Οι πρώτες εικόνες από το σημείο που σκοτώθηκε ο νικητής του Power of Love (vid)
Ο Πάνος Ζάρλας συμμετείχε την περσινή τηλεοπτική σεζόν στο reality του ΣΚΑΪ Power Of Love🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην πρώτη τηλεοπτική σεζόν του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Power of Love, συμμετείχε ο Πάνος Ζάρλας, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Στο ρεύμα της ανόδου της λεωφόρου Συγγρού, ακριβώς απέναντι από το Ωνάσειο, ο Πάνος Ζάρλας άφησε την τελευταία του πνοή, όταν ανέβαινε με τη μηχανή του στο κέντρο της Αθήνας. Όμως, η μηχανή του -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- προσέκρουσε πάνω στο κιγκλίδωμα και ο 28χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο. Η τροχαία προσπαθεί να διαπιστώσει ποιες είναι οι συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου. Την ίδια ώρα, τα συντρίμμια από το δυστύχημα έχουν μαζευτεί.
Ο Πάνος Ζάρλας συμμετείχε την περσινή τηλεοπτική σεζόν στο reality του ΣΚΑΪ Power Of Love. Είχε κάνει σχέση μέσα στο παιχνίδι με την Στέλλα Μιζεράκη και είχε καταφέρει να πάρει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.
«Καμίνι» και η Κεντρική Ευρώπη: Η Γερμανία και η Πολωνία προετοιμάζονται για 40αρια - «Λιώνουν» Γαλλία, Βρετανία και Ελβετία
«Πάνω από τους μισούς αγνοούμενους θα είναι νεκροί» : Μάχη με το χρόνο και τους μετασεισμούς δίνουν οι διασώστες στη Βενεζουέλα
Σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα από πυροβολισμό στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου - Δίνει μάχη για τη ζωή της
Φωτιά στη Βοιωτία: Στη μάχη εναέρια μέσα - Εστάλη 112
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



