψτε το σώμα σας με φαγητό και ήλιο.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη: Προβλέψεις για τον κορονοϊό και την υποχώρηση της πανδημίας

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Γενικά

Κριέ, στροφή σε καθημερινές υποχρεώσεις κάνεις σήμερα και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις λεπτομέρειες που μπορεί να σου δημιουργούν υπερένταση. Οι πρωτότυπες λύσεις σου λειτουργούν ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου και αναγνωρίζονται από το περιβάλλον που κινείσαι.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να ανατρέψει στην καθημερινότητα στη σχέση σου, αυτό θα είναι αρκετό για να ανανεωθεί και να απογειώσει το πάθος. Ο αδέσμευτος μην χάσεις την δυνατότητα που σου δίνεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που μπορεί να αλλάξει ριζικά τις συνήθειές σου και να σε βοηθήσει να πάρεις βαθιές ανάσες αποβάλλοντας το άγχος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκκρεμότητες από τη δουλειά σου έρχονται στο μυαλό και μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις απαιτούμενες διεξόδους που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από σκοπέλους και θα απογειώσουν την δημοφιλία σου στο εργασιακό περιβάλλον.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, το κέφι και η χαρά πρωταγωνιστούν και δεν αφήνουν περιθώριο στους γύρω σου να αμφισβητήσουν την καλή ψυχολογία που έχεις. Η δημιουργικότητα σε βοηθά να εκτονωθείς και να δείξεις ταλέντα που πιθανά έχεις καταπίεση. Είναι βέβαιο ότι οι δράσεις σου θα εκπλήξουν ευχάριστα το περιβάλλον που κινείσαι.

Αισθηματικά

Μπορείς να αιφνιδιάσεις ευχάριστα το ταίρι σου καθώς οι εκπλήξεις θα δημιουργήσουν ιδανική ατμόσφαιρα μεταξύ σας και θα απολαύσετε ο ένας τον άλλον. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστείς από τις πράξεις νέου προσώπου που σε διεκδικεί έντονα και θέλει να πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι δημιουργικές ιδέες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον προσώπων που θα επιδιώξουν να συνεργαστούν μαζί σου. Άλλωστε είσαι διατεθειμένος να κάνεις την ανατροπή στα επαγγελματικά σου και να πετάξεις από πάνω σου ότι συμβατικό μπορεί να περιόριζε την πορεία σου.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, επικεντρώνεσαι στο οικογενειακό περιβάλλον και σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με οικεία πρόσωπα. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο όμως η κατανόηση και η καλή διάθεση υπάρχουν και μπορούν να ξεπεραστούν με μεγάλη ευκολία..

Αισθηματικά

Δημιουργώντας έντονα ερωτική ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο για εσένα και το ταίρι σου έχεις την ευκαιρία να ανατρέψεις την ρουτίνα που μπορεί να επηρεάζει τη σχέση σας. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε εκπλήξει εκδηλώνοντας τα συναισθήματά του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ζητήματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και αρχικά νιώθεις αναστάτωση καθώς δεν είσαι βέβαιος πως πρέπει να τα διαχειριστείς. Αυτό ανατρέπεται στην πορεία καθώς ιδέες σου αποδεικνύονται ιδανικές για να δώσουν λύσεις που θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου αλλά θα είναι παράλληλα και κερδοφόρες.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, επικεντρώνεσαι να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος καθώς αυτό σε χαλαρώνει σημαντικά και σου δημιουργεί ευχαρίστηση. Δεν αποκλείεται να σε ευχαριστήσουν με τις ιδέες τους καθώς είναι πρωτότυπες και μπορεί να είναι ιδανικές για ζητήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικά

Η ανάγκη να επικοινωνήσεις τα έντονα συναισθήματά σου μπορεί να αιφνιδιάσει θετικά το ταίρι σου καθώς θα ανακαλύψετε ότι κινήστε στο ίδιο μήκος κύματος. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο μέσα από τον κοντινό περίγυρο που σου κεντρίζει την προσοχή με την ευφυΐα και το χιούμορ του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να σκεφτείς διεξοδικά πως θέλεις να κινηθείς σε εμπορικές συμφωνίες και επαγγελματικές συναλλαγές που μπορεί να έχεις. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να βρεθούν πρωτότυπες λύσεις που θα σου δώσουν διεξόδους σε ζητήματα που σε απασχολούν και θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τις πραγματικές σου ικανότητες.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες είναι αυτό που σε απασχολεί έντονα. Δεν αποκλείεται να αναλογιστείς τι πρέπει να αλλάξεις για να υπάρξει καλύτερη διαχείριση. Είναι βέβαιο ότι μπορείς να βρεις ευφάνταστες προτάσεις που θα σε βοηθήσουν ώστε να υπάρξει καλύτερος οικονομικός και ψυχολογικός έλεγχος.

Αισθηματικά

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εκφράσεις τις ανασφάλειές σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε εκπλήξει με τη στήριξη που θα σου παρέχει. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα σε ότι αφορά ζητήματα ασφαλείας και σταθερότητας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές απολαβές μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο καθώς δημιουργούν άγχος και φόβους που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Η μέρα επιφυλάσσει θετικές εκπλήξεις καθώς θα υπάρξουν πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα φροντίσουν να εξαφανίσουν με τη συμπεριφορά τους τις οποίες αμφιβολίες σου.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, με τη σελήνη να περνάει στο ζώδιό σου έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στο περιβάλλον σου. Επιδιώκεις να είσαι το κεντρικό πρόσωπο και μπορείς να εκπλήξεις ευχάριστα με τη συμπεριφορά σου και την αισιοδοξία σου τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Η χαρά και η θετική σου διάθεση εμπνέουν.

Αισθηματικά

Θέλεις το ταίρι σου να σε ευχαριστήσει όμως και εσύ με τη σειρά σου θα φροντίσεις να ανατρέψεις τα δεδομένα της σχέσης με ευχάριστο τρόπο γεμίζοντας τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου με αισιοδοξία. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να εκπλαγείς από πρόσωπο που θα επικοινωνήσει μαζί σου για να δείξει το θαυμασμό του και τα έντονα συναισθήματά του για σένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που αφορούν τις συνεργασίες σου καθώς νιώθεις ότι μπορείς να δεις μελλοντικά ποιες κινήσεις μπορούν να τις ευνοήσουν σημαντικά. Σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις ρίσκα καθώς μπορεί να υπάρξουν προτάσεις που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες και διαφορετικές για τα μέχρι τώρα επαγγελματικά σου δεδομένα.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η ανάγκη να απομονωθείς γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις που σε έχουν στιγματίσει. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τους όποιους φόβους σου και έχεις την ευκαιρία να το πραγματοποιήσεις καθώς ανακαλύπτεις ότι έχεις το ψυχικό σθένος που απαιτείται.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός και το πάθος κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και ανατρέπουν όλους τους φόβους και τις ανασφάλειές που μπορεί να έχεις για την σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να εκπλαγείς από πρόσωπο που επιστρέφει από το παρελθόν και εκφράζει με δυναμισμό τα βαθύτατα συναισθήματά του για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκκρεμότητες του παρελθόντος μπορεί να έρθουν ξαφνικά και πάλι στο προσκήνιο και προσωρινά δεν αποκλείεται να σε αγχώσουν. Σου δίνεται η ευκαιρία διαισθητικά να κινηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όποια επαγγελματικά κεφάλαια δεν έχεις κλείσει στη ζωή σου.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η ανάγκη να επικοινωνήσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα κυριαρχεί και δημιουργεί ιδιαίτερα θετικό πεδίο στις σημαντικές αυτές σχέσεις που έχεις. Πρωτότυπες ιδέες έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για κοινή δράση που ανανεώνει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις πιθανά όνειρα που έχεις στο ταίρι σου. Να είσαι βέβαιος ότι θα σταθεί δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που σε εκπλήσσει ευχάριστα με τον τρόπο σκέψης και δράσης στη ζωή του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να καταφέρεις να συντονιστείς με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου από ποτέ. Οι πρωτότυπες προτάσεις σου βρίσκουν τους κατάλληλους αποδέκτες και μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η ανάγκη για να αυτοπροβολή γίνεται ισχυρότερη από ποτέ όμως αυτό δεν σε εμποδίζει στο να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να αντιληφθείς τι είναι αυτό που τους ευχαριστεί. Επικεντρώνεσαι στην εικόνα σου και σε πιθανές ριζικές αλλαγές που σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις και μπορούν να σε βοηθήσουν σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου θα είναι δίπλα σου για να μπορέσεις να πετύχεις τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και αυτό είναι κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να εκπλαγείς από πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που εκδηλώνει με αμεσότητα τα συναισθήματά του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν είναι πολλές και μπορεί να σου προκαλούν ιδιαίτερο άγχος. Είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις κατάλληλες διεξόδους για να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις σου καθώς οι πρωτότυπες σκέψεις σου μπορούν να δώσουν τις απαραίτητες λύσεις.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η αισιοδοξία κυριαρχεί σήμερα και αυτός οδηγεί στο να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Σε γεμίζει χαρά η ανταλλαγή απόψεων μαζί τους και δεν αποκλείεται να συζητήσετε για πνευματικά θέματα που σας ενδιαφέρουν από κοινού.

Αισθηματικά

Το κέφι και η ζωντάνια που πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή απογειώνει τις αισθήσεις και δημιουργεί ιδανική ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που σε εκπλήσσει με τις απόψεις του και σε γεμίζει αισιόδοξες σκέψεις για το μέλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επικοινωνία και η διαφήμιση μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικές προτάσεις που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για νέα μονοπάτια στην καριέρα σου. Αξιοποίησε την όποια συγκυρία καθώς έχει πολλά να σου δώσει και μπορεί να σε βοηθήσει στην επαγγελματική σου διεύρυνση.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, τα έντονα συναισθήματά σου δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς καθώς σου προκαλούν εκνευρισμό και φόβους. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα καταφέρεις να βρεις την αυτοπεποίθησή σου καθώς μπορείς να ανατρέψεις ότι σου δημιουργεί ανασφάλεια και να πατήσεις γερά στα πόδια σου πιστεύοντας στον εαυτό σου.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου, αρκεί να μην επιτρέψεις σε αμφιβολίες και ανησυχίες να κυριαρχήσουν την σκέψη. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο μου δημιουργεί έντονο καρδιοχτύπι και σε ωθεί σε ριζικές αναθεωρήσεις στη φιλοσοφία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα μπορεί να έρθουν αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και να δημιουργήσουν αρχικά αναστάτωση. Είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα αρκεί να μην συμβιβαστείς και να πάρεις το απαιτούμενο ρίσκο όταν είναι απαραίτητο.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, επικεντρώνεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρξει αρμονία και ισορροπία με τα πρόσωπα που αγαπάς. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από τα όριά σου αλλάζοντας ριζικά νοοτροπία και τρόπο σκέψης, κάτι που θα βοηθήσει στο να έχεις ισότιμες και ειλικρινείς σχέσεις.

Αισθηματικά

Αιφνιδιαστικές συζητήσεις μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα της σχέσης σου και να βοηθήσουν εσένα και το ταίρι σου να εξομαλύνετε πιθανές διαφωνίες που μπορεί να είχατε. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστείς από νέο πρόσωπο που θέλει να εισβάλλει στη ζωή σου καθώς κεντρίζει το μυαλό σου με την ευφυΐα και την αισιοδοξία του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αιφνιδιαστικές προτάσεις μπορεί να υπάρξουν που θα σου κεντρίσουν την προσοχή. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν οι πρωτότυπες ιδέες σου καθώς είναι σημαντικό το γεγονός ότι δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι γρήγορα πως πρέπει να κινηθείς και τι είναι αυτό που θα δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ