Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Ο ηθοποιός από το «Τατουάζ» έπεσε θύμα χάκερ
«Μετά από επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες ανάκτησης κωδικών, αντιλήφθηκα ότι αδυνατώ να επανακτήσω το λογαριασμό μου»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θύμα χάκερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έπεσε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, το βράδυ της Τρίτης (19/2).
Μόλις το αντιλήφθηκε, επικοινώνησε με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και κατάφερε, ευτυχώς, να αποκτήσει ξανά πίσω το προφίλ του. Λίγη ώρα αργότερα, έκανε μία σχετική ανάρτηση εξιστορώντας στους διαδικτυακούς του φίλους με ένα μακροσκελές κείμενο την περιπέτεια που βίωσε.
«Χθες βρέθηκα αντιμέτωπος με επίθεση hacker στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Μετά από επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες ανάκτησης κωδικών, αντιλήφθηκα ότι αδυνατώ να επανακτήσω το λογαριασμό μου και αυτό που έκανα στη ουσία είναι να στέλνω στο hacker τους νέους κωδικούς με αποτέλεσμα εκείνος να με μπλοκάρει ξανά και ξανά. Επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος @cyberalert.grη οποία από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας στάθηκε δίπλα μου. Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά όλη την ομάδα της Δίωξης, γιατί το να χάσεις ένα προφίλ σε μία σελίδα κοινωνικής δικτύωσης είναι το λιγότερο, το ζήτημα είναι να μη χάσεις την προσωπική σου ηρεμία», έγραψε ο ηθοποιός της καθημερινής σειράς του Alpha, «Τατουάζ».
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Κικίλιας στο ethnos.gr: Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, να στηρίξουμε την κοινωνία- Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω
Αυτά είναι τα μαχητικά που θα κυριαρχούν στους ελληνικούς αιθέρες - F-35, Rafale, Viper και τα drones-έκπληξη
Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρου
Το παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




