Copyright: Pixabey

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 3 Απριλίου: Δίδυμε, ξεχειλίζεις από γοητεία και αυτοπεποίθηση

Θέλεις να είσαι το επίκεντρο της σχέσης σου και το καταφέρνεις!

Εβδομάδα... μωσαϊκό είναι αυτή που διανύουμε, αφού έχουμε δύο πλανητικές μετακινήσεις που αγγίζουν πολλά ζώδια. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στις 31 αποχωρεί ο Αρης από τον Αιγόκερω και περνάει στον Υδροχόο. Πιέζονται περισσότερο Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, ενώ η δεύτερη θα γίνει στις 4 Απριλίου η Αφροδίτη από τον Ταύρο. Πιο ευνοϊκή ιδιαίτερα για τις σχέσεις σε Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους, Λέοντες και Κριούς. 

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη: Προβλέψεις για τον κορονοϊό και την υποχώρηση της πανδημίας

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Κριέ, η αυτοπεποίθησή σου απογειώνεται και νιώθεις ότι μπορείς να απολαύσεις κάθε στιγμή με όποια παρέα και αν βρεθείς. Η δημιουργικότητα είναι αυτό που σε ικανοποιεί και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με ταλέντα που σου γεμίζουν το χρόνο ευχάριστα και ενισχύουν σημαντικά την ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Νιώθεις ότι το ταίρι σου μπορεί να αντιληφθεί ακριβώς αυτό που θέλεις από τη σχέση και αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσετε μοναδικά. Ο αδέσμευτος δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε γεμίζει αισιοδοξία και εκτοξεύει το πάθος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επικεντρώσου σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς με την Αφροδίτη να περνάει σήμερα στους Διδύμους έχεις την ευκαιρία να αποκομίσεις σημαντικά κέρδη από πιθανές συναλλαγές. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός που δείχνεις εντυπωσιάζουν τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και τους ανωτέρους σου.

Ταύρος

Ταύρε, ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής και αυτό το σύνθημα δίνεις και στο περιβάλλον που κινείσαι. Το καλό φαγητό, ένα ποτήρι κρασί και μία ευχάριστη συζήτηση με τους δικούς σου ανθρώπους θα γεμίσει τις στιγμές και θα ενισχύσει σημαντικά την ψυχολογία σου. Θα σε βοηθήσει να αφήσει στην άκρη πιθανά αρχή που έχεις.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο και φροντίζει να απαλύνει τη νευρικότητα με την παρουσία του. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που σε γεμίζει ευχαρίστηση με το ενδιαφέρον που σου δείχνει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επικεντρώνεσαι πια σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και είναι βέβαιο ότι προσπαθείς να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις σου για να νιώσεις ασφάλεια. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τα έξοδα καθώς οι σπατάλες είναι πιθανές και μπορεί τελικά να βγάλουν τον προϋπολογισμό σου εκτός ορίων.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και νιώθεις να ξεχειλίζεις από γοητεία και αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό για εσένα να είσαι το επίκεντρο στο περιβάλλον που κινείσαι και θα το καταφέρεις. Η θετική διάθεση και η εξωστρέφεια θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα και σε καθιστούν πρωταγωνιστή καθώς φτιάχνεις την ψυχολογία των γύρω σου.

Αισθηματικά

Θέλεις να είσαι το επίκεντρο της σχέσης σου και το καταφέρνεις! Η αυτοπεποίθηση που νιώθεις εκδηλώνεται άμεσα και επηρεάζει θετικά και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος θέλεις να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δεν θα διστάσεις να πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το εμπόριο είναι αυτό που μπορεί να σου δώσει σημαντικές ευκαιρίες να εξελιχθείς. Η ευστροφία σου θα πείσει και θα ενισχύσει την ανάγκη να συνεταιριστείς με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι και θέλεις να αναπτυχθείς.

Καρκίνος

Καρκίνε, επικεντρώνεσαι στο να νιώσεις ασφάλεια και αυτό ευελπιστείς να σου το δώσουν οι γύρω σου. Είναι γεγονός ότι έχεις την διάθεση να βοηθήσεις όποιον ζητήσει την βοήθειά σου, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να εξαπατηθείς με ευκολία και να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Άκουσε το ένστικτό σου για να προστατευθείς.

Αισθηματικά

Θέλεις να δείξεις στο ταίρι σου ότι αποτελεί για εσένα φάρο στη ζωή σου και κάνεις το καλύτερο δυνατό για να απολαύσεις στιγμές μαζί του μαγικές στιγμές με τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα να εκτοξεύεται. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να ασχοληθείς με πρόσωπα από το παρελθόν που δεν φεύγουν από το μυαλό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να επωφεληθείς σε οικονομικό επίπεδο διεκδικώντας αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν και σου δίνεται η ευκαιρία να δεις την εκτίμηση και των ανωτέρων σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να προσέξεις την αμετροέπεια γιατί αυτή είναι που μπορεί να ενοχλήσει τους ανωτέρους σου.

Λέων

Λέοντα, είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις την προσοχή των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου καθώς νιώθεις ότι μπορείς να είσαι το επίκεντρο όλων. Η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και νιώθεις ότι ήρθε η περίοδος που μπορείς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους φίλους σου, κάτι που έχεις ανάγκη .

Αισθηματικά

Είναι διάχυτη η διάθεση για να θέσεις όρια στη σχέση σου καθώς απολαμβάνεις να έχεις τον δικό σου χώρο και ανεξαρτησία. Προσοχή γιατί αυτό θα θορυβήσει το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση που εκδηλώνεις εντυπωσιάζει τους γύρω σου και σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που είναι σημαντικές στα επαγγελματικά σου. Παίρνεις αποφάσεις με το βλέμμα στο μέλλον και με μόνο στόχο να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

Παρθένος

Παρθένε, η ευαισθησίες σου μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν σήμερα καθώς δείχνεις να θολώνεις από αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος που σε στιγματίζουν. Η ψυχική δύναμη που έχεις έρχεται στην επιφάνεια και σε βοηθά να ξεπεράσεις ότι μπορεί να βαραίνει τη διάθεσή σου και σου χαλάει το κέφι.

Αισθηματικά

Καταστάσεις του παρελθόντος μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν και να επηρεάσουν τη σχέση σου. Το πάθος και ο αισθησιασμός δίνουν διέξοδο και εκτονώνουν την κατάσταση. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα εκδηλώσουν έντονα συναισθήματα για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και το αίτημα της κοινωνικής καταξίωσης γίνεται εντονότερο από ποτέ. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να αντιληφθείς ότι οι επόμενες κινήσεις σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική πορεία. Έχεις την ευκαιρία να λάμψεις και να εξελιχθείς, μην την χάσεις.

Ζυγός

Ζυγέ, η χαρά μεγαλώνει, η ψυχολογία είναι στα ύψη και είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να πτοήσει την ψυχολογία σου σήμερα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε ωθεί να ασχοληθείς με γνώση και επιμορφωτικά ζητήματα που ικανοποιούν την πνευματική ανάγκη για διεύρυνση των φιλοσοφικών σου οριζόντων.

Αισθηματικά

Η άκρως θετική ψυχολογία σου αποτελεί βάλσαμο για τη σχέση, καθώς δίνεις χαρά, αισιοδοξία και κέφι ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεση του/της συντρόφου σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σου κεντρίζουν την προσοχή λόγω των γνώσεων και της φιλοσοφικής τους προσέγγισης.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες μπορεί να εξελιχθούν σε ένα εξαιρετικά θετικό δρόμο καθώς φαίνεται να μπορείς να βρίσκεις άμεση συνεννόηση με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρει. Έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου και αυτό είναι κάτι που σε ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο μπορεί να έχουν προτάσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, οι σκέψεις γίνονται πιο έντονες από ποτέ και μπορεί να εγείρονται ανασφάλειες που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να δεις κατάματα τι είναι αυτό που σε φοβίζει και μπορεί να επηρεάζει τις σχέσεις με τους γύρω σου, καθώς δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να δείξει εμπιστοσύνη.

Αισθηματικά

Έντονα είναι τα συναισθήματα και η ανάγκη να γίνεις ένα με το ταίρι σου, όμως μπορεί να παρεκτραπείς στον μέγιστο βαθμό καθώς δεν είναι εύκολο να ελέγξεις τους φόβους σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να νιώσεις πρωτόγνωρα συναισθήματα για πρόσωπο με το οποίο έρχεσαι σε επαφή και σε εξιτάρει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σε προβληματίζουν έντονα, όμως έχεις την ευκαιρία να λύσεις θέματα. Αυτό θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου και θα δώσει την ευκαιρία να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου ικανότητες που μπορεί να μην έβλεπες. Παράλληλα, η εκτίμηση των γύρω σου σε ικανοποιεί απόλυτα.

Τοξότης

Τοξότη, βλέπεις την θετική πλευρά της ζωής και είναι αυτό που σε βοηθά να μην πτοείσαι στις όποιες δυσκολίες. Η δημιουργικότητα και η ανάγκη για γνώση σε ωθεί σε νέα αντικείμενα που σε γεμίζουν χαρά και σε οδηγούν να δεις άλλες διαστάσεις σε φιλοσοφικό επίπεδο. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου είναι ότι καλύτερο για σήμερα.

Αισθηματικά

Η διάθεση να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του που απογειώνει την σχέση και εντείνει τον πόθο. Ο αδέσμευτος έρχεσαι κοντά με πρόσωπο που σου δείχνει ένα νέο δρόμο στη ζωή σου και εντείνει τα συναισθήματα και την αισιοδοξία

Επαγγελματικά – οικονομικά

Με την Αφροδίτη να περνάει στους Διδύμους επικεντρώνεσαι στο πως θα μπορέσεις να εξασφαλίσεις καλύτερες οικονομικές απολαβές από τις συνεργασίες σου. Μην διστάσεις να κάνεις προτάσεις που θεωρείς ότι μπορεί να ευδοκιμήσουν. Νέες ευκαιρίες έρχονται και σου δίνουν εναλλακτικές και διεξόδους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και σου δίνει ώθηση για να ασχοληθείς με το σώμα και την φυσική σου κατάσταση. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να μπεις σε ένα διατροφικό πρόγραμμα που θα σε γεμίσει ενέργεια και θα σου δώσει την ευκαιρία να νιώσεις υπέροχα, καθώς βοηθά και την διάθεσή σου.

Αισθηματικά

Δεν αποκλείεται να νιώσεις τις ανασφάλειες να κυριαρχούν στη σχέση. Αυτό μπορεί να επηρεάσει αν επιτρέψεις να σε κατακλύσει, γι’ αυτό προσπάθησε να δείξεις κατανόηση στο ταίρι σου και να αφεθείς στα έντονα συναισθήματα. Ο αδέσμευτος μπορείς να ασχοληθείς με πρόσωπο που σου προκαλεί συναισθηματική θύελλα, προσοχή στις εμμονές!

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη προσφοράς και υπηρεσίες σε οδηγεί στο να προσφέρεις τα μέγιστα στην δουλεία σου και να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ισορροπήσεις τις σχέσεις με τους συναδέλφους καθώς αυτό θα διευκολύνει τις κινήσεις και θα αποκαταστήσει την διάθεση σου, καθώς μόνο έτσι μπορείς να λειτουργήσεις με τον μέγιστο τρόπο .

Υδροχόος

Υδροχόε, η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και σε γεμίζει χαρά και την ανάγκη να δεις τη ζωή από την εύθυμη πλευρά της. Οι σχέσεις με τους γύρω είναι σημαντικές για εσένα καθώς θέλεις να επιβεβαιωθείς και να νιώσεις αποδεκτός. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν είναι αρεστές… προσοχή.

Αισθηματικά

Επιδιώκεις να δείξεις τον καλύτερό εαυτό σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και αυτό είναι αρκετό για να λειτουργήσει αρμονικά η σχέση. Φρόντισε βέβαια να μην καταπιέζεσαι και υπομένεις ότι δεν σου αρέσει. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις κοντά με πρόσωπο που δημιουργεί εξαιρετικές προοπτικές στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες μπορεί να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά και αυτό θα σε οδηγήσει σε άκρως αποδοτικές επαγγελματικές προοπτικές. Το εμπόριο και οι δημόσιες σχέσεις δείχνουν να είναι ένα πεδίο που μπορείς να αναπτυχθείς με εξαιρετικό τρόπο και να σε γεμίσουν ικανοποίηση τα αποτελέσματα που θα δώσουν.

Ιχθύες

Ιχθύες, ο συναισθηματισμός απογειώνεται με την Αφροδίτη να περνάει στους Διδύμους. Η ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού περίγυρου κυριαρχεί και σε προτρέπει να δημιουργήσεις το ιδανικό περιβάλλον για εσένα και τα δικά σου πρόσωπα. Άλλωστε αυτό που θέλεις είναι να περάσετε στιγμές που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

Αισθηματικά

Θέλεις να δείξεις τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις στο ταίρι σου, όμως αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να προσπαθήσεις να χειριστείς με τον τρόπο σου την πορεία της σχέσης. Δείξε εμπιστοσύνη και θα ανταμειφθείς. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να βρεις τον άνθρωπο που θα σου δώσει ασφάλεια και οι πιθανότητες είναι πολλές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι εργασιακές προοπτικές μπορεί να δώσουν αισιόδοξα μηνύματα για εσένα καθώς μπορείς να επωφεληθείς των καταστάσεων. Το να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν είναι σημαντικό και δεν αποκλείεται να βρεις συμμάχους στο πρόσωπο συναδέλφων που θα σε στηρίξουν με θέρμη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ