Pixabay

Tα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα 1η Ιουνίου: Κριοί, προσοχή που βάζετε την υπογραφή σας

Αυτή την εβδομάδα έρχονται στην επιφάνεια θέματα που χρειάζονται θετική προσέγγιση και στοχοθεσία

Χαλαρώνει η ένταση για Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες, ενώ το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο θα ενισχύσει και κάποια άλλα ζώδια, όπως ο Σκορπιός, ο Καρκίνος και ο Ταύρος. Συνεννόηση, επικοινωνία, Διαδίκτυο, μετακομίσεις, ταξίδια, έντυπα, έγγραφα, συμφωνίες, σπουδές και ό,τι αφορά το παιδί μπαίνουν σε πιο θετική τροχιά. Δίδυμοι σήμερα και αύριο προσοχή στην επίλυση προβλημάτων και Κριοί προσοχή στις συνεργασίες.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη...

Κριός

Γενικά

Κριέ, η επικοινωνιακή σου διάθεση παίζει καθοριστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείς καθώς του δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις με αμεσότητα τα συναισθήματά σου και να κερδίσεις με την θετική σου προσέγγιση. Η διασκέδαση και οι όμορφες στιγμές με την παρέα σου θα σε χαλαρώσουν και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα.

Αισθηματικά

Οι όμορφες στιγμές που μπορεί να περάσεις με το ταίρι σου είναι αυτές που λειτουργούν αναζωογονητικά στην ψυχολογία σου και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο ή πιθανή επιστροφή από το παρελθόν που θα σε απασχολήσει έντονα με την παρουσία της στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να προχωρήσεις με δυναμισμό σε συνεργασίες που έχουν σχέση με το εμπόριο καθώς μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Άλλωστε έχεις την ευκαιρία να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις που θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σου και θα δημιουργήσουν ένα άκρως θετικό πλαίσιο εξέλιξης.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, η καθημερινότητα μπορεί να είναι φορτική όμως έχεις την ευκαιρία να δώσεις λύσεις καθώς δείχνεις σταθερότητα και δυναμισμό σε όποιες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει. Ευχάριστα μπορείς να κλείσεις την ημέρα σου απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με λίγους και καλούς φίλους που σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Αισθηματικά

Η ρουτίνα δεν μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου καθώς φροντίζεις να ξεπεράσεις με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου τις όποιες δυσκολίες σας δημιουργεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο από το περιβάλλον της δουλειάς που να επανέλθει με μία πρόταση που θα είναι άκρως ελκυστική για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η εργατικότητα σου είναι παροιμιώδης και δημιουργεί προϋποθέσεις σημαντικής εξέλιξης για εσένα στη δουλειά. Παράλληλα μπορείς να διαπραγματευτείς οικονομικά ζητήματα καθώς έχεις την ευκαιρία να επαναφέρεις πιθανές προτάσεις που έχεις καταθέσει στο παρελθόν και να ικανοποιηθούν.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε επηρεάσει καθώς το κέφι και ο δυναμισμός δεν αφήνουν την ψυχολογία σου να πέσει σε καμία δυσκολία. Δείχνεις αποφασιστικότητα σε όποια κατάσταση χρειάζεται να αντιμετωπίσεις και αυτό είναι κάτι που θαυμάζουν οι γύρω σου σε εσένα σήμερα.

Αισθηματικά

Μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου και να εκφράσεις με ευκολία ζητήματα από το παρελθόν που μπορεί να σε προβληματίσουν στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει που θα σου χαρίσει έντονα συναισθήματα και θα σε βάλει στη διαδικασία να αναλογιστείς τι πραγματικά θέλεις από την προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η γοητεία που ασκείς στους συνεργάτες και τους ανωτέρους σου είναι αυτή που μπορεί να καθορίσει την επαγγελματική σου πορεία καθώς δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε εμποδίσει στην επίτευξη των στόχων σου. Ξέρεις πού πατάς και ποιος είσαι και αυτό φροντίζεις να το δείξεις στο επαγγελματικό περιβάλλον με κάθε τρόπο.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με οικογενειακές υποθέσεις που μπορεί να έχουν προκύψει και απαιτούν λύσεις. Έχεις όμως την ψυχική δύναμη να δώσεις τις απαραίτητες διεξόδους που θα σε βοηθήσουν να ανακουφιστείς και να πάρεις σημαντικές ανάσες καθώς απαλλάσσεσαι από πιθανά βάρη.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου δημιουργώντας ένα ιδανικό σκηνικό ρομαντισμού και τρυφερότητας που θα απογειώσει την σχέση στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν σε προβληματίζουν με την παρουσία τους και πάλι στη ζωή σου καθώς δημιουργούν έντονα συναισθήματα για ακόμα μία φορά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να επανέλθουν και να ζητούν επίλυση, είναι βέβαιο ότι εσύ μπορείς να τακτοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι κι αν προκύψει καθώς δείχνεις δυναμισμό και ψυχικό σθένος. Οι οικονομικές δυνατότητες που προκύπτουν από τις ευκαιρίες μπορούν να αξιοποιηθούν και να αποδώσουν σημαντικά οφέλη.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η καλή παρέα που σου προσφέρουν τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε βοηθά να ξεφύγεις από τις οποίες δύσκολες καταστάσεις αντιμετωπίζεις και να νιώσεις ευχάριστα και αισιοδοξία μαζί τους. Πρωταγωνιστικό ρόλο μπορούν να παίξουν και φίλοι που σε γεμίζουν χαρά με την παρουσία τους στη ζωή σου.

Αισθηματικά

Προχωράτε μαζί με το σύντροφό σου και αυτό το κοινό πλαίσιο που έχετε θέσει στη σχέση σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά από ποτέ και να απολαύσετε υπέροχες στιγμές ο ένας με τον άλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία ή πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον που επιστρέφει και πάλι για να σου τονίσει ότι ενδιαφέρεται για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες σου δίνονται σε εμπορικό επίπεδο καθώς μπορείς να πρωταγωνιστείς σε συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό για εσένα να έχεις και τα κατάλληλα οικονομικά οφέλη και αυτό μπορείς να το πετύχεις καθώς δείχνεις με την ευφυΐα και την προσαρμοστικότητα σου ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις ακόμα και στις δυσκολότερες καταστάσεις.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες βρίσκονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε προβληματίζουν έντονα. Βρίσκεις την δύναμη να ξεπεράσεις τους όποιους φόβους σου και να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου την πραγματική σου άξια. Σε αυτό μπορούν να σε βοηθήσουν και πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού του περίγυρου που δείχνουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπό σου.

Αισθηματικά

Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές σε κοινωνικές εκδηλώσεις με το ταίρι σου που θα σας γεμίσουν έντονα συναισθήματα και θα σας φέρουν πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κατανόηση και η αισιοδοξία δημιουργεί μοναδικές προϋποθέσεις ένωσης για νέο πρόσωπο που θέλει να σε κατακτήσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται στο απόγειο της καθώς δείχνεις με τον τρόπο σου τι μπορείς να καταφέρεις και ποιες είναι οι προοπτικές σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές οικονομικές συζητήσεις που θα σε ικανοποιήσουν με την εξέλιξή τους καθώς αναγνωρίζεται στο πρόσωπό σου η προσπάθεια και η εργατικότητα που δείχνει.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς με την αισιοδοξία και την χαρά που αποπνέεις δημιουργείς ένα όμορφο περιβάλλον γύρω σου. Είναι σημαντικό να απολαύσεις τις στιγμές διασκέδασης που σου προσφέρονται από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που χαίρονται ιδιαίτερα να σε έχουν στην παρέα τους.

Αισθηματικά

Συναισθήματα και ανάγκες μπορεί να εκφραστούν με μοναδικό τρόπο, να είσαι βέβαιος ότι το ταίρι σου έχει διάθεση να σε κατανοήσει και να σε ικανοποιήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι μία γνωριμία που θα απογειώσει την αισιοδοξία και τον αισθησιασμό ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες από τους συνεργάτες σου καθώς δείχνεις τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που σε διακατέχει. Η θετική εξέλιξη των πραγμάτων θα φέρει ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές που θα χαροποιήσουν τους πάντες.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς φαίνεται ότι δεν τα έχεις ξεπεράσει. Όμως έχεις το ψυχικό σθένος να αναγνωρίσεις αυτό που πραγματικά σε ενοχλεί και να το αφήσεις στην άκρη δίνοντας προτεραιότητα στο μέλλον.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός και ο αισθησιασμός εναρμονίζονται σε ένα μοναδικό περιβάλλον που εκτοξεύει τη σχέση σου στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να ασχοληθείς με πρόσωπο από το παρελθόν που έρχεται για να τονίσει τα έντονα συναισθήματα που έχει για εσένα και να σε διεκδικήσει για ακόμα μία φορά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να εκκρεμούν και να αφορούν οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους. Το ένστικτό σου δεν αφήνει περιθώρια για λάθη καθώς σου δείχνει με τον τρόπο του πως πρέπει να κινηθείς και ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις για εσένα.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, το φιλικό περιβάλλον πρωταγωνιστεί σήμερα καθώς του δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα που είναι αγαπημένα και μπορούν να αντιληφθούν τις πρωτοποριακές ιδέες και τις απόψεις σου. Δεν αποκλείεται μέσα από αυτή την διαδικασία να υπάρξουν μοναδικές νέες γνωριμίες που θα στιγματίσουν τη ζωή σου.

Αισθηματικά

Το να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι σημαντικό και για τους δύο καθώς θα σας βοηθά να λειτουργήσετε σαν ομάδα και να επικεντρωθείτε στον κοινό σκοπό. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο μπορεί να δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους για σένα επιδιώκοντας να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρό που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις επαγγελματικές επιδιώξεις καθώς φαίνεται να ανοίγει ένας νέος δρόμος μπροστά σου σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Αξιοποίησε πιθανές προτάσεις που σου ταιριάζουν καθώς μπορείς να ανταποκριθείς ιδανικά σε αυτές.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η εικόνα που δείχνει στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον είναι σημαντική για εσένα και μπορείς να κάνεις τα πάντα για να την βελτιώσεις. Δείχνοντας τη διάθεση αυτή είναι βέβαιο ότι θα βρεις πρόσωπα που θα ανταποκριθούν με καλή θέληση στις οποίες επιδιώξεις έχεις και θα σε βοηθήσουν.

Αισθηματικά

Είναι εύκολο για εσένα και το ταίρι σου να καθορίσετε ζητήματα που πρέπει να λύσετε σε καθημερινό επίπεδο και μπορεί να σας απασχολούν χωρίς λόγο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει πρόσωπο που επανέρχεται με το ενδιαφέρον του για εσένα. Αυτό θα σε κολακεύσει ιδιαίτερα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δείχνεις ότι έχεις διάθεση για εργατικότητα, έχεις μεθοδική σκέψη και υπευθυνότητα σε ότι αναλάβεις. Αυτό εντυπωσιάζει τους πάντες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και δημιουργεί σημαντικές προϋποθέσεις εξέλιξης, κάτι που σε χαροποιεί ιδιαίτερα.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, δίνεις την εικόνα ενός ανθρώπου που είναι ευτυχισμένος και αισιόδοξος και αυτό καταφέρνεις να δημιουργήσεις και στο περιβάλλον που κινείσαι. Τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα σε απασχολούν έντονα και μπορείς να συζητάς ώρες με επίκεντρο τις φιλοσοφικές του αναζητήσεις και που μπορούν να σε ταξιδέψουν.

Αισθηματικά

Απόλαυσε στιγμές χαράς και πάθους με το ταίρι σου που θα εκτοξεύσουν τη σχέση στα ύψη και θα ανανεώσουν την ατμόσφαιρα με καθοριστικό τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα ανοίξει νέους ορίζοντες μπροστά σου αλλάζοντας την κοσμοθεωρία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές του κινήσεις μπορεί να επικεντρώνονται σε πρόσωπα από το εξωτερικό που έχουν σημαντικές προτάσεις για εσένα. Σκέψου καλά πριν πάρεις αποφάσεις και δες την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων γιατί είναι αυτή που τελικά μπορεί να σε καθοδηγήσει με άκρως θετικό τρόπο.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς πολύ καλά τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και σου δημιουργεί ανασφάλεια. Παράλληλα έχεις τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή να το ξεπεράσεις και σε αυτό θα σε στηρίξουν και πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός που θα σταθούν δίπλα σου για να σε στηρίξουν.

Αισθηματικά

Ο συναισθηματισμός φορτίζει την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή, σου δίνει όμως και την ευκαιρία να γευτείς μοναδικές στιγμές πάθους με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η υπέροχα συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να δονήσει για τα καλά την ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται σε οικονομικό επίπεδο καθώς μπορεί να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα για εσένα. Τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι έχουν θετική διάθεση και κατανόηση απέναντι σου και αυτό θα βοηθήσει στο να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τα ζητήματα που σε απασχολούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ