copyright: Pixabay

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 25 Ιανουαρίου: Ζυγοί, ο εγωισμός προκαλεί τη δυσαρέσκεια όλων

Τελευταία Ενημέρωση
Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, ευθύνες και οικονομικά ζητήματα

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθούμε στις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς είναι σημαντικό να καταφέρουμε να ισορροπήσουμε πιθανά ζητήματα που μπορεί να δημιουργούν νευρικότητα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι σημαντικό όμως να εκφράζουμε τις απόψεις μας για να είμαστε ικανοποιημένοι και εμείς.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια της εβδομάδας (19-25/1) από τη Βίκη Παγιατάκη

Διαβάστε τις ετήσιες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2020 της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια. 

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με τα φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις πιθανές ιδέες και σκέψεις που μπορεί να έχεις. Φρόντισε βέβαια να μην γίνεσαι εριστικός με όσους διαφωνούν μαζί σου γιατί αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των σχεδίων σου. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Ερμή δημιουργεί ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα για επικοινωνία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσκλήσεις για εξόδους που θα βοηθήσουν στο να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα.

Σήμερα οι συζητήσεις για κοινούς στόχους με το ταίρι σου μπορεί να εξελιχθούν ιδανικά γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την ευκαιρία. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον, οι κοινές σκέψεις και απόψεις θα σας φέρουν πιο κοντά. 


Ταύρος 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις πώς μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να θυμάσαι μόνο ότι η αδιαλλαξία και η κατοικία θα παίξουν αρνητικό ρόλο στις εξελίξεις. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Ερμή σου δίνει την ευχέρεια να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο και να δημιουργήσεις τα καλύτερα δυνατά πλάνα για την προσωπική σου εξέλιξη.

Σήμερα οι κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο η ευχάριστη ατμόσφαιρα και διάθεση θα απαλύνει πιθανές εντάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε πιθανή νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο. 


Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανοίξεις τους πνευματικούς ορίζοντες. Δεν αποκλείεται να υπάρξει επικοινωνία με πρόσωπα από το εξωτερικό που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον με πιθανές προτάσεις που έχουν για σένα. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Ερμή δημιουργεί τις κατάλληλες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς φαίνεται να κυριαρχείς με το χιούμορ την ευχάριστη διάθεση σου την αισιοδοξία που σε διέπει.

Σήμερα η θετική διάθεση και η καλή επικοινωνία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου καθοριστικό ρόλο θα παίξει το χιούμορ και η επικοινωνιακή σου δεινότητα.


Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να στραφεί σε ότι αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα καθώς δεν αποκλείεται να χρειάζεται να μπεις σε διαδικασία συναλλαγών σε ότι αφορά τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, δημόσιο. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει το ένστικτό σου αφού δεν σε αφήνει να μπεις σε κακοτοπιές και μπορεί να σου δείξει το δρόμο για άκρως θετικές οικονομικές εξελίξεις. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Ερμή σε βοηθάει να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα στο ταίρι σου, φρόντισε μόνο να μην κυριαρχήσει η νευρικότητα και η ανασφάλεια γιατί τότε η ένταση δεν αποκλείεται να οδηγήσει συγκρούσεις.

Σήμερα εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να σου δημιουργούν φόβους στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει καθοριστικό ρόλο θα παίξει η βαθύτατη επικοινωνία που φαίνεται να σε οδηγεί στον εκφράσεις κυρίαρχα συναισθήματα. 


Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να καταφέρεις να ισορροπήσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να έχω δημιουργήσει η νευρικότητα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι σημαντικό όμως να εκφράσεις και τις δικές σου απόψεις για να είσαι ικανοποιημένος και εσύ. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Ερμή σε βοηθά να είσαι επικοινωνιακός και γεμάτος κατανόηση στους άλλους, φροντίζοντας έτσι να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες για πιθανές νέες συνεργασίες.

Σήμερα οι συνθήκες είναι ιδανικές για να λύσεις ζητήματα με το ταίρι σου, οι λύσεις που θα δώσεις θα είναι ικανοποιητικές και για τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και θα σε οδηγήσουν σε μία νέα πορεία. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσει ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την καθημερινότητά σου καθώς φαίνεται να έχεις αναλάβει αρκετές υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Φρόντισε να αφήσεις στην άκρη γκρίνια και ανασφάλεια γιατί είναι αυτά που μπορεί να δυναμιτίσουν τις σχέσεις κυρίως σε συναδελφικό επίπεδο. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Ερμή σε βοηθάει να βρεις λύσεις ιδανικές σε ότι αφορά τα ζητήματα που έχεις αναλάβει στη δουλειά σου με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την ένταση που μπορεί να νιώθεις. 

Σήμερα εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να προβληματίζουν τη σχέση σου με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, ο κοινός τρόπος σκέψης θα σας φέρει πιο κοντά. 


Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς στον έρωτα και να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Η αυτοπεποίθησή σου κυριαρχεί και είναι βέβαιο ότι μπορείς να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς καλά θα κάνεις βέβαια να προσέχεις γιατί ο εγωκεντρισμός είναι αυτός που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Ερμή σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά σε όποια παρέα κι αν βρεθείς και να εκφράσεις με δυναμισμό πιθανές απόψεις κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των γύρω σου.

Σήμερα η επικοινωνία στη σχέση σου θα παίξει σημαντικό ρόλο για να ξεπεραστούν ζητήματα και να βιώσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει αφού δεν μπορείς να αφήσεις κανέναν αδιάφορο λόγω του τρόπου που εκφράζεσαι και επικοινωνείς.


Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με ζητήματα της οικογένειας σου καθώς δεν αποκλείεται να σε απασχολούν έντονα και να καλείσαι να δώσεις λύσεις. Φρόντισε βέβαια να μην αφεθείς στην έντονη κυκλοθυμία και τη μεταβαλλόμενη διάθεση σου γιατί είναι αυτά που μπορεί να δημιουργήσουν νευρικότητα και ένταση με οικεία πρόσωπα. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Ερμή σου δίνει την ευκαιρία να λύσει ζητήματα συζητώντας μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον ή να προχωρήσει σε συμφωνίες σε θέματα ακίνητης περιουσίας που είναι σημαντικές για εσένα.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η καλή διάθεση κυριαρχούν και η ατμόσφαιρα μπορεί να είναι μοναδική για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η κατανόηση που δείχνει θα είναι αυτή που θα εντυπωσιάσει πρόσωπο που θα δείξουν το ερωτικό ενδιαφέρον τους για εσένα.


Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς είναι βασικό στοιχείο της ημέρας η ανάγκη να εκφράσει σε αυτά που σκέφτεσαι και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να προωθήσεις συμφωνίες σε ότι αφορά το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις που θα είναι άκρως επιτυχημένες για εσένα. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Ερμή δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περάσεις όμορφα σε όποια κοινωνική εκδήλωση κι αν παρευρεθείς αφού το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο κυριαρχεί και εντυπωσιάζεις.

Σήμερα διασκέδαση και συζήτηση είναι τα δύο στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θέλουν να έρθουν κοντά σου καθώς φαίνεται να κερδίζεις τα βλέμματα με τον τρόπο που εκφράζεσαι και συμπεριφέρεσαι όπου κι αν βρεθείς.

 
Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι βασικό για εσένα να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερη ανασφάλεια και άγχος. Καλά θα κάνεις βέβαια να προσπαθήσεις να περιορίσεις πιθανά έξοδα και περιττές σπατάλες γιατί η τάση αυτή μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα στον προϋπολογισμό σου. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Ερμή σε βοηθά με υπομονή και επιμονή να πετύχεις τους στόχους σου σε ότι αφορά το εισόδημά σου και δεν αποκλείεται οι συζητήσεις να φέρουν καλύτερες οικονομικές συνθήκες για εσένα.

Σήμερα η αδιαλλαξία και η κτητικότητα θα δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να τις αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η οι πιθανές ανασφάλειες και νευρικότητα να μην αφήσουν περιθώρια για έντονο ερωτικό παιχνίδι.


Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα ή επαγγελματικό χώρο κι αν βρεθείς καθώς ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σου δεν μπορούν να κρυφτούν. Αυτό όμως που θα πρέπει να περιορίσεις είναι πιθανή εριστική και επιθετική διάθεση που μπορεί να εκδηλωθεί λόγω της ανάγκης να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Ερμή σε ωθεί στο να γίνεις άκρως επικοινωνιακός και κοινωνικός για αυτό και δεν αποκλείεται να βρεθείς σε κοινωνικές εκδηλώσεις όπου θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα κερδίσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου.

Σήμερα ιδανικά μπορείς να συζητήσεις για αυτά που σε απασχολούν στη σχέση σου αρκεί να δώσεις χώρο και στο ταίρι σου για να εκφράσει ότι αντίστοιχα απασχολεί εκείνο. Αν είσαι ελεύθερος/η ο τρόπος που εκφράζεσαι δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο και πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.


Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο οδηγώντας σε στο να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς σε αναμνήσεις του παρελθόντος και πληγές που μπορεί να χαλάνε την ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ισορροπήσεις την διάθεσή σου διαφορετικά αυτή μπορεί να μπει εμπόδιο στην καθημερινή σου δραστηριότητα και να σε οδηγήσει σε λάθη. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Ερμή σε βοηθά να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευκολία ότι σε έχει προβληματίσει στο παρελθόν βοηθώντας έτσι να τα αφήσεις πίσω σου και να νιώσεις καλύτερα. Η επικοινωνία με πρόσωπα του παρελθόντος είναι πιθανή.

Σήμερα λύσε σε ζητήματα που μπορεί να σε έχουν ενοχλήσει στο παρελθόν και να επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα επιστρέφουν στη ζωή σου για να συζητήσουν μαζί σου και να ξεπεράσετε ζητήματα που μπορεί να έχουν δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σας.  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ