Pixabay

Tα ζώδια σήμερα Τετάρτη 8 Απριλίου: Αιγόκερε, η Πανσέληνος «αγγίζει» τη δημόσια εικόνα σου

Αιγόκερε, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που μπορεί να αγγίζουν τη δημόσια εικόνα σου - Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κλείσεις επαγγελματικά ζητήματα

Πώς επηρεάζει η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 8 Απριλίου.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη: Προβλέψεις για τον κορονοϊό και την υποχώρηση της πανδημίας

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Γενικά

Κριέ, η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Κριό καλεί επιτακτικά να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να εκφράσεις συναισθήματα και να μην εγκλωβιστείς στον εκνευρισμό που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

Αισθηματικά

Η ένταση δεν θα ωφελήσει τη σχέση σου καθώς ανατρεπτικά γεγονότα έρχονται για να δοκιμάσουν τις αντοχές της προσωπικής σου ζωής. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου κινεί το ενδιαφέρον, φρόντισε βέβαια να περιορίσεις τη νευρικότητα που νιώθεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που να σηματοδοτούν σημαντικές ολοκληρώσεις κύκλων που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε επόμενο στάδιο. Η επιθετική διάθεση καλό είναι να περιοριστεί για να μην οδηγήσει σε οριστικές ρήξεις.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά καθημερινότητα και πιθανές εκκρεμότητες που καλείσαι να τακτοποιήσεις. Προσοχή γιατί οι ανατροπές είναι πιθανές που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού και να δημιουργήσουν ένταση στο περιβάλλον που κινείσαι.

Αισθηματικά

Οι πολλές υποχρεώσεις και η νευρικότητα που δημιουργούν μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου και να υπάρξουν συγκρούσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Ο αδέσμευτος δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου αφού η κούραση και οι εμμονές δεν σου επιτρέπουν να δεις τι είναι καθαρά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να καταφέρεις να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και να ανταποκριθείς με ψυχραιμία σε πιθανά ανατρεπτικά γεγονότα μπορεί να επηρεάσουν την επαγγελματική σου ζωή. Καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς ιδέες που μπορεί να έχεις καθώς θα είναι πρωτοποριακές και θα ανοίγουν νέους ορίζοντες.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα στην προσωπική σου ζωή που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και σε καλούν να ανατρέψει την προσωπική σου κοσμοθεωρία και επιδιώξεις που μπορεί να είχες για το μέλλον.

Αισθηματικά

Άφησε τον εαυτό σου να περάσει όμορφα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να κυριαρχήσει δημιουργώντας εντάσεις που θα κοστίσουν σημαντικά στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να σε αιφνιδιάσει με το ενδιαφέρον του πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον σου, κάτι που θα δημιουργήσει η νευρικότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να επικεντρωθείς σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να είχες και να μην έχουν πάρει το δρόμο που πραγματικά ήθελες. Οι ανατροπές που μπορεί να προκύψουν σε βοηθούν να κλείσεις κεφάλαια δεν αφήνουν όμως ανεπηρέαστες τις σχέσεις με την ομάδα στην οποία συμμετείχες.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού στρέφει την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που ήρθε η κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσεις. Οι δονήσεις είναι έντονες και μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και καχυποψία που θα ταλαιπωρήσουν την ψυχολογία και τις σχέσεις με τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Μην αφήσεις τα απωθημένα να κατακλύσουν τη σχέση σου καθώς το πιθανότερο είναι αυτό να οδηγήσει στην απομάκρυνση του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Ο αδέσμευτος δεν είναι εύκολο για εσένα να αποβάλεις τις ανασφάλειες και την κυκλοθυμία και αυτό δεν θα σε αφήσει να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καριέρα σου έρχεται στο προσκήνιο και καλείται να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να σε επηρεάζουν άμεσα. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να εμπιστευτείς το έντονα ένστικτό σου που μπορεί να σε καθοδηγήσει στο να πάρεις άκρως θετικές αποφάσεις ανατρέποντας τα μέχρι τώρα αρνητικά δεδομένα.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα με το κοντινό και ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Προσοχή γιατί οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές σε αιφνιδιάζουν και εκτοξεύουν τον εκνευρισμό στα ύψη.

Αισθηματικά

Οι κόντρες που εκδηλώνονται με το ταίρι σου σε επηρεάζουν έντονα και δεν σου επιτρέπουν να σκεφτείς ξεκάθαρα συντηρώντας έτσι ένα δυσάρεστο κλίμα στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να αιφνιδιαστείς από πρόσωπο που επικοινωνεί για να δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα, όμως μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα επιθετικός δυσκολεύοντας τις εξελίξεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση είναι πιθανό να ταλανίσει τις συνεργασίες σου καθώς φαίνεται να υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που ανεβάζουν την διάθεση για συγκρούσεις και ανταγωνισμό. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να σκεφτεί ψύχραιμα καθώς αυτό θα βοηθήσει στο να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις χωρίς να υπάρξουν ρήξεις.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού σε καλεί να αναλογιστείς τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να πατάς σταθερά στα πόδια σου και να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Οι ανατροπές στον καθημερινό προγραμματισμό είναι αναμενόμενες και μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά στην ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Το πείσμα δεν θα βοηθήσει να διατηρήσεις ισορροπίες στη σχέση σου, καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να σκεφτείς διαλεκτικά για να βοηθήσεις στην ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων. Ο αδέσμευτος οι φοβίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που έρχονται στην επιφάνεια δεν βοηθούν να αφεθείς σε νέα γνωριμία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πραγματοποιήσεις αλλαγές λόγω αιφνιδιαστικών καταστάσεων που επηρεάζουν τη δουλειά σου. Καλά θα κάνεις να δείξεις ευελιξία καθώς αυτό θα βοηθήσει στο να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Οι πρωτότυπες και ευφάνταστες ιδέες σου μπορεί να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στην εργασιακή σου πορεία.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Κριό δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις σχέσεις με το περιβάλλον σου και πως θέλεις να εξελιχθούν. Ο δυναμισμός κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις που καλά θα κάνεις να περιορίσεις για να μην υπάρξουν μετωπικές συγκρούσεις.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να περιορίσεις την ένταση στην προσωπική σου ζωή διαφορετικά οι κόντρες με το ταίρι σου θα πάρουν ανεξέλεγκτη τροπή. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να σε αιφνιδιαστείς από πρόσωπο που θα δείξει το ενδιαφέρον του και θα ανεβάσει κατακόρυφα το θερμόμετρο, η εριστική σου διάθεση μπορεί να σταθεί εμπόδιο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο και δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για την ολοκλήρωση κύκλων που δεν μπορούν να προχωρήσουν περαιτέρω. Καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς τη δημιουργικότητα και τον δυναμισμό σου καθώς μπορεί να φέρει πρωτότυπες ιδέες που να ανοίξουν νέα επαγγελματικά μονοπάτια.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να εντείνουν τον συναισθηματισμό σου. Προσοχή σε αποφάσεις που μπορεί να παρθούν χωρίς ξεκάθαρη σκέψη καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε απογοήτευση.

Αισθηματικά

Η αναστάτωση που μπορεί να επικρατήσει στη σχέση σου λόγω του έντονου εκνευρισμού θα οδηγήσει στο να απομακρυνθείς από το ταίρι σου αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Ο αδέσμευτος, η κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν αφήνουν περιθώρια για να μπεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν στις συνεργασίες σου θα επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς φαίνεται να απομακρύνονται πρόσωπα που είχες επενδύσει. Είναι καθοριστικό να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να αξιοποιήσεις πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού επικεντρώνει την προσοχή σου στις φιλικές σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που να οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου. Η ένταση θα είναι κακός σύμβουλος για αυτό φρόντισε να την αποφύγεις.

Αισθηματικά

Οι έντονες τάσεις ανεξαρτησίας που εκδηλώνεις θα επηρεάσουν αρνητικά την πορεία της σχέσης σου, καλά θα κάνεις να σκεφτείς ώριμα και λογικά πριν προκληθούν εντάσεις. Ο αδέσμευτος, πρόσωπα μπορεί να επιδιώξουν να επικοινωνήσουν μαζί σου αιφνιδιάζοντας θετικά. Δείξε τον καλύτερό σου εαυτό και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ανατροπές σε εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν δονούν για τα καλά την επαγγελματική σου ζωή και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ανατροπή της μέχρι τώρα πορείας σου. Σκέψου καλά τους στόχους που μπορεί να έχεις και ποιοι από αυτούς μπορεί να γίνουν πραγματικότητα.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που μπορεί να αγγίζουν τη δημόσια εικόνα σου. Οι ανασφάλειες κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να προτάξεις τη λογική.

Αισθηματικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες στη σχέση σου που με καλή επικοινωνία μπορεί να έρθουν και να ξεπεραστούν δημιουργώντας και πάλι αισιόδοξο κλίμα. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον που ανεβάζουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κλείσεις επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να μην σε ικανοποιούν. Αξιοποίησε την καλή επικοινωνία και την αισιοδοξία που εκπέμπεις για να μπεις σε διαδικασία διαπραγματεύσεων και συμφωνιών που θα σε ωφελήσουν σημαντικά σε τομείς όπως το εμπόριο και το διαδίκτυο.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον και είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις για να κλείσεις οριστικά ζητήματα με πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Ο εκνευρισμός που σε διέπει δεν βοηθά να συγκρατήσεις τις σκέψεις και η επιθετικότητα θα παίξει αρνητικό ρόλο.

Αισθηματικά

Δεν θα διστάσεις να γίνεις εριστικός με το ταίρι σου καθώς φαίνεται να διεκδικείς το καλύτερο για τον εαυτό σου, ο τρόπος όμως είναι λανθασμένος. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να πάρεις πρωτοβουλίες και να έρθει σε επικοινωνία με πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό για να μην υπάρξουν προβλήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου θα είναι σημαντικές αρκεί να καταλάβεις ότι το να μπεις σε κόντρες με τους συνεργάτες σου δεν θα βοηθήσει στην εξέλιξη των στόχων σου. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αξιοποιήσεις πιθανές ιδέες και ξαφνικές ευκαιρίες που έρχονται για να λειτουργήσουν σαν από μηχανής θεός στα επαγγελματικά σου.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύες, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα με πρόσωπα που έχουν παίξει ρόλο συναισθηματικά και έχουν επηρεάσει την ψυχολογία σου. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται συνδυαστικά και πάλι μπροστά σου για να δώσεις οριστικές λύσεις.

Αισθηματικά

Ο συναισθηματισμός και η κυκλοθυμία κατακλύζουν τη λογική και δεν αφήνουν περιθώριο για να σκεφτείς ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς καταστάσεις που επηρεάζουν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να δείξεις ενδιαφέρον για ζητήματα του παρελθόντος που σε επηρεάζουν ακόμα και φρόντισε να κλείσεις κεφάλαια αφήνοντας χώρο για κάτι καινούργιο στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κλείσε οικονομικά θέματα σε σχέση με τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς που μπορεί να έχεις καθώς διαισθητικά μπορείς να κινηθείς με άκρως επιτυχημένο τρόπο. Οι ανατροπές σε εμπορικές συμφωνίες σε απογοητεύουν και σε οδηγούν να κλειστείς στον εαυτό σου. Μην το επιτρέψεις και εμπιστεύσου πιθανές ιδέες που μπορεί να έχεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ