Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δεν πήρα αμοιβή για το σποτάκι του #Μένουμε_σπίτι»
Τις τελευταίες ημέρες, έχουν υπάρξει έντονες αντιδράσεις λόγω των 11 εκατομμυρίων που διέθεσε η κυβέρνηση για τη διαφημιστική καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με μία ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι για το σποτάκι που συμμετείχε για την εκστρατεία αναφορικά με τον κορονοϊό, δεν έλαβε καμία αμοιβή.
Τις τελευταίες ημέρες, έχουν υπάρξει έντονες αντιδράσεις λόγω των 11 εκατομμυρίων που διέθεσε η κυβέρνηση για τη διαφημιστική καμπάνια ενημέρωσης για τον ιό COVID-19, ποσό που κρίνεται υπερβολικό και ίσως θα ήταν πιο χρήσιμο αν κατέληγε στο ΕΣΥ.
«Θέλω να ενημερώσω τους φίλους και τους "φίλους" ότι για το διαφημιστικό σποτάκι για τον κορονοϊό δεν πήρα αμοιβή. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Δεν ξέρω αν πήρε αμοιβή ο φοβερός πιτσιρικάς που με μιμείται. Να το... ψάξουμε».
Διαβάστε ακόμη
«Είμαι γριούλα, βοηθήστε με να φτιάξω το σπιτάκι μου»: Οι μαρτυρίες και η απόγνωση κατοίκων μετά τους σεισμούς στην Εύβοια
Παγκόσμιο σοκ: Κατέρρευσε ξανά μέσα στο γήπεδο ο Κρίστιαν Έρικσεν
Θρίλερ στο Αίγιο: Συνελήφθη μετά από 27 χρόνια ο καταζητούμενος Τζέιμς Δαλαμάγκας - Ζούσε ως «Αντώνης Τζίμας»
Η Lego ανακοίνωσε το μεγαλύτερο σετ στην ιστορία της: Ένα αντίγραφο της Σαγράδα Φαμίλια με 12.060 κομμάτια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



