Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς πρωταγωνιστής σε... βραζιλιάνικη σειρά - Το ραντεβού με τον ΣΚΑΪ
Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Αλέξη Παππά στον ΣΚΑΪ, μετά την αποχώρησή του από το «Survivor 4»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αρκετούς θαυμαστές, αλλά και φανατικούς πολέμιους έχει αποκτήσει το πρώην μοντέλο και ηθοποιός Αλέξης Παππάς με τον έντονο χαρακτήρα που είχε ξεδιπλώσει στο «Survivor 4» και πολλοί ίσως αναρωτιούνται τι του επιφυλάσσει ο ΣΚΑΪ μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης.
Το πρωί της Δευτέρας (10/5), η Έλενα Πολυκάρπου, μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», αποκάλυψε ότι ο Αλέξης Παππάς έκανε ένα ραντεβού με τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου, καθώς τον θέλουν ν' αναλάβει τον ρόλο ενός μυστηριώδους άντρα σε μια βραζιλιάνικη σειρά, της οποίας την απόδοση κάνει η Ντέλλα Φώσκολου, κόρη του αείμνηστου Νίκου Φώσκουλου. Το σήριαλ αυτό θα είναι καθημερινό και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα είτε τον Σεπτέμβριο είτε τον Ιανουάριο.
Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Με τον Αλέξη Παππά ήταν να παντρευτούμε τον Μάρτιο» λέει η κούκλα σύντροφός του
Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




