Μαρία Ιωαννίδου: «Η Ρένα Βλαχοπούλου με έκανε να κλαίω»
Η εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «My tv» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Ρένα Βλαχοπούλου, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον έρωτα του Τόλη Βοσκόπουλου με τη Ζωή Λάσκαρη.
«Έζησα τον μεγάλο έρωτα του Τόλη Βοσκόπουλου και της Ζωής Λάσκαρη. Ο έρωτάς τους ήταν μεγάλη συγκίνηση για εμάς τους πιο νέους. Με τη Ρένα Βλαχοπούλου ζήσαμε ωραίες στιγμές, αλλά και πικρές γιατί με έκανε να κλαίω, με μάλωνε πάρα πολύ, για το καλό μου βέβαια. Τα θρυλικά πάρτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη, την Έλλη Λαμπέτη, που έζησα στο σπίτι της.
Ήταν μια «γυαλιστερή» ζωή, παραμυθένια, με όλους αυτούς, με τα γέλια τους, με τις παραξενιές τους, αλλά ήταν όλοι σημαντικοί. Γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους μέσα από το χώρο μου στη δουλειά, αλλά γνώρισα και σημαντικούς ανθρώπους μέσα από τον Φρέντυ», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.
Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: «Έλεγε ότι δεν μπορεί άλλο» - Η μαρτυρία συμμαθήτριάς της
Μέγας ΠΑΟΚ, νίκησε άνετα τον Ολυμπιακό, άλωσε το Καραϊσκάκη και πήρε σούπερ πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου!
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



