Συγκλονίζει ο πατέρας του Δαυιδ Καναβού (vids)
«Ήταν ένα εξαίρετο και καταπληκτικό παιδί», αναφέρει ο Δημήτρης Καναβός με δάκρυα στα μάτια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαζί σου» βρέθηκε ο πατέρας του αδικοχαμένου Δαυίδ Καναβού, που γνωρίσαμε στο περσινό «The Voice Greece». O Δημήτρης Καναβός μίλησε για τη γενναία μάχη του γιου του με την ασθένεια και τον μοιραίο επίλογο.
O 24χρονος καλλιτέχνης έπασχε από πρωτοπαθή ανοσοανεπάρκεια, η οποία τελικά αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή του. Διαγνώσθηκε από αυτή την ασθένεια όταν ήταν μόλις 6 μηνών. Η νόσος έχει την ιδιότητα να «ρίχνει» το ανοσοποιητικό σύστημα και έτσι να είναι επιρρεπής σε οποιαδήποτε λοίμωξη και οποιοδήποτε μικρόβιο.
Η κηδεία του Δαυίδ Καναβού έγινε στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου και οι συγγενείς και φίλοι του Δαυίδ ήταν συντετριμμένοι.
Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε σχετική δήλωση στην εκπομπή «Τι λέει» για τον άτυχο καλλιτέχνη και φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένος.
«Ήταν ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης, μια ευαίσθητη ψυχή, ένα υπέροχο παιδί ο Δαυίδ Καναβός. Καλό Παράδεισο να του ευχηθούμε. Είναι κρίμα που συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν μου αρέσει να μιλάω δημόσια. Θέλω να ευχηθώ στους γονείς του δύναμη, πολλή δύναμη».
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



