Power of Love: H αποχώρηση έκπληξη και η νέα παίκτρια που αναστάτωσε το ριάλιτι (vid)
Αποχώρησε από το παιχνίδι η Αργυρώ Τσιοράνου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι δύο αγαπημένοι παίκτες του κοινού στο επεισόδιο της Παρασκευής 11/1 ήταν η Ζένια Σολδάτου και ο Φίλιππος Αρβανίτης.
Οι γυναίκες προστάτευσαν τον Γιάννη Κοπιδάκη, ενώ οι άντρες την Έλενα Πολυχρονοπούλου.
Υποψήφιοι προς αποχώρηση τέθηκαν οι Αντώνης Χρόνης και Αργυρώ Τσιοράνου.
Πιο αγαπημένος παίκτης του τηλεοπτικού κοινό, που κέρδισε και τα 2.500 ευρώ, αναδείχθηκε ο Φίλιππος Αρβανίτης και η Αργυρώ Τσιοράνου αποχώρησε.
Λίγο αργότερα ο Γιάννης Κοπιδάκης ανακοίνωσε πως θέλει να φύγει οικειοθελώς από το σπίτι. Ωστόσο, το αν αποχωρήσει τελικά θα το δούμε στο επόμενο επεισόδιο.
Στο τρέιλερ της Δευτέρας, είδαμε και μια νέα παίκτρια να μπαίνει στο σπίτι, με τους άνδρες του ριάλιτι να μένουν με ανοιχτό το στόμα. Το όνομά της Ολυμπία Κουκουρίκη. Η ξανθιά Θεσσαλονικιά φαίνεται πως εντυπωσίασε με την πρώτη ματιά τους παίκτες του ριάλιτι.
Η Ολυμπία Κουκουρίκη είναι αδερφή του Δημήτρη Κουκουρίκη, ο οποίος συμμετείχε μέχρι πριν λίγο καιρό στο «Nomads» του ANT1, στη Μαδαγασκάρη.
Το «μήλο» που ήταν... ροζ διαμάντι: Η πεινασμένη καμαριέρα και η απίστευτη αποκάλυψη μιας μυθικής ληστείας
Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης: «Στόχος το πρωτάθλημα - Θα υπάρξει μεγάλο πριμ»
Θάνατος Μαζωνάκη: «Μας παραπλάνησαν - Δεν είδαμε ποτέ μηχανήματα πλασμαφαίρεσης στην αυτοψία» λέει ο ΙΣΑ για το ιατρείο
Επιχείρηση «Τα Άνθη του Κακού»: 26,8 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν κρυμμένα σε οικοδομή και «λαγούμι»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




