Copyright: Pixabey.com

Tα ζώδια σήμερα Κυριακή 12 Ιουλίου: Δίδυμοι, ξεκούραση, έρωτες και ένα «καυτό» καλοκαίρι

Η επιστροφή του Ερμή στον Καρκίνο σε ορθή πορεία και έχεις την δυνατότητα να βάλεις σε εφαρμογή οικονομικά σχέδια που μπορεί να είχαν παγώσει την προηγούμενη χρονική περίοδο

Η εβδομάδα αυτή σπάει το... club των ανάδρομων πλανητών, που είναι ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας, με τον Ερμή να έρχεται σε ευθεία τροχιά στις 12. Αυτό θα βοηθήσει περισσότερο και ποικιλοτρόπως τον Καρκίνο, τον Σκορπιό, τους Ιχθύς, τον Ταύρο και την Παρθένο. Σε μεγαλύτερη πίεση και μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις -και όχι μόνο αυτό τον μήνα, γι’ αυτό και θα χρειαστεί γενικότερα μια μεγαλύτερη προσοχή παντού- είναι τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και Αιγόκερως), αν και οι Αιγόκεροι, ιδιαίτερα του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου, είναι πιο ευνοημένοι.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Κριέ, η επιστροφή του Ερμή στον Καρκίνο σε ορθή πορεία σου δίνει την ευκαιρία με εκφράσεις σε πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός όλα αυτά που σε προβληματίζουν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου ενισχύοντας με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση τις κινήσεις σου.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή καθώς θέλεις να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης και τρυφερότητας με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα δημιουργήσουν την αίσθηση του ονειρικού και του ιδανικού για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε τις δυνατότητες που σου δίνονται σε ότι αφορά επαγγελματικές κινήσεις και συνεργασίες καθώς έχεις την βούληση να κινηθείς εκπλήσσοντας τους πάντες. Μην επιτρέψεις στα νεύρα και την επιθετική σου διάθεση να βάλουν εμπόδιο στις οποίες εξελίξεις.

Ταύρος

Ταύρε, η επιστροφή του Ερμή στον Καρκίνο σε ορθή πορεία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εκφράσεις ότι σε προβλημάτισε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο κοντινό σου περιβάλλον. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επιδιώκεις να απομονωθείς από τον ευρύτερο περίγυρο απολαμβάνοντας την μοναξιά και τις σκέψεις σου.

Αισθηματικά

Μην εγκλωβίζεσαι σε αρνητικά συναισθήματα, δημιούργησε το κατάλληλο σκηνικό ώστε να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες πού να δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για το μέλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε τις δυνατότητες που σου δίνονται για να κλείσεις πιθανά ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε παράλληλα να μην πάρεις πρωτοβουλίες σε εμπορικό επίπεδο καθώς η ανάγκη να εξιδανικεύεις τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι κυριαρχεί.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η επιστροφή του Ερμή στον Καρκίνο σε ορθή πορεία και έχεις την δυνατότητα να βάλεις σε εφαρμογή οικονομικά σχέδια που μπορεί να είχαν παγώσει την προηγούμενη χρονική περίοδο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σε οδηγεί σε φιλικές παρέες που μπορείς να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις με μεγάλη ευκολία.

Αισθηματικά

Το πάθος και η τρυφερότητα μπορούν να δώσουν τις καλύτερες δυνατές στιγμές για εσένα και το ταίρι σου καθώς απολαμβάνεις κάθε στιγμή μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει μία γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή με τις ανατρεπτικές ιδέες της.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στρέφεις την προσοχή σου σε όνειρα και φιλοδοξίες που έχεις την επαγγελματική σου ζωή και θέλεις να πετύχεις. Δίπλα σου μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε στηρίξουν καθώς εμπιστεύονται το ένστικτό σου και τις πρωτότυπες ιδέες σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιό σου σε ορθή πορεία σου δίνει την δυνατότητα να εκφράσεις ανάγκες και επιθυμίες που έχεις με μεγαλύτερη ευκολία. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και καλείσαι να διαχειριστείς τις αυξημένες υποχρεώσεις που έχεις στην επαγγελματική ζωή με ψυχραιμία και σύνεση.

Αισθηματικά

Η μέρα είναι ιδανική για διασκέδαση καθώς ο ρομαντισμός και η αισιοδοξία πρωταγωνιστούν στη σχέση και δίνουν φτερά στη διάθεσή σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα καθώς εντυπωσιάζεις με την κατανόηση και το κέφι σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι αυξημένες υποχρεώσεις στην καριέρα μπορεί να σου δημιουργούν άγχος, έχεις όμως την ευκαιρία να δεις τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά τους και να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες ώστε να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν. Φρόντισε να κινηθείς με ωριμότητα και ψυχραιμία δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό.

Λέων

Λέοντα, η επιστροφή του Ερμή στον Καρκίνο σε ορθή πορεία σε βοηθά να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου σε σχέση με καταστάσεις του παρελθόντος που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για στιγμές διασκέδασης με την παρέα σου.

Αισθηματικά

Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, μία απόδραση στην ύπαιθρο θα είναι ιδανική για να βιώσετε μοναδικά τον έρωτά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, απόλαυσε κάθε στιγμή μαζί τους που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι γεγονός ότι η μέρα δεν είναι ιδανική για εσένα ώστε να συγκεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Φρόντισε όμως να το κάνεις για να μην υπάρξουν λάθη που θα σε εκθέσουν. Ζητήματα επικοινωνίας και διαφήμισης έρχονται στο προσκήνιο, αξιολόγησέ ποιες ευκαιρίες και προτάσεις μπορούν να σου δώσουν αυτά που θέλεις.

Παρθένος

Παρθένε, η επιστροφή του Ερμή στον Καρκίνο σε ορθή πορεία σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο φιλικό περιβάλλον ξεπερνώντας πιθανές παρεξηγήσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σε καλεί να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα που πρέπει να διαχειριστείς.

Αισθηματικά

Μην αφήσεις στις αμφιβολίες να δυναμιτίσουν τη σχέση σου, μετουσίωσε την ένταση σε πάθος για να απολαύσεις κάθε στιγμή αισθησιασμού με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο θα έρθει στη ζωή σου που θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά σε προσωπικό επίπεδο και θα ανακινήσει μοναδικά συναισθήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το ένστικτό σου πρωταγωνιστεί σε οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να τον εμπιστευτείς καθώς αντιλαμβάνεσαι με ευκολία ποιες πρέπει να είναι οι κατάλληλες κινήσεις ώστε να δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς και να σου εξασφαλίσουν τις απολαβές που θέλεις

Ζυγός

Ζυγέ, η επιστροφή του Ερμή στον Καρκίνο σε ορθή πορεία σου δίνει την ευκαιρία να διορθώσεις σχέδια επαγγελματικού χαρακτήρα που μπορεί να σε προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και εκδηλώνεις έντονα την ανάγκη της συντροφικότητας ερχόμενος σε επαφή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Αισθηματικά

Η ανάγκη να έρθεις κοντά με το ταίρι σου πρωταγωνιστεί καθώς είναι αυτό που σε βοηθάει να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις τον κεντρικό ρόλο στο παιχνίδι του φλερτ και πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα λόγω της γοητείας και της εξωστρέφειας σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργάτες σου φαίνεται να αντιλαμβάνονται τι θέλεις από αυτούς και εσύ έχεις την διάθεση να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες ώστε να αποφύγεις πιθανές εντάσεις και συγκρούσεις. Με αργούς ρυθμούς μπορείς να δεις επαγγελματικά σχέδια να πραγματοποιούνται, αρκεί να έχεις υπομονή.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η επιστροφή του Ερμή στον Καρκίνο σε ορθή πορεία σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που μπορεί να σε προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό αυξάνοντας τις καθημερινές απαιτήσεις και τους ρυθμούς στη ζωή σου.

Αισθηματικά

Η γκρίνια δεν θα βοηθήσει να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να σε προβλημάτισε μέσα στην ημέρα, βάλε ρομαντισμό στην καθημερινότητα και δεν θα χάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η άφησε την καθημερινότητα στην άκρη και φρόντισε να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που δείχνει έντονο ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η γρήγορη αντίληψη που έχεις θα σε βοηθήσει να βρεις τις απαραίτητες λύσεις ώστε να κλείσεις υποθέσεις στον εργασιακό χώρο. Μην γίνεσαι επικριτικός και εμμονικός με τους συναδέλφους σου καθώς αυτό θα κοστίσει στη συνεργασία και τις σχέσεις σας.

Τοξότης

Τοξότη, η επιστροφή του Ερμή στον Καρκίνο σε ορθή πορεία σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που σου δημιουργεί ανασφάλεια και καχυποψία. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και λειτουργεί ευεργετικά καθώς σε βοηθά να βρεις τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή που έχεις σαν προσωπικότητα.

Αισθηματικά

Η εξέλιξη και ο πόθος έχουν τον κυρίαρχο ρόλο στις σχέσεις σου καθώς δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό για δύο που απογειώνει τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα περάσεις απαρατήρητος καθώς λάμπεις και μαγνητίζεις με την παρουσία σου τα βλέμματα των γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα εμπιστευόμενος πάντα τη διαίσθησή σου. Εάν θεωρείς ότι δεν είσαι βέβαιος για τις κινήσεις σου απέφυγε να δεσμευτείς και να προχωρήσεις σε αποφάσεις που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις, όμως θα είναι δύσκολο να αναθεωρήσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η επιστροφή του Ερμή στον Καρκίνο σε ορθή πορεία σου δίνει με αργούς ρυθμούς την ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου αυτά που θέλεις από τη σχέση σας με μεγαλύτερη ευκολία. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σε βοηθά να απολαύσεις τη ζεστασιά και την τρυφερότητα του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Αισθηματικά

Μοναδικές στιγμές μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου αρκεί να αφήσει στην άκρη την κυκλοθυμία που μπορεί να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς δημιουργεί ονειρικές προϋποθέσεις στον έρωτα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις αυτά που σκεφτόσουν και σε προβλημάτισαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στους συνεργάτες σου. Είναι η η καλύτερη δυνατή κίνηση που θα αποφέρει ισορροπίες και αρμονία στην επαγγελματική σου ζωή και θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα.

Υδροχόος

Υδροχόε, η επιστροφή του Ερμή στον Καρκίνο σε ορθή πορεία σε βοηθά να βρεις ρυθμούς στην καθημερινότητα χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σε ωθεί να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος και να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης και συζητήσεις μαζί τους.

Αισθηματικά

Μία έξοδος με τα κοντινά σας πρόσωπα θα βοηθήσει εσένα και το ταίρι σου να απολαύσετε χαλαρές στιγμές και να έρθετε πιο κοντά συζητώντας. Αν είσαι αδέσμευτος/η άδραξε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες μέσω κοινωνικών εκδηλώσεων και πάρτι που μπορεί να προσκληθείς καθώς θα πρωταγωνιστήσεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προχώρησε σε εμπορικές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα πώς πρέπει να κινηθείς για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Τα επιχειρήματά σου εντυπωσιάζουν και δημιουργούν θετικό κλίμα σε πιθανές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν.

Ιχθύες

Ιχθύ, η επιστροφή του Ερμή στον Καρκίνο σε ορθή πορεία και σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις στο ταίρι σου αυτά που θέλεις να αλλάξουν στην προσωπική σας ζωή. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα που καλείσαι να κλείσεις για να απαλλαγείς από το άγχος.

Αισθηματικά

Ο έντονος αισθησιασμός, το κέφι και το πάθος απογειώνουν τη σχέση και δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου, φρόντισε να χαρείς τις στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η μοναδική νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που σου δίνει την αίσθηση του ονειρικού, καλά θα κάνεις βέβαια να δώσεις χρόνο για να δεις πως θα εξελιχθεί.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τακτοποίησε οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα και κλείσε εκκρεμότητες που σου δημιουργούν ανασφάλεια. Αυτό θα σε βοηθήσει να ιεραρχήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα οικονομικά σου χωρίς σπατάλες και περιττά έξοδα.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ