Καθημερινές προβλέψεις για τα ζώδια

Τα ζώδια σήμερα (Τρίτη 13 Αυγούστου): Το βράδυ η Σελήνη περνά στον Υδροχόο

Τελευταία Ενημέρωση
Η Σμάρω Σωτηράκη έρχεται καθημερινά στο ethnos.gr με προβλέψεις και αναλύσεις που αφορούν στα 12 ζώδια σε όλους τους τομείς της ζωής σας

Ακολουθούν οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη. Τον ζωδιακό κύκλο ανοίγει ο Κριός με τελευταίο τον Ιχθύ.

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να σε πιέζουν. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να δείξεις τις δυνατότητές σου και να καταφέρεις να κάνεις σημαντικά βήματα που θα βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Προσοχή στις συγκρούσεις, γιατί δεν θα ωφελήσουν. Το βράδυ η Σελήνη περνά στον Υδροχόο αλλάζοντας τη διάθεσή σου, καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, να διασκεδάσεις και να συζητήσεις για κοινωνικά ζητήματα που πιθανά σε ενδιαφέρουν.

Σήμερα θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περίγυρο.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο στον Αιγόκερω και σου δίνει την ευκαιρία να δεις πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Μπορείς να ασχοληθείς με σπουδές και σεμινάρια που πιθανόν θέλεις να ακολουθήσεις ή με ταξίδια και επαφές στο εξωτερικό που ανοίγουν νέους δρόμους. Καλό είναι να μην είσαι αμελής σε καθημερινές υποχρεώσεις, γιατί θα εκτεθείς. Το βράδυ η Σελήνη περνά στον Υδροχόο και έρχονται στον νου υποχρεώσεις επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να σε αγχώσουν. Δες το σαν ευκαιρία για να δείξεις τι αξίζεις.

Σήμερα κοινωνικές υποχρεώσεις δεν αποκλείεται να υπάρχουν. Φρόντισε να συνοδεύεσαι από το ταίρι σου και να περάσετε όμορφα. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα αλλάξει τη δημόσια εικόνα σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο στον Αιγόκερω και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς, αλλά και να προωθήσεις επιχειρηματικές δράσεις και κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Προσπάθησε να περιορίσεις τις ανασφάλειες και την καχυποψία, γιατί δεν αποκλείεται να εκτοξεύσουν την ένταση στην προσωπική σου ζωή και να υπάρξουν συγκρούσεις. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνά στον Υδροχόο και ανεβάζει το κέφι σου κατακόρυφα. Σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις και να διασκεδάσεις ξέφρενα, αφήνοντας πίσω ό,τι σου χαλάει τη διάθεση.

Σήμερα μια έξοδος με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου θα βοηθήσει να εκτονωθεί πιθανή ένταση στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι μια νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει αισιοδοξία και θα εντείνει το ερωτικό παιχνίδι.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί ηρεμία με το ταίρι και τους συνεργάτες σου καθώς η ανασφάλεια που σου δημιουργεί η μοναξιά είναι έντονη. Εξέφρασε όμως τις δικές σου ανάγκες και μην τις καταπιέζεις, γιατί αργά ή γρήγορα θα έρθουν στην επιφάνεια. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνά στον Υδροχόο και εντείνει τον εκνευρισμό, καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στη σχέση σου.

Σήμερα μην εγκλωβιστείς στην καχυποψία. Μετουσίωσε αυτή σου την ενέργεια σε πάθος και ερωτισμό που θα απογειώσει τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία είναι πιθανόν να προκύψει. 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να σου δημιουργούν νευρικότητα και γκρίνια. Η ικανότητα να αντιληφθείς άμεσα τι χρειάζεται να κάνεις για να διεκπεραιώσεις τρέχοντα ζητήματα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φρόντισε τον εαυτό σου, ένα νέο πρόγραμμα διατροφής θα είναι ιδανικό για να σου δώσει ενέργεια. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνά στον Υδροχόο και επιδιώκεις να περάσεις χρόνο με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Η επικοινωνία και το έντονο ερωτικό παιχνίδι τώρα ξεκινούν.

Σήμερα όμορφες στιγμές διασκέδασης θα σας φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου και θα απαλύνουν πιθανές ανασφάλειές σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία, καθώς γοητεύεις με τα ερωτικά σου τερτίπια.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι στο πώς να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις με τον/η σύντροφο και τις παρέες σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ότι μπορεί να γίνεις εγωκεντρικός και αυτό θα είναι αρκετό για να επηρεάσει τις σχέσεις με τους γύρω σου. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνά στον Υδροχόο και έρχονται στο μυαλό σου υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να σου προκαλούν άγχος. Προσπάθησε να περιορίσεις την γκρίνια και την επικριτικότητα στο ταίρι σου.

Σήμερα μην εστιάζεις σε λεπτομέρειες που μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα στη σχέση σου, άφησε το άγχος στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από τον εργασιακό περίγυρο.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και έχεις την ευκαιρία να λύσεις οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή θέματα ακίνητης περιουσίας που έχεις αναλάβει. Η κυκλοθυμία είναι  έντονη και μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με το οικείο περιβάλλον, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να τη χαλιναγωγήσεις. Διαφορετικά δεν αποκλείεται να υπάρξει δυσαρέσκεια. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνά στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου.

Σήμερα μη χάσεις την ευκαιρία να ξεφαντώσεις με τον/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, γοητεύεις και γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν σε συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις, την επικοινωνία. Η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος είναι έντονη. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα νευρικός αν βαρεθείς και να υπάρξουν εντάσεις. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνά στον Υδροχόο και νιώθεις ότι θέλεις να απομακρυνθείς, επιδιώκοντας να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειας που μπορούν να σου δώσουν θαλπωρή και ασφάλεια. Η απολογιστική σου διάθεση μπορεί να δημιουργήσει κυκλοθυμία και ένταση με τους οικείους σου.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο για έντονα ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, η συναισθηματική φόρτιση δύσκολα θα σου επιτρέψει να επικεντρωθείς στον έρωτα. 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω και σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να σε απασχολούν. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε σπατάλες, καθώς μπορείς να βρεθείς εκτός προϋπολογισμού και να μετανιώσεις για ό,τι αγόρασες. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνά στον Υδροχόο και έχεις έντονα την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να ανταλλάξεις απόψεις και γνώσεις, να διασκεδάσεις. Επικεντρώνεσαι στο στενό σου περίγυρο και δεν αποκλείεται να βγεις με αδέλφια, ξαδέλφια, κολλητούς, απολαμβάνοντας χρόνο μαζί τους.

Σήμερα η έντονη επικοινωνιακή σου διάθεση μπορεί να βοηθήσει στο να λυθούν πιθανές παρεξηγήσεις που μπορεί να προβλημάτιζαν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία, καθώς πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς με την επικοινωνιακή σου δεινότητα και το κέφι σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε ό,τι αφορά συνεργασίες που θέλει να δρομολογήσεις. Πρόσεξε, καθώς μπορεί να γίνεις έντονα εγωκεντρικός, υποκειμενικός και επιθετικός με πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται αυτά που έχεις ανάγκη, και αυτό θα προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνά στον Υδροχόο και νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς σε ήρεμα μέρη με λίγους και καλούς και να περάσεις χαλαρές στιγμές ξεφεύγοντας από ό,τι σε εκνεύριζε και σε πίεζε.

Σήμερα απόλαυσε στιγμές πάθους με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία που θα εντείνει τον ερωτισμό και τον πόθο δεν αποκλείεται να υπάρξει.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και ενισχύει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να απομονωθείς. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε καθημερινές υποχρεώσεις, καθώς δεν μπορείς να συγκεντρωθείς με ευκολία και αυτό θα οδηγήσει σε λάθη. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνά στο ζώδιό σου και βγαίνεις από την εσωστρέφεια, καθώς επιδιώκεις να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σου εντυπωσιάζουν. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορείς να γίνεις υποκειμενικός και να παρεξηγηθείς.

Σήμερα θα δώσεις την ευκαιρία στο ταίρι σου να αντιληφθεί τι θέλεις από τη σχέση σας χωρίς εγωισμούς και συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικός σου σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς, και πολλά πρόσωπα μπορεί να δείξουν το ερωτικό τους ενδιαφέρουν.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμη στον Αιγόκερω και έχεις την ευκαιρία να σχεδιάσεις στόχους που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Πιθανό είναι να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που θα δείξουν τη στήριξή τους και θα σταθούν δίπλα σου αρωγοί. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνά στον Υδροχόο και έχεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από παρέες και φίλους, καθώς εντείνονται ο συναισθηματισμός και η μελαγχολία. Καταστάσεις του παρελθόντος που έρχονται στον νου μπορεί να σου δημιουργήσουν κατήφεια. Προσπάθησε μέσω της τέχνης και της μουσικής να ανακουφίσεις την εσωστρέφεια και τη θλίψη που μπορεί να εμφανιστεί.

Σήμερα δημιούργησε ένα ονειρικό σκηνικό για δύο μακριά από όλους και όλα, και να είσαι βέβαιος ότι το ταίρι σου θα σε ανταμείψει. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους. 

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε ακόμη

Καλοκαίρι και λίμπιντο. Με ποιο τρόπο ενεργοποιεί το πάθος του;
Οι καλοκαιρινοί προορισμοί για τα 12 ζώδια.


 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ