Freepik

Tα ζώδια σήμερα Παρασκευή 10 Απριλίου: Τοξότη, σε βαραίνει το παρελθόν

Τοξότη, το παρελθόν μπορεί να σε βαραίνει όμως σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις ότι σε έχει πληγώσει και να προχωρήσεις παρακάτω με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση

Τοξότη, δεν χάνεις την ευαισθησία σου και αυτό είναι κάτι που εκτιμά ιδιαίτερα το περιβάλλον σου και πρόσωπα που κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους από το παρελθόν.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη: Προβλέψεις για τον κορονοϊό και την υποχώρηση της πανδημίας

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Γενικά

Κριέ, βρίσκεις την δύναμη και την αισιοδοξία να ξεπεράσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και να επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σου. Η συναισθηματική ένταση δεν οδηγεί σε ξεσπάσματα παρά μόνο σε όμορφες συζητήσεις και επίλυση ζητημάτων που μπορεί να σε ταλαιπωρούσαν.

Αισθηματικά

Η θετική διάθεση κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις το πάθος και τον αισθησιασμό με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο από το παρελθόν που εντείνει τα συναισθήματα και σε ωθεί και εντονότερες καταστάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές διεκδικήσεις μπορεί να έχουν θετικό αποτέλεσμα καθώς σου είναι εύκολο να αντιληφθείς πως πρέπει να χειριστείς τα πρόσωπα γύρω σου. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και διεκδίκησε το καλύτερο δυνατό προσπαθώντας να ικανοποιήσεις βαθύτερες ανασφάλειες που σε ταλανίζουν.

 

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, μπορείς να βρεις τις απαιτούμενες ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις επιδιώκοντας να αντιληφθείς τι θέλουν οι γύρω σου. Είναι θετικό ότι δεν ξεχνάς τις προσωπικές σου ανάγκες και βλέπεις με αισιοδοξία το μέλλον. Αυτό θα βοηθήσει να οριοθετήσεις καλύτερα τη σχέση σου και αυτά που θέλεις από τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Οι στιγμές με το ταίρι σου προσφέρουν χαρά, αισιοδοξία και γαλήνη. Αξιοποίησε το χρόνο για να ξεπεράσεις ζητήματα που ταλαιπωρούν τη σχέση σου και να απολαύσεις τα έντονα συναισθήματα που δημιουργούνται. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που ανεβάζει το κέφι και σε βοηθά να δεις την θετική πλευρά της ζωής.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση για συμβιβασμούς πρωταγωνιστεί στις συνεργασίες σου και μπορείς να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια για να ξεπεραστούν πιθανές εντάσεις των προηγούμενων ημερών. Η καλή διάθεση θα οδηγήσει σε νέους δρόμους άκρως αισιόδοξους για την επαγγελματική σου ζωή.

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, εναρμονίζεσαι με το καθημερινό πρόγραμμα που έχεις, κάτι που σε βοηθά να ξεπεράσεις το άγχος και τον εκνευρισμό των προηγούμενων ημερών. Δώσε όλη σου την προσοχή στο να λύσεις ζητήματα που επηρεάζουν τις σχέσεις με το περιβάλλον σου. Είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να ξεφύγεις από την οποία μιζέρια.

Αισθηματικά

Μπορείς να απολαύσεις τη ρουτίνα της σχέσης σου χωρίς να αντιδράς σπασμωδικά και ότι δεν σου αρέσει, κάτι που θα ευχαριστήσει και το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος δείξε το ενδιαφέρον σου για πρόσωπο από το εργασιακό περιβάλλον που εκδηλώνει τα συναισθήματά του και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και η ανάγκη να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό εκτιμούν ιδιαίτερα και οι συνάδελφοί σου για αυτό και μπορείτε να συνεργαστείτε εξαιρετικά ώστε να ξεπεράσετε εμπόδια που μπορεί να εμφανίστηκαν το προηγούμενο διάστημα.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου βρίσκουν διέξοδο και τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει το κέφι σου. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό καθώς είσαι το σημείο αναφοράς το περιβάλλον σου και πολλοί στηρίζονται στην δική σου ψυχολογία που τους δίνει κουράγιο για να δουν την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Αισθηματικά

Το πάθος και ο πόθος απογειώνονται στην προσωπική σου ζωή και μπορείς να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον για έντονες στιγμές για δύο με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα που έχεις γοητεύσει ανακαλύπτοντας έτσι την επιρροή που έχεις πάνω τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που σε διακατέχει μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς φροντίζεις να δώσεις την δύναμη και την αισιοδοξία που απαιτείται. Η πορεία τους μπορεί να είναι άκρως θετική αφού δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις τις συνθήκες που χρειάζεται.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η έντονη ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός κάνει την εμφάνισή της απολαμβάνοντας τις στιγμές μαζί τους που σου δημιουργούν χαρά. Οι συζητήσεις οδηγούν σε επίλυση θεμάτων που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να σε ταλαιπωρούν μέχρι σήμερα.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός και ο ενθουσιασμός πρωταγωνιστούν σε προσωπικό επίπεδο και δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα για εσένα και το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που σε γεμίζει έντονα συναισθήματα με την παρουσία του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δείχνεις κατανόηση σε θέματα και απαιτήσεις των συναδέλφων σου και μπορείς να αντιμετωπίσεις ακόμα και τις δυσκολότερες καταστάσεις με αισιοδοξία και ψυχικό σθένος. Αυτό σε βοηθά να διεκπεραιώσεις τις δυσκολότερες υποχρεώσεις εξαιρετικά και να κερδίσεις τις εντυπώσεις στο εργασιακό περιβάλλον.

 

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η επικοινωνία με τον κοντινό περίγυρο είναι αυτή που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα και θα επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορείς να συζητήσεις ότι σε απασχολεί. Η καλή σου διάθεση δεν αφήνει περιθώρια για δυσθυμία και οι στιγμές θα είναι όμορφες και θα οδηγήσουν στο να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με αυτούς που είναι σημαντικοί για εσένα.

Αισθηματικά

Η μέρα είναι ιδανική για να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε προβληματίζουν στη σχέση σου και να απολαύσεις την παρέα του/ης συντρόφου σου που θα σε γεμίσει αισιοδοξία. Ο αδέσμευτος η επικοινωνία πρωταγωνιστεί και πιθανά να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπο που σκέφτεσαι έντονα και σε γοητεύει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τις συνθήκες που μπορεί να επικρατήσουν σήμερα καθώς αναμένεται να σου δώσουν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες. Ανοίγει μπροστά σου ένας δρόμος που θα σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου επαγγελματικά και να βρεις τον βηματισμό σου.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, οι ανασφάλειές μένουν στην άκρη και νιώθεις ότι μπορείς να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει από τα πρόσωπα που έχεις γύρω σου. Η οικογένεια αποτελεί για εσένα ασπίδα σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς απολαμβάνεις κάθε στιγμή με τα πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

Αισθηματικά

Η τρυφερότητα και ο πόθος πρωταγωνιστούν στη σχέση σου και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για όμορφες στιγμές που θα ευχαριστήσουν εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή και εντείνει την οικειότητα μεταξύ σας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δρομολόγησε οικονομικά σχέδια που μπορεί να έχεις καθώς φαίνεται η μέρα να είναι ιδανική για να πετύχεις τους στόχους σου. Η αισιοδοξία και η διαίσθησή σου θα σε καθοδηγήσουν στο να πάρεις θετικές αποφάσεις και να έχεις το καλύτερο δυνατό οικονομικό αποτέλεσμα για εσένα.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, μπορείς να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο περιβάλλον που κινείσαι βάζοντας στην άκρη τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό που δεν βοηθούν στην εξέλιξη των σχέσεων σου. Η καλή ψυχολογία και η επικοινωνιακή σου διάθεση βοηθούν στο να πραγματοποιηθούν μοναδικές συζητήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα του κοντινού περίγυρου.

Αισθηματικά

Η δοτικότητα δεν λείπει από τη συμπεριφορά σου, κάτι που ευχαριστεί ιδιαίτερα το ταίρι σου. Τα συναισθήματα είναι έντονα και εκτοξεύουν τη σχέση στα ουράνια. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που θέλει να σε κατακτήσει και να κερδίσεις τις εντυπώσεις με την ανεβασμένη ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα σχέδια σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου μπορούν να πραγματοποιηθούν με μεγάλη ευκολία αρκεί να καταβάλεις την προσπάθεια που χρειάζεται. Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις και η επικοινωνία σε ευνοούν ιδιαίτερα και πιθανά να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις καθώς μπορούν να σου δώσουν πολλά.

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, το παρελθόν μπορεί να σε βαραίνει όμως σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις ότι σε έχει πληγώσει και να προχωρήσεις παρακάτω με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Δεν χάνεις την ευαισθησία σου και αυτό είναι κάτι που εκτιμά ιδιαίτερα το περιβάλλον σου και πρόσωπα που κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους.

Αισθηματικά

Η τρυφερότητα που διέπει την σχέση σου απογειώνει την ψυχολογία και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχα με τον άνθρωπό σου. Ο αδέσμευτος πιθανά να ασχοληθείς με πρόσωπο από το παρελθόν που σε γεμίζει χαρά και ανακινεί μοναδικά συναισθήματα που καλείσαι να διαχειριστείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που ταλαιπώρησαν τα οικονομικά σου, όμως τώρα μπορείς να πάρεις ανάσες με προσεκτικές κινήσεις που σε βγάζουν από το αδιέξοδο. Είναι καθοριστικό να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να αντιληφθείς γρήγορα ποιες είναι οι κατάλληλες πρωτοβουλίες που θα δώσουν λύσεις.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, οι όμορφες στιγμές με τους φίλους θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά στη διάθεσή σου και θα σε βοηθήσουν να βρεις την αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σου. Η επικοινωνία πρωταγωνιστεί και σου φτιάχνει το κέφι καθώς μπορείς να εκφράσεις με ευκολία αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι.

Αισθηματικά

Οι κοινοί στόχοι με το ταίρι σου σας φέρνουν πιο κοντά και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να λειτουργήσετε άψογα σαν ομάδα. Ο αδέσμευτος είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που φτιάχνει την ψυχολογία σου και σε γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η θετική σου διάθεση παίζει καθοριστικό ρόλο και στα επαγγελματικά σου καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες σε προτάσεις για συνεργασίες που θεωρείς ότι μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Οι θετικές προεκτάσεις των επιλογών σου ενισχύει σημαντικά την δράση σου.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η λογική και η ευαισθησία εναρμονίζονται ιδανικά σήμερα και σε βοηθούν να αντιληφθείς γρήγορα πώς πρέπει να κοιμηθείς για να ικανοποιήσεις τα πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Η αυτοπεποίθηση δεν λείπει και μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες για να ανακουφίσεις τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου και δεν θα διστάσεις να το δείξεις με άμεσο και εμφανές τρόπο. Άλλωστε είναι αυτός που σε βοηθάει να ξεπεράσεις πληγές του παρελθόντος. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από τον επαγγελματικό περίγυρο που να σε εξιτάρει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή μπορεί να σε ικανοποιήσει σημαντικά καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές που θα σε οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα. Είναι σημαντικό ότι μπορείς να αντιληφθείς πώς μπορείς να ικανοποιήσεις τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις χωρίς να ενοχλήσεις τα πρόσωπα που περιτριγυρίζεσαι.

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου είναι άκρως ικανοποιητική και σε βοηθά να ξεφύγεις από σκοτεινές σκέψεις και πιθανές τάσεις απαισιοδοξίας. Οι φιλοσοφικές του αναζητήσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο καθώς σε βοηθούν να ανοίξεις πνευματικούς ορίζοντες που σε εντυπωσιάζουν.

Αισθηματικά

Η χαρά και το κέφι στην προσωπική σου ζωή δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου και να γεμίσεις με αισιοδοξία, αφήνοντας στην άκρη τις όποιες δυσκολίες. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα εκφράσει άμεσα τα συναισθήματά του για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει θα παίξει καθοριστικό ρόλο και σε πιθανές επιλογές σου καθώς θα είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου που μπορείς να αξιοποιήσεις με άκρως θετικά αποτελέσματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ