Pixabay

Tα ζώδια σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου: Ταύροι, ανατρεπτικά γεγονότα φέρνουν αναστάτωση

Κυριακή 5 Ιουλίου έχουμε την τελευταία έκλειψη της περιόδου και αυτή θα γίνει στον Αιγόκερω

Η έκλειψη στον Αιγόκερω θα συνοδευτεί από πανσέληνο όπως γίνεται συνήθως και θα επιβαρύνει ποικιλοτρόπως περισσότερο την παρορμητική ζωδιακή ομάδα δηλαδή τον Κριό τον Ζυγό τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω. Εδώ - και το ακριβές θα ήταν αν λέγαμε γύρω από αυτήν την ημερομηνία - μπορεί να κλείνουν κύκλοι που σχετίζονται με έναν τρόπο σκέψης και δράσης, αλλά και εργασίας ή σημαντικών σχέσεων ή κάποιου συνεταιρισμού ή σύμπραξης.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη - Τα ζώδια της εβδομάδας 21- 27 Ιουνίου: Δονήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες

Με πιο καθαρή εικόνα από το βραδάκι της Δευτέρα και ακόμα καλύτερα από Τρίτη θα μπορέσετε να αποφασίσετε και να δράσετε.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο αναστατώνει το πρωί την διάθεσή σου καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα σου δημιουργούν νευρικότητα. Προσοχή γιατί θα είναι εύκολο να ξεσπάσεις στα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου δημιουργώντας προβλήματα.

Αισθηματικά

Πιθανές ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια με ορμή και προβληματίζουν τη σχέση σου. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις για να μη χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε αναστατώσει και θα έρθει ξαφνικά για να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικά έξοδα μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου δημιουργώντας σου ανασφάλειες που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωιστής και απότομος με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι δημιουργώντας εκρηκτικό κλίμα και διαφωνίες με την συμπεριφορά σου.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου το πρωί αυξάνει κατακόρυφα τον εκνευρισμό με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Ανατρεπτικά γεγονότα προκαλούν αναστάτωση, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να έχεις ψύχραιμη διαχείριση στα πράγματα.

Αισθηματικά

Μπορείς να απολαύσεις ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό βράδυ με το ταίρι σου, αρκεί να αποφύγεις τον εκνευρισμό και την διάθεση να συγκρουστείς προκαλώντας εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέες γνωριμίες καθώς εκνευρισμός και κυκλοθυμία επηρεάζουν σημαντικά τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να ανατραπούν θέματα ακίνητης περιουσίας και συμφωνίες που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις με ξεκάθαρη σκέψη να διαχειριστείς τις οποίες καταστάσεις. Διαφορετικά οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες και οι αλλαγές θα σε κλονίσουν για τα καλά.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τετράγωνο της με τον Ουρανό το πρωί δημιουργεί ένταση με πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται ζητήματα του παρελθόντος να έρθουν αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και να προκαλέσουν προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Αισθηματικά

Παλιότερα απωθημένα μπορεί να αναστατώσουν τη σχέση σου και να γίνεις απότομος με το ταίρι σου. Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από τον εκνευρισμό και να βρεις τη θετική πλευρά του εαυτού σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνικές γνωριμίες έρχονται για να σου θυμίσουν ότι έχεις ανεπίλυτα ζητήματα από το παρελθόν που πρέπει να αντιμετωπίσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν συνεργασίες και συμφωνίες εμπορικού χαρακτήρα που θα σε επηρεάσουν έντονα και θα χαλάσουν την ψυχολογία σου. Προσοχή στην ένταση και τον εκνευρισμό που μπορούν με ευκολία να δυναμιτίσουν τις οποίες συζητήσεις και να οδηγήσουν σε δυσάρεστες εξελίξεις.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το πρωί σε αναστατώνει έντονα καθώς εγείρει σημαντικά ζητήματα φόβων και ανασφαλειών. Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να κυριαρχήσει καθώς χάνοντας την αυτοπεποίθησή σου δεν σου είναι εύκολο να σκεφτείς ρεαλιστικά.

Αισθηματικά

Η αναστάτωση που μπορεί να προκύψει στη σχέση σου από ξαφνικά γεγονότα θα προκαλέσει νευρικότητα. Προσπάθησε να την ξεπεράσεις και να αφιερώσεις στο ταίρι σου στιγμές γεμάτες πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να νιώσεις ότι δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς σε μία νέα γνωριμία λόγω του εκνευρισμού σήμερα για αυτό απομονώνεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αιφνιδιαστικά έξοδα ανατρέπουν τα σχέδιά σου και δεν αποκλείεται να σου προκαλέσουν ανασφάλεια. Προσοχή σε κόντρες και διαφωνίες στον επαγγελματικό περίγυρο που εκδηλώνονται λόγω διαφόρων σε επίπεδο νοοτροπίας και σκέψης. Να θυμάσαι ότι το πείσμα δεν θα σε βοηθήσει στους στόχους σου.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το πρωί δημιουργεί έντονη αναστάτωση καθώς πιθανότατα υπάρχουν ζητήματα που προκύπτουν και οδηγούν σε συγκρούσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προσοχή στην επιθετική διάθεση σου που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

Αισθηματικά

Ανατροπές μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου και να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός με το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να ξεπεράσεις την οποία νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν ξαφνικά και να σε προβληματίσουν για την προσωπική σου πορεία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε επίπεδο συνεργασιών που θα σε αναστατώσουν έντονα και θα δημιουργήσουν ένταση και εκνευρισμό με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Είναι προτιμότερο να πάρεις αποστάσεις για να μην δημιουργήσεις ζητήματα που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς αργότερα.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το πρωί μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα λόγω έντασης που προκαλείται από αναμνήσεις και απωθημένα. Προσπάθησε να ασχοληθείς με αντικείμενα που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σου για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικά

Οι πληγές του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια δεν σου επιτρέπουν να είσαι αρμονικός με το ταίρι σου, προσοχή σε καυγάδες λόγω της συναισθηματικής φόρτισης που σε διακατέχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων μπορεί να υπάρξουν που θα σε αιφνιδιάσουν και θα φέρουν στο προσκήνιο συναισθήματα, αναμνήσεις και τραύματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε εργασιακά ζητήματα και υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις καθώς συναισθηματισμός και νευρικότητα εναρμονίζονται δυσάρεστα και σου προκαλούν προβλήματα. Προσοχή σε λάθη και παραλείψεις γιατί με ευκολία θα δημιουργηθούν προβλήματα και εντάσεις στον χώρο της δουλειάς.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το πρωί μπορεί να φέρει αναστάτωση στον επαγγελματικό χώρο ή με φιλικά πρόσωπα που έχεις κοντά σου. Η ένταση είναι δεδομένη, προσοχή στην επιθετική σου διάθεση που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στο φιλικό περιβάλλον.

Αισθηματικά

Αλλάζουν αιφνιδιαστικά στόχοι και φιλοδοξίες που έχεις με το ταίρι σου και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει νευρικότητα και συγκρούσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περίγυρο μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σε προβληματίσει με την ιδιόρρυθμη προσωπικότητα του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αιφνιδιαστικά γεγονότα ανατρέπουν επαγγελματικούς στόχους που έχεις και δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στις συνεργασίες σου. Η ένταση είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν καβγάδες και αναστατώσεις που θα επηρεάσουν την πορεία της δουλειάς και των σχέσεων σου μέσα σε αυτήν.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί έντονη αναστάτωση με πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο και στο περιβάλλον που κινείσαι. Προσοχή στις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς ο εκνευρισμός θα οδηγήσει σε ψυχρότητα με πρόσωπα σημαντικά για σένα.

Αισθηματικά

Ένταση επικρατεί με το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να συγκρουστείτε μετωπικά για αιφνιδιαστικά γεγονότα που επηρεάζουν την σχέση σας. Κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε απόσταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον έρχονται κεραυνοβόλα για να ανατρέψουν την προσωπική εξέλιξη για την εικόνα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές υπάρχουν σε επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε επηρεάσουν έντονα. Ο εκνευρισμός αυξάνεται κατακόρυφα και δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με ανώτερους σου. Αυτό όμως είναι κάτι που πρέπει να αποφύγεις καθώς τελικά μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στον εαυτό σου.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το πρωί μπορεί να προκαλέσει ανατρεπτικά γεγονότα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό γιατί οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές και θα έχουν κόστος.

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις σε πιθανές ανατροπές να επηρεάσουν την καλή σου διάθεση και να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου λόγω της έντασης. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα έρθει κεραυνοβόλα για να αλλάξει ριζικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα νομικής φύσεως που σε απασχολούν σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε πιθανές ανατροπές ή αναστάτωση που μπορεί να σε βγάλουν από το πλάνο σου. Η ευελιξία σου θα βοηθήσει να βρεις τον βηματισμό που απαιτείται για να δώσεις λύσεις.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο το πρωί αυξάνει κατακόρυφα την ανασφάλεια, τους φόβους φέρνοντας στην επιφάνεια απωθημένα που σε επηρεάζουν. Οι ακραίες συμπεριφορές θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα για αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός.

Αισθηματικά

Μπορείς να χαρείς τις στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη αμφιβολίες και ζήλια που σε ταλαιπωρεί και δημιουργεί έντονα προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει κεραυνοβόλα στη ζωή σου προκαλώντας έντονο φόβο με τα συναισθήματα που φέρνει στην επιφάνεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Καλά θα κάνεις να επιστρατεύσεις το ρεαλισμό και την ωριμότητα που σε διακατέχει, διαφορετικά η νευρικότητα θα κυριαρχήσει και οι συγκρούσεις θα είναι έντονες.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το πρωί δημιουργεί αναστάτωση και ανασφάλεια σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Προσοχή σε εντάσεις που προκαλούνται από την οικογένεια γιατί είναι πιθανό να ξεσπάσεις σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου χωρίς να φταίνε.

Αισθηματικά

Μην εκτονώνεις τον εκνευρισμό που σε διακατέχει στο ταίρι σου καθώς με ευκολία μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις και διαμάχες που θα προβληματίσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται κεραυνοβόλα για να σου τονίσουν ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις ριζικές αλλαγές στην αγάπη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρχουν σε συνεργασίες σου που θα δημιουργήσουν έντονο εκνευρισμό. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα σε ωθήσουν να αλλάξεις τα σχέδιά σου. Προσοχή καθώς η ένταση είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις και ξεσπάσματα.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο το πρωί ανατρέπει το καθημερινό σου πρόγραμμα και αυξάνει κατακόρυφα το άγχος. Προσοχή σε γκρίνια και επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσει τους γύρω σου γιατί μπορεί να πάρουν αποστάσεις.

Αισθηματικά

Οι αιφνιδιαστικές αλλαγές στο πρόγραμμά σου μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, φρόντισε να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου για λεπτομέρειες που δεν αξίζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς στο φλερτ και το παιχνίδι με άλλα πρόσωπα αφού η ένταση κυριαρχεί και δεν σου επιτρέπει να ηρεμήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν στη δουλειά που καλείσαι να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία, διαφορετικά τα προβλήματα θα είναι πολλά και θα σου δημιουργήσουν έντονο άγχος. Απέφυγε το στρες και επικεντρώσου με τα νέα δεδομένα στο νου σου για να προχωρήσεις στην διευθέτηση των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ