Καλομοίρα για κορονοϊό: «Στην Αμερική αρχίζει να γίνεται χαμός»
Η τραγουδίστρια μίλησε ζωντανά στην εκπομπή της Μενεγάκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με σύνδεση μέσω Skype, η Καλομοίρα μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στην Αμερική σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού. Όπως τόνισε η τραγουδίστρια ο ιός βρίσκεται σε έξαρση και ο φόβος κυριαρχεί παντού στις ΗΠΑ.
«Αρχίζει να γίνεται χαμός. Το νούμερο αρχίζει να ανεβαίνει και οι περισσότεροι προσπαθούν να μένουν σπίτι. Μας λένε να μένουμε σπίτι αλλά μερικά μαγαζιά είναι ανοιχτά, σιγά σιγά κλείνουν, αλλά μόνο στις μεγάλες πόλεις. Στη Φλόριντα, για παράδειγμα, βλέπεις ανθρώπους μαζεμένους στην παραλία. Δεν το έχουν πάρει σοβαρά. Μέχρι στιγμής είμαστε εντάξει» ανέφερε η Καλομοίρα.
Διαβάστε ακόμη
Το χρίσμα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Πιερρακάκη, η ευεργεσία στους 15 συλληφθέντες του ΟΠΕΚΕΠΕ επί Αυγενάκη και ο Χιλετζάκης που δεν ανανέωσε την κομματική του ιδιότητα
Σίδνεϊ: Όλα όσα γνωρίζουμε για το μακελειό - Οι δράστες, τα εκρηκτικά και το νεαρότερο θύμα ηλικίας 10 ετών
Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης στο αγροτικό - Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα
Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του - Τους σκότωσε με μαχαίρι ο γιος τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




