Pixabay

Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 14 Απριλίου: Ζυγέ, η νευρικότητα στην οικογένεια φέρνει προστριβές

Πιο ενθαρρυντικό για όλους μας το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων στο ζώδιο του Κριού

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά «λίγο περίεργα» καθώς η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω - Χρειάζεται μια προσοχή στη διαχείριση των σχέσεων, κυρίως με ανθρώπους, οι οποίοι από τη φύση τους είναι λίγο καταπιεστικοί.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη: Η Μ. Εβδομάδα ξεκινά με «βαριά» διάθεση και πολλές εξάρσεις

Eνθαρρυντικό για όλους μας το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων στο ζώδιο του Κριού στις 12 Απριλίου. Ενα καλούτσικο ή καλό νέο είναι σαν να μας προετοιμάζει για μια κάποια μεγαλύτερη κινητικότητα, επικοινωνία και συνάφεια. Πιο ευνοημένοι οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Τοξότες, οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι. Σε καλύτερη τροχιά επικοινωνία, Διαδίκτυο, συμφωνίες, συμβόλαια, αιτήσεις, σπουδές, έντυπα και έγγραφα γενικώς, μετακομίσεις, ταξίδια, παιδιά. Προσεκτικότεροι σε αυτά Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ζυγοί.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη: Προβλέψεις για τον κορονοϊό και την υποχώρηση της πανδημίας

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Γενικά

Κριέ, το τετράγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει σημαντικά τη διάθεσή σου καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες που δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς καταστάσεις που καλείσαι να δώσεις λύσεις.

Αισθηματικά

Η ανάγκη να ελέγξεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου θα οδηγήσει σε συγκρούσεις, φρόντισε να χαλιναγωγήσεις κατώτερα ένστικτα που οδηγούν σε παράλογες συμπεριφορές. Ο αδέσμευτος οφείλεις να ελέγξεις την καχυποψία που σε διακατέχει και μπορεί να επηρεάσει την επικοινωνία με νέο πρόσωπο που θέλει να εισβάλλει στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση στην επαγγελματική σου ζωή είναι διάχυτη καθώς εγείρονται ζητήματα εξουσίας που επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου. Προσοχή γιατί οι αντιπαραθέσεις θα πάρουν έκταση και μπορεί να δρομολογήσουν αρνητικές εξελίξεις με ανώτερους σου. Η ψυχραιμία θα δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, νιώθεις ότι ζητήματα του παρελθόντος λειτουργούν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο και δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Μην χάνεις την θετική διάθεση στα πράγματα και δες μέσα από τις δυσκολίες πώς μπορείς να αλλάξεις νοοτροπίες και προκαταλήψεις που δεν σε βοηθούν να εξελιχθείς.

Αισθηματικά

Η ένταση μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά από τον εκδηλώσεις συναισθήματα στο ταίρι σου, μπορείς να βρεις την ισορροπία που θα δώσει όμορφες στιγμές μαζί του. Ο αδέσμευτος διακατέχεσαι από έντονη ανάγκη για έλεγχο καθώς παλαιότερες καταστάσεις μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δρόμος για να πετύχεις τους στόχους σου είναι δύσκολος, όμως σου δίνεται η δυνατότητα δείχνοντας κατανόηση και ενσυναίσθηση να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Η σκληρότητα και η αδιαλλαξία δεν θα βοηθήσουν το να αντιληφθείς πραγματικά πως πρέπει να κινηθείς για να επιτυχείς το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, οι φοβίες δεν αφήνουν περιθώρια για να χειριστείς με ψύχραιμο τρόπο πιθανά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και αφορούν πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Μην επιτρέψεις στην συγκρουσιακή διάθεση να κυριαρχήσει και να οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις που θα χαλάσουν την όλη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον.

Αισθηματικά

Προσπαθώντας να χειραγωγήσεις το ταίρι σου οδηγείς τη σχέση σου στα άκρα, άλλαξε ρότα και αφέσου στο πάθος που θα γεμίσει μοναδικές στιγμές και συναισθήματα. Ο αδέσμευτος καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατώτερα συναισθήματα που σου δημιουργούν ανασφάλειες και δεν σου επιτρέπουν να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συγκρούσεις με φιλικά πρόσωπα για την επίτευξη κοινών στόχων που μπορεί να έχετε δρομολογήσει δεν θα βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου. Η ομαδική προσπάθεια είναι αυτή που μπορεί να δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα, μακριά από αρχηγικές τάσεις και εξουσιαστικές διαθέσεις.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, νιώθεις ότι οι γύρω σου προσπαθούν να σε ελέγξουν και αυτό είναι αρκετό για να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα είναι έντονα. Δείξε κατανόηση και προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους βρίσκοντας την ψυχική σου ηρεμία μέσα από την τέχνη ή αυτό που σε ικανοποιεί περισσότερο σε πνευματικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Το να συγκρουστείς μετωπικά με το ταίρι σου μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει γι’ αυτό επέλεξε να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και να δείξεις τα συναισθήματα που τρέφεις. Ο αδέσμευτος μπορεί να αισθάνεσαι ότι πιέζεσαι από πιθανή νέα γνωριμία καθώς δείχνει να θέλει τον απόλυτο έλεγχο σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές επιδιώξεις είναι πολλές, όμως παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να δυναμιτίσουν τις συνεργασίες σου. Λειτούργησε διαισθητικά σε αποφάσεις που πρέπει να πάρεις και άφησε στην άκρη τις αντιπαραθέσεις που δημιουργούν προβλήματα και αρνητική διάθεση.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η ένταση σε καθημερινό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει στο να λειτουργήσει σπασμωδικά σε υποθέσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Φρόντισε να κρατήσεις ψύχραιμη στάση και να λειτουργήσεις με τη λογική μακριά από χειριστικές καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν.

Αισθηματικά

Οι εμμονές επηρεάζουν την σχέση σου και δεν αφήνουν τα συναισθήματα να κυριαρχήσουν, καθώς πιθανότατα να έχουν αρνητικές προεκτάσεις στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφοσιωθείς στην προσωπική σου ζωή καθώς οι φόβοι είναι ισχυρή και δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα τι σου προσφέρει η αγάπη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η νευρικότητα που κυριαρχεί στο εργασιακό περιβάλλον μπορεί να επηρεάσει την απόδοση και τις κινήσεις σου. Φρόντισε να εκθέσεις με ψυχραιμία τα επιχειρήματά σου και να χαλιναγωγήσεις την ανάγκη ελέγχου που κάνει την εμφάνισή της και μπορεί να οδηγήσει σε μετωπικές αντιπαραθέσεις.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η ένταση που επικρατεί μέσα σου εκδηλώνεται με απότομο τρόπο στο περιβάλλον που κινείσαι δημιουργώντας δυσάρεστη ατμόσφαιρα και προβληματικές καταστάσεις. Καλά θα κάνεις να δείξεις κατανόηση σε πρόσωπα που υπάρχουν γύρω σου για να αποφύγεις συγκρούσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Αισθηματικά

Απωθημένα και ενοχές κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την εξέλιξη της σχέσης σου αν δεν καταφέρεις να δείξεις ήρεμη και λογική διάθεση. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, φρόντισε να περιορίσεις τους φόβους που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να ανατρέψεις τα δεδομένα σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς φαίνεται να είσαι διατεθειμένος να συγκρουστείς με όποια πρόσωπα θεωρείς ότι προσπαθούν να επωφεληθούν εις βάρος σου. Πρόσεξε όμως γιατί και εσύ θέλεις να ασκήσεις έλεγχο και αυτό θα δημιουργήσει τις ανάλογες αντιδράσεις.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η νευρικότητα στην οικογένεια μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές που καλό είναι να αποφύγεις. Ήρθε η στιγμή να δεις ρεαλιστικά ότι κάποιες συμπεριφορές σου πρέπει να μείνουν στο παρελθόν γιατί μπορεί να λειτουργούν πιεστικά σε γενικότερο πλαίσιο στη ζωή σου. Ο αρνητισμός δεν θα σε βοηθήσει.

Αισθηματικά

Μην προσπαθείς να εξουσιάσει στο ταίρι σου καθώς αυτό που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσεις ένταση και να έρθεις σε ρήξη. Τότε η απογοήτευση θα είναι μεγάλη. Ο αδέσμευτος φρόντισε να αποφύγεις να δώσεις κατευθύνσεις κατά το δοκούν σε νέο πρόσωπο που θέλει να εισβάλλει στη ζωή σου για να σου χαρίσει χαρά και γαλήνη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς φαίνεται να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Επέλεξε να συνθέσεις ιδέες που μπορεί να είναι διαφορετικές από το να έρθεις σε μετωπική σύγκρουση με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή. Οφείλεις να συνειδητοποιήσεις ότι οι εξουσιαστικές διαθέσεις δεν εξασφαλίζουν τις απαιτούμενες ισορροπίες.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, επικεντρώσου στις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα λόγω της ανάγκης που δείχνεις για να ελέγξεις τις καταστάσεις. Ο συναισθηματισμός και η καλή διάθεση θα βοηθήσουν να εξομαλυνθούν οι εντάσεις αποφεύγοντας έτσι τους καυγάδες.

Αισθηματικά

Καλά θα κάνεις να μην χρησιμοποιείς επιχειρήματα για να περιορίσεις το ταίρι σου θέλοντας να το εξουσιάσεις. Η κατανόηση στις επιθυμίες του θα βοηθήσει να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου τράβα την προσοχή, οι εμμονές δεν θα βοηθήσουν στην θετική εξέλιξη των πραγμάτων.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην εξέλιξη εμπορικών συμφωνιών που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς δεν θα διστάσεις να προσπαθήσεις να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους δημιουργώντας προβλήματα. Απέφυγε τις χειριστικές καταστάσεις και δείξε ειλικρινά τι είναι αυτό που θέλεις από τις επαγγελματικές σου συνεργασίες.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, οι ανασφάλειες που σου δημιουργούνται λόγω ελλείμματος αυτοπεποίθησης μπορεί να οδηγήσουν σε άκρως πεισματική και αδιάλλακτη διάθεση. Αυτό δεν θα βοηθήσει στο να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να χειριστείς τις σχέσεις με τους γύρω σου και θα εγείρει έντονες αντιδράσεις.

Αισθηματικά

Επικεντρώσου στο να απολαύσεις τις στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου και άφησε τους φόβους που σε ταλαιπωρούν στην άκρη γιατί θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να προσπαθήσεις να διασφαλίσεις την πορεία νέας γνωριμίας, θέτοντας τους δικούς σου όρους μπορεί να δημιουργήσεις συγκρούσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα και δεν σου αφήνουν το περιθώριο να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να κινηθείς. Η ένταση που προσπαθείς να κρύψεις έρχεται στην επιφάνεια με ορμή και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι καθώς σε κατακλύζει η καχυποψία.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να οδηγήσει στο να προσπαθήσεις να εξουσιάσεις τα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Αυτό δεν θα μπορέσει να περάσει απαρατήρητο χωρίς να υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις καθώς θα είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορείς να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους.

Αισθηματικά

Νιώθεις την ανάγκη να κατευθύνεις το ταίρι σου όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό χωρίς να υπάρξει προστριβή. Δείξε κατανόηση και δεν θα χάσεις. Ο αδέσμευτος μπορεί να διακατέχεσαι από έντονη καχυποψία και ανασφάλεια που δεν αφήνουν περιθώρια να δεις αντικειμενικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι δεν θα διστάσεις να ελέγχεις την πορεία των επαγγελματικών σου καθώς είναι άκρως σημαντική για εσένα. Εκδηλώνοντας ελεγκτικές διαθέσεις δημιουργήσει αρνητική ατμόσφαιρα στους συνεργάτες σου και αυτό θα έχει το ανάλογο κόστος. Μπες σε διαδικασία διαλόγου και θα ανακαλύψεις τις θετικές διαθέσεις που υπάρχουν στο περιβάλλον πού κινείσαι.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, απωθημένα και ενοχές από παρελθούσες καταστάσεις δεν σου επιτρέπουν να ηρεμήσεις και μπορεί να οδηγούν σε εντονότερη εσωστρέφεια. Μπορείς να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και να ανακαλύψεις τρύπες σκιές που δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις τις στιγμές και την ζωή σου όπως θέλεις.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από εμμονές που ταλαιπωρούν τη σχέση σου και να δώσεις την απαραίτητη προσοχή στα σημαντικά πράγματα της προσωπικής του ζωής. Ο αδέσμευτος δεν σου είναι εύκολο να ξεφύγεις από παλαιότερα πρόσωπα και τα συναισθήματα που μπορεί να σου δημιουργούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να εκμεταλλευτείς την έντονη διαίσθηση σου για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που απαιτούνται σε οικονομικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να κλείσεις καταστάσεις που εκκρεμούν στην επαγγελματική σου ζωή όμως η συγκρουσιακή σου διάθεση δεν βοηθά στην ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, οι ανασφάλειες που νιώθεις δεν αφήνουν περιθώριο για να δεις αντικειμενικά την πραγματική σου άξια. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν ιδιαίτερα τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Βρες μέσα σου τι είναι αυτό που σε εμποδίζει να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου τα θετικά του στοιχεία.

Αισθηματικά

Μην διστάσεις να δώσεις το ταίρι σου την κατανόηση που μπορεί να ζητήσει καθώς πιθανοί προβληματισμοί του να επηρεάσουν τη σχέση και να οδηγήσουν σε προστριβές. Ο αδέσμευτος δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να αφεθεί και αυτό μπορεί να στοιχίσει σε πιθανή επικοινωνία με νέο πρόσωπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπαθώντας να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους σε ομαδικές προσπάθειες που συμμετέχεις θα είναι αρκετό για να δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα και να χάσεις τον πραγματικό σου στόχο. Η καλή διάθεση από την πλευρά σου θα βοηθήσει στο να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και να υπάρχει αμοιβαία κατανόηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ