Copyright: Pixabey.com

Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου: Μικρά αλλά ουσιαστικά βήματα προόδου για τους Αιγόκερους

Ήρθε η ώρα να κάνετε αλλαγές που θα σας χαρίσουν αυτοπεποίθηση και σταθερότητα

Σήμερα κλείνει τυπικά για τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Σκορπιός Λέων, Υδροχόος) ένα δύσκολο μεταβατικό διάστημα που ξεκίνησε στις 23 Μαρτίου. Εκκρεμότητες θα υπάρχουν έως και την 1η Ιουλίου, αλλά έως τότε θα υπάρχουν και εναλλακτικές. Με φρόνηση και προσοχή από σήμερα και μετά Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Κριέ, οι φιλικές παρέες πρωταγωνιστούν και σήμερα δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεφύγεις από τις όποιες εντάσεις και να απολαύσεις στιγμές χαλαρότητας και ξεγνοιασιάς. Προσοχή το απόγευμα καθώς παρεξηγήσεις μπορεί να προκύψουν από την κακή διάθεση σου χωρίς επί της ουσίας λόγο.

Αισθηματικά

Οι ευχάριστες αναμνήσεις με το ταίρι σου δημιουργούν ένα όμορφο σκηνικό όπου απολαμβάνετε στον απόλυτο βαθμό. Φρόντισε να μην ανατρέψεις τα πράγματα το απόγευμα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με πρόσωπο από το παρελθόν κυριαρχεί, όμως μπορεί να προκαλέσει εσωτερικές συγκρούσεις που θα σε ταλαιπωρήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ανασφάλειές έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν την πορεία σου σε σχέση με φιλοδοξίες που έχεις θέση. Αξιοποίησε τη συγκυρία για να κλείσεις εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να εκκρεμούν εδώ και καιρό. Η μέρα είναι ιδανική και θα αποδώσει σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο.

Ταύρος

Ταύρε, ο εκνευρισμός και η απολυτότητα που επιδεικνύεις θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.είναι σημαντικό να επιδείξεις ψυχραιμία και να ασχοληθείς με ότι μπορεί να σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να διασώσεις σημαντικές σχέσεις για εσένα.

Αισθηματικά

Νιώθεις ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί το ταίρι σου πραγματικά τι είναι αυτό που επιδιώκεις από μία σχέση και αυτό θα οδηγήσει σε ρήξεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η αξιοποίησε την επικοινωνία σου με πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που επανέρχεται για να περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση κυριαρχεί και δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν. Φρόντισε να ξεπεράσεις την εσωστρέφεια και να κατασταλάξεις στις καλύτερες δυνατές κινήσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό σε ικανοποιεί ιδιαίτερα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας μαζί τους. Μην επιτρέψεις στο παρελθόν να παρεισφρήσει γιατί οι συζητήσεις θα πάρουν δυσάρεστη τροπή.

Αισθηματικά

Νιώθεις την ανάγκη να εξομολογηθείς βαθύτερα συναισθήματα στο ταίρι σου και να εκφράσεις με αμεσότητα τι πραγματικά περιμένεις από εκείνο. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με πρόσωπα που επιστρέφει από το παρελθόν θα απογειώσει την ψυχολογία σου και θα δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αμέλεια μπορεί να οδηγήσει να ξεχάσεις πιθανές υποχρεώσεις που έχεις καθώς είναι γεγονός ότι δεν έχεις όρεξη να επικεντρωθείς στα επαγγελματικά σου. Πρόσεξε όμως γιατί υπάρχουν συζητήσεις και συμφωνίες ανοιχτές όπου οι συνεργάτες σου θα ζητήσουν την άποψή σου και θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και ρεαλιστής.

Καρκίνος

Καρκίνε, η ένταση είναι διάχυτη από το πρωί καθώς καλείσαι να διαχειριστείς τις ανασφάλειές σου που γίνονται άμεσα εμφανής. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσει στην ημέρα για να ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν και όχι για να κοντράρεις της με φιλικά πρόσωπα που μπορεί να διαφωνούν με τη στάση σου.

Αισθηματικά

Η καχυποψία και οι αμφιβολίες που εκδηλώνονται στην προσωπική σου ζωή δεν αφήνουν ανεπηρέαστο το ταίρι σου και είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ σας λόγο τις περίεργες διαθέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι πιθανόν να αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς δεν μπορείς να κατασταλάξεις στο τι πραγματικά θέλεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται σήμερα για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να σε αγχώνουν. Απέφυγε να κάνεις κινήσεις που αφορούν σχέδια σου καθώς δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με πρόσωπα που συνεργάζεσαι..

Λέων

Λέοντα, η ανάγκη να αποκαταστήσεις τη σχέση σου με πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον είναι έντονη καθώς επιδιώκεις να έχεις ισορροπία και αρμονία με αυτούς που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Μην χάσεις την ευκαιρία για να αφήσεις πίσω σου οριστικά παρεξηγήσεις που σε ταλαιπώρησαν.

Αισθηματικά

Μπορείς να επαναπροσδιορίσεις με το ταίρι σου τους κοινούς στόχους και να αφήσεις τις συγκρούσεις στην άκρη που δεν σου επιτρέπουν να χαρείς την ομορφιά του πρόσφερε στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να εκφράσει συναισθήματα που έχει καιρό για εσένα, είναι γεγονός όμως ότι δεν είσαι βέβαιος αν πραγματικά θέλεις να προχωρήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες στα επαγγελματικά σου και κυρίως σε ότι αφορά τους συνεργάτες σου μπορεί να απασχολήσουν από το μεσημέρι και μετά καθώς γίνονται άμεσα εμφανείς οι διαφωνίες που έχετε. Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις που θα οδηγηθούν σε αδιέξοδο και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτείς καλά πώς πρέπει να κοιμηθείς.

Παρθένος

Παρθένε, η φορτική καθημερινότητα μπορεί να μην σου επιτρέπει να διασκεδάσεις και να χαρείς παρέες με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου κάτι που είναι αρκετό για να ενισχύσει τη νευρικότητα και να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και είναι σημαντικά για εσένα.

Αισθηματικά

Νιώθεις ότι δεν είναι εύκολο το ταίρι σου να αντιληφθεί τις πολλές υποχρεώσεις σου και είναι πιθανότατο να προκύψουν κόντρες που θα σας απασχολήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρό μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που σε έχει στιγματίσει βγάζοντας σε από τις καθημερινές σου συνήθειες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να υπάρξουν προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που επανέρχονται για να βελτιώσουν το προφίλ σου και την καριέρα σου. Δείξε ωριμότητα και επιμέλεια καθώς το απόγευμα η διάθεσή σου να αδιαφορήσεις για την επαγγελματική σου πορεία θα σου στοιχίσει σημαντικά.

Ζυγός

Ζυγέ, η διάθεσή σου είναι στα ύψη και το πιθανότερο είναι να απολαύσεις την παρέα που μπορεί να προκύψει με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και σου έχουν λείψει. Το απόγευμα οι ανασφάλειές εντείνονται προκαλώντας εσωστρέφεια και καχυποψία που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

Αισθηματικά

Οφείλεις να είσαι προσεκτικός στην προσωπική σου ζωή καθώς οι φόβοι σου μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο και να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα που υπάρχει με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το παρελθόν που σε κεντρίζει πνευματικά και ψυχικά στο μέγιστο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο αφού είναι σημαντικό για εσένα να δώσεις λύσεις που θα είναι ικανοποιητικές και θα σε απαλλάξουν από τα όποια άγχη. Προσοχή γιατί ο εγωισμός και οι κόντρες δεν θα οδηγήσουν στον επιθυμητό δρόμο και πιθανότατα να χάσεις ποιος είναι ο πραγματικός στόχος.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η οικογένεια παίζει καθοριστικό ρόλο δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσει συναισθήματα ή και ανησυχίες που μπορεί να έχεις εδώ και καιρό. Το απόγευμα φρόντισε να περιορίσεις το άγχος και την κυκλοθυμία σου καθώς δεν θα διστάσεις να δημιουργήσεις προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον χωρίς επί της ουσίας λόγους.

Αισθηματικά

Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου δημιουργώντας το ανάλογο σκηνικό στον προσωπικό σου χώρο και πρόσεξε πιθανές κόντρες που θα ανατρέψουν την υπέροχη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η αξιοποίησε την επιστροφή προσώπου από το παρελθόν για να ξεκαθαρίσεις φοβίες που μπορεί να σου έχει δημιουργήσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που σε ταλαιπωρούν από παλιά και σε αυτό μπορούν να σε βοηθήσουν πρόσωπα από την οικογένεια που θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά στις επιλογές σου. Προσοχή σε κυκλοθυμικές τάσεις που θα επηρεάσουν τις συνεργασίες σου.

Τοξότης

Τοξότη, η επικοινωνία με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε ικανοποιεί ιδιαίτερα και σου δίνει την ευκαιρία να κλείσετε ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν από το παρελθόν. Προσοχή μετά το απόγευμα καθώς οι εμμονές δεν αφήνουν περιθώρια για λογική σκέψη και επιτρέπουν στην γκρίνια να κυριαρχήσει.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται για να λύσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου από το παρελθόν και να αποκαταστήσεις την όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με πρόσωπο του παρελθόντος είναι πολύ πιθανή και αυτό είναι αρκετό για να απογειώσει την διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις εμπορικές συμφωνίες ούτε κεντρίζουν την προσοχή, πρόσεχε μόνο να είσαι ακριβής σε οικονομικό επίπεδο για να μην υπάρξουν παρερμηνείες. Η ένταση στη δουλειά δημιουργείται από την πλευρά σου καθώς δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς για να λύσεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, οι ανασφάλειές σου έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τις διαχειριστείς με μοναδική προϋπόθεση να κάνεις μία ενδοσκόπηση που μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα και να σου υποδείξει τις δικές σου ευθύνες. Ήρθε η ώρα να κάνεις αλλαγές που θα σου χαρίσουν αυτοπεποίθηση και σταθερότητα.

Αισθηματικά

Απολαμβάνεις το πάθος με το ταίρι σου δημιουργώντας το ανάλογο σκηνικό όπου απαιτείται, προσοχή στον εγωκεντρισμό που θα σου κοστίσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το παρελθόν που σου έχει χαρίσει έντονα συναισθήματα και καρδιοχτύπι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κλείσε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να αφορούν τρίτους ορμώμενος από τη διαίσθησή σου που μπορεί να σου δείξει τον καλύτερο δυνατό δρόμο. Οι σπατάλες για να περάσεις καλά θα δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου, φρόντισε να μην χάσεις τον έλεγχο.

Υδροχόος

Υδροχόε, αφοσιώνεσαι σε αυτά που σκέφτεσαι και θέλεις και επιδιώκεις να περάσεις όμορφα με όποια πρόσωπα μπορείς να βρεις κοινή προσέγγιση στη διασκέδαση. Προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν σε οικογενειακό επίπεδο που θα χαλάσουν την καλή σου διάθεση.

Αισθηματικά

Επεδίωξε να εκφράσεις όλα αυτά που κρατάς μέσα σου καθώς να είσαι βέβαιος ότι το ταίρι σου θα δείξει κατανόηση και διάθεση να σε ικανοποιήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν που ξυπνά και πάλι έντονα συναισθήματα με την παρουσία του στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορούν να αποφέρουν σημαντικά οφέλη σε οικονομικό επίπεδο και να έχεις κερδοφόρες συνεργασίες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η κυκλοθυμία σου που μπορεί να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Ιχθύες

Ιχθύ, ο συναισθηματισμός και η ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα κυριαρχεί καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δεις πραγματικά μέσα σου τι είναι αυτό που σε έχει πληγώσει και οφείλεις να ξεπεράσεις. Απωθημένα του παρελθόντος μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις με κοντινά πρόσωπα, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν δημιουργώντας μοναδικές στιγμές πάθους στη σχέση σου που οφείλεις να προστατεύσεις και να κρατήσεις μακριά από τον εκνευρισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει και προκαλεί σοβαρές αναταράξεις επηρεάζοντας την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες σε συμφωνίες εμπορικού περιεχομένου μπορεί να σε απογοητεύσουν και να οδηγήσουν στην κατήφεια. Φρόντισε να δεις τη θετική πλευρά και να αναλογιστείς ποιες είναι οι κινήσεις που μπορούν να διορθώσουν την κατάσταση. Οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος φαίνεται να λύνονται οριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ