Ο Ρουβάς διαφήμισε πολυτελές αυτοκίνητο στο Ηρώδειο - «Χωρίς άδεια», λέει το υπουργείο Πολιτισμού
Η επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα διαφημιστικό του Σάκη Ρουβά για γνωστή μάρκα πολυτελούς αυτοκινήτου που αναρτήθηκε στα social media του τραγουδιστή.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εμφανιζόταν να μπαίνει σε ένα παρκαρισμένο τζιπ έξω από το Ηρώδειο, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραφε: «Έτοιμος για βόλτα». Η διαφήμιση δεν έτυχε των καλύτερων σχολίων από τους χρήστες των social media και λίγα λεπτά αργότερα η ανάρτηση «κατέβηκε».
Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, «η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σάκη Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από το Ν. 3028/2002 διατάξεις».
Διαβάστε ακόμη
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



