Η πρώτη σύζυγος του Πρινς συνεχίζει να πουλάει τα πανάκριβα κοσμήματά του
Η Μέιτε Γκαρσία πέρυσι πώλησε ένα μενταγιόν του Πρινς και τα βραχιόλια Versace του ανεπανάληπτου ποπ σταρ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μερικά από τα υπάρχοντά του Πρινς, έβγαλε προς πώληση, η πρώτη του σύζυγος Μέιτε Γκαρσία, με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από το θάνατο (21 Απριλίου 2016) του ποπ σταρ.
Σύμφωνα με την εταιρεία πώλησης αντικών MS Rau, μεταξύ των αντικειμένων που δόθηκαν προς πώληση είναι ένα ζευγάρι δακτυλιδιών δεκατεσσάρων καρατίων έναντι 24.500 δολαρίων, ένα σκουλαρίκι τύπου ear cuff, καθώς και τα γυαλιά ηλίου «Medusa» του οίκου Versace. Η Γκαρσία πέρυσι πώλησε ένα μενταγιόν του Πρινς και τα βραχιόλια Versace που είχε.
Το 2016, η πρώτη σύζυγος του τραγουδιστή μαζί με τον πρώην μάνατζερ του δημοπράτησαν μια συλλογή αντικειμένων του Πρινς, μεταξύ των οποίων ήταν μία κιθάρα, κασέτες ντέμο, χειρόγραφα με στίχους, το δαχτυλίδι αρραβών της Γκαρσία με τον Πρνς, ένα ζευγάρι χειροπέδες με στρας που χρησιμοποίησε σε ο τραγουδιστής σε συναυλίες του.
Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Βλάβη ή ανθρώπινο λάθος; Τα ερωτήματα και πού επικεντρώνονται οι έρευνες
Τραγωδία στην Ισπανία: 64χρονη σκοτώθηκε από ταύρο σε ταυροδρομία - Σοκαριστικό βίντεο
Ο Σαββίδης δεσμεύτηκε και το όνειρο της Νέας Τούμπας παίρνει «σάρκα και οστά» - Το μοντέλο χρηματοδότησης που ανέφερε ο Μητσοτάκης
Οι επόμενες εκλογές, η «κόκκινη κάρτα» σε Σαμαρά, το «όχι» στην Τουρκία και το λάθος στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Η συνέντευξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



