Αγριες Μέλισσες: Η Ρίζω κάνει το προξενιό του Ιορδάνη με τη Δρόσω

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
Όλα όσα αποκάλυψε η Ελένη Καρακάση στο «Tv Έθνος»

H μαμή από τις «Αγριες Μέλισσες», Ελένη Καρακάση, αποκαλύπτει τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς όταν αυτή επιστρέψει στη συχνότητα του ΑΝΤ1, σχολιάζει την αποχώρηση του Γιάννη Στάνκογλου και αναφέρεται στο πώς βιώνει την καραντίνα λόγω κορονοϊού.

Πότε σταματήσατε τα γυρίσματα για τις «Αγριες Μέλισσες»;

Κλείσαμε ήδη τρεις εβδομάδες εκτός γυρισμάτων. Ενώ είχε βγει το πρόγραμμα των σκηνών, με ένα mail ενημερωθήκαμε από την παραγωγή πως λόγω κορονοϊού τα γυρίσματα αναβάλλονται για την προστασία όλων μας. Η αρχική ανακοίνωση ανέφερε πως η διακοπή ισχύει τουλάχιστον μέχρι τις 21 Απριλίου και στη συνέχεια θα δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Πρόθεση όλων θεωρώ πως είναι κάποια στιγμή να γυρίσουμε στη δουλειά μας, αλλά με απόλυτη ασφάλεια για όλους μας.

Πόσα επεισόδια υπάρχουν έτοιμα;

Πολλά επεισόδια και πολλές σκηνές έχουν «ανοίξει», δεν γνωρίζω πόσα είναι ολοκληρωμένα. Σίγουρα υπάρχουν κάποια.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη σειρά μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου...

Α! Δεν το είχα ακούσει. Δεν είχα μάθει κάτι. Αυτό που ήξερα είναι πως όλοι είναι σε φάση διαπραγματεύσεων με την παραγωγή και το κανάλι.

Πώς το βλέπεις αυτό όσον αφορά την εξέλιξη της σειράς;

Η Μελίνα Τσαμπάνη και το επιτελείο της έχουν αποδείξει πως είναι πολύ δυνατή ομάδα. Αναφέρομαι στην ομάδα των συγγραφέων που κρίνει την πορεία της σειράς. Θα μπορέσουν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών ακόμη και μετά την αποχώρηση ενός τόσο βασικού πρωταγωνιστή όπως είναι ο Γιάννης Στάνκογλου.

Εσύ έχεις κλείσει για του χρόνου;

Υπάρχει η επιθυμία και από εμένα και από τους συντελεστές να συνεχίσουμε. Δεν έχει γίνει κάποια καινούργια συζήτηση. Επίσημα δεν έχω κάνει ακόμη κάποιο ραντεβού. Ηταν να γίνει, αλλά λόγω του κορονοϊού πάει αργότερα. 

Ο Γιώργος Σουξές, που υποδύεται τον ενωμοτάρχη, αποκάλυψε πως την επόμενη σεζόν η πλοκή της σειράς μεταφέρεται πέντε χρόνια αργότερα. Ισχύει αυτό;

Αυτό έχω ακούσει και εγώ. Από εκεί που θα σταματήσει φέτος θα πάει πέντε χρόνια μετά.

Πώς θα γίνει η έλευση του Ιορδάνη στο Διαφάνι και ποιος θα είναι ο ρόλος της Ρίζως;

Δεν έχουν γίνει ακόμη οι σκηνές. Θα γίνονταν την εβδομάδα που αναβλήθηκαν τα γυρίσματα. Είναι ένα καινούργιο πρόσωπο και φέρνει αναστάτωση αλλά και ελπίδα στη Ρίζω.

Η Ρίζω κάνει τη γνωριμία του Ιορδάνη με τη Δρόσω;

Θα την προσεγγίσει μόνος του, αλλά μετά θα το πάω το προξενιό. Η Ρίζω συνεργάζεται με τον Ιορδάνη, καθώς εκείνος προμηθεύει το μαγαζί με υφάσματα. Την έχει δει από παλιά τη Δρόσω, και του αρέσει και ζητά από τη Ρίζω να κάνει το προξενιό. Αρχικά, λοιπόν, προσπαθώ να τον αποτρέψω, λέγοντάς του πως τα κορίτσια έχουν κάποια προβλήματα. Ομως, βλέποντας πως τη θέλει και τη λαχταρά, το πάω το προξενιό. Η Ρίζω βλέπει στο πρόσωπο του Ιορδάνη τη λύση για να μη χρειαστεί να δώσει το παιδί της.

Η Ρίζω γνωρίζει την αλήθεια για τον πατέρα;

Οχι. Εχει υποψίες, αλλά δεν το ξέρει.

Ο Ιορδάνης πώς είναι ως χαρακτήρας;

Καλό παιδί και επίμονος χαρακτήρας. Εκδηλώνει τη θέλησή του να παντρευτεί τη Δρόσω πολύ ντόμπρα και σταράτα. Είναι χαριτωμένος και με θετική ενέργεια και αυτό που βάζει στο μυαλό του θέλει να το πετύχει.

Με τη Ρίζω και τον Προύσαλη τι θα γίνει;

Δεν έχει γραφτεί ακόμη κάτι και στο λέω ειλικρινά. Νομίζω ότι φέτος δεν θα υπάρξει κάτι μεταξύ τους. Είναι πολύ δυνατές οι ιστορίες που έχουν ανοίξει και αν γίνει κάτι, νομίζω θα γίνει την επόμενη χρονιά. Να σου πω, πιστεύω πως όλο αυτό έχει ξεκινήσει και από την επιθυμία του κόσμου να δει μαζί αυτά τα δύο πρόσωπα.

Εσύ τι θέλεις;

Εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Μελίνα. Ο Γιώργος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και είναι μεγάλη μου χαρά να έχω σκηνές μαζί του, όπως και με την Αλίκη Αλεξανδράκη. Είναι μια τριάδα που ο κόσμος έχει αγαπήσει πολύ και περνάμε και εμείς πολύ ωραία στα γυρίσματα.

Η Ρίζω είχε και ρόλο «γιατρού» εκείνη την εποχή...

Ναι, αλλά απλά πράγματα, με βοτάνια και γιατροσόφια. Υπήρχαν τέτοιες γυναίκες στα χωριά και ίσως υπάρχουν και σήμερα. Η Ρίζω είναι η μαμή του χωριού, αλλά όπως έχουμε δει, πάντα στα δύσκολα ή πάνω από τις δυνάμεις της φωνάζει τον γιατρό ή λέει να πάνε στο νοσοκομείο.

Άγριες μέλισσες

Πώς βιώνεις όλο αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες με τον κορονοϊό;

Προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου και να είμαι αισιόδοξη. Δεν είναι πάντα πολύ εύκολο. Κάνω πολλές δουλειές στο σπίτι για να μην το σκέφτομαι. Κάνω γενικά πράγματα για να ξεφεύγει το μυαλό μου. Κάνω ελάχιστες μετακινήσεις, κυρίως στη μαμά μου, που ανήκει σε ευπαθή ομάδα και στην οποία πηγαίνω τα ψώνια, στο σούπερ μάρκετ και βόλτα με τον σκύλο μου. Για ψώνια βγαίνω τις ώρες που δεν έχει αιχμή.

Βλέπεις συνέχεια ειδήσεις;

Βλέπω, ναι, και πολλές φορές είναι τρομακτικές. Παρακολουθώ την ενημέρωση από τον κύριο Τσιόδρα και μετά ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων. Στις 22.00 αρχίζω να βλέπω ταινίες και σειρές.

Η μαμά σου ανησυχεί για όλο αυτό;

Η μαμά μου είναι 74 και μπήκε σε εθελοντική αυτοαπομόνωση πριν ανακοινωθεί η αυστηροποίηση των μέτρων. Εχει διαβήτη και κάνει ινσουλίνη. Ακόμη και εμείς όταν συναντιόμαστε δεν έχουμε αγκαλιές και φιλιά, είμαστε σε απόσταση.

Πιστεύεις, Ελένη, ότι θα τελειώσει γρήγορα όλο αυτό;

Εξαρτάται τι θεωρεί ο καθένας γρήγορα Θέλω να πιστεύω πως κάποια στιγμή όλο αυτό θα τελειώσει και θα συνεχίσουμε τη ζωή μας σε έναν κοντινό ρυθμό με αυτόν που είχαμε πριν. Δεν θέλω να ακούω τα πολύ δυσοίωνα σενάρια. Σκέφτομαι το σήμερα και την επόμενη μέρα. Περιμένω πιο αισιόδοξα νέα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επαναπροσδιορίζονται οι ανθρώπινες σχέσεις με όλο αυτό που συμβαίνει;

Σίγουρα, γιατί καταλαβαίνεις πως μια αγκαλιά και ένα φιλί αποκτούν άλλη αξία. Την περασμένη εβδομάδα είχαμε δύο θανάτους στο επαγγελματικό και οικογενειακό μου περιβάλλον και ένα μνημόσυνο. Με σόκαρε ότι ούτε τους ανθρώπους μπορούσα να αποχαιρετίσω, ούτε να συμπαρασταθώ στα αγαπημένα μου πρόσωπα που βιώνουν την απώλεια. Είναι τραγικό.

Είχες κλείσει κάποιες δουλειές για το καλοκαίρι;

Είχα μιλήσει για κάποιες συναυλίες, αλλά όπως καταλαβαίνεις τώρα όλο αυτό έχει παγώσει.

Με την εμπειρία σου από το «Familiar», όταν η Δανάη Λουκάκη σού είπε πως θα πάρει μέρος, τι της είπες;

Να το κάνει! Ηταν για μένα αξέχαστη εμπειρία και ως διαγωνιζόμενη αλλά και ως καθηγήτρια. Μπορώ να σου πω πως εγώ έβαλα την υποψία στη Δανάη. Της είχα πει πως θα της πήγαινε πολύ. Θέλει τρέλα το «Familiar».

Επιστρέφω στις «Μέλισσες». Εγινε πολύς λόγος για χαμηλές αποδοχές στη σειρά. Τι ισχύει;

Θα σου μιλήσω για τον εαυτό μου. Σε σχέση με το τι υπήρχε πριν από δέκα χρόνια σίγουρα είναι πιο χαμηλές. Ομως από εκεί και πέρα ο καθένας έχει την επιλογή και τα κριτήριά του. Πρέπει να σκεφτούμε τι σου προσφέρει η κάθε δουλειά. Οι «Αγριες Μέλισσες» είναι μια σειρά που χάρισε αγάπη και αναγνωρισιμότητα σε συναδέλφους που δεν είχαν πριν. Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένη για μένα. Ακόμη και αν αποφασίσω να δουλέψω σε μια σειρά με λίγα χρήματα, γίνεται ή επειδή μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη δουλειά ή πιστεύω πολύ σε αυτή και πιστεύω πως θα μου φέρει κέρδος με άλλον τρόπο. Δεν αποφασίζω τις δουλειές μου με μόνο κριτήριο το οικονομικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ