Ο Ρουβάς διαφήμισε πολυτελές αυτοκίνητο στο Ηρώδειο - «Χωρίς άδεια», λέει το υπουργείο Πολιτισμού
Η επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα διαφημιστικό του Σάκη Ρουβά για γνωστή μάρκα πολυτελούς αυτοκινήτου που αναρτήθηκε στα social media του τραγουδιστή.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εμφανιζόταν να μπαίνει σε ένα παρκαρισμένο τζιπ έξω από το Ηρώδειο, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραφε: «Έτοιμος για βόλτα». Η διαφήμιση δεν έτυχε των καλύτερων σχολίων από τους χρήστες των social media και λίγα λεπτά αργότερα η ανάρτηση «κατέβηκε».
Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, «η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σάκη Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από το Ν. 3028/2002 διατάξεις».
Διαβάστε ακόμη
Τέλος διαδρομής για το «Αίολος Κεντέρης»: Η στιγμή που το εμβληματικό ταχύπλοο περνά για πάντα στην Ιστορία
Εντυπωσιακή εικόνα στο Παρίσι: Η στιγμή που κεραυνός χτυπά τον Πύργο του Άιφελ
Φωτιά στην Καλλιθέα: Οι δραματικές στιγμές με την πτώση της 75χρονης από το μπαλκόνι - Την έσωσε «ανθρώπινη αλυσίδα»
Νεκρά εντοπίστηκαν δύο παιδιά 8 και 10 ετών στην Κύπρο - Ήταν κλειδωμένα σε αυτοκίνητο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



