Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν με ενοχλούν οι ηλίθιοι, αλλά πλέον έχουμε κλίκες ηλιθίων»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», αναφέρθηκε στον Τάσο Ξιαρχό και την «τρέλα» των social. «Με ενοχλεί που ένας άνθρωπος που είναι με κάποιον τρόπο μέσα στην Τέχνη κάνει μπούλινγκ, είναι τραγικό. Υποτίθεται ότι έχει followers. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη τι να πει;»
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους συνωμοσιολόγους του Covid-19. «Δεν με ενοχλούν οι ηλίθιοι. Τους ηλίθιους κατά μόνας τους αντιμετωπίζω. Έχουν κάνει κλίκες όμως. Έχουμε κλίκες ηλιθίων».
Κλείνοντας τη συνέντευξη, αποκάλυψε πως συγκινήθηκε με τη Μπέσσυ Αργυράκη στο «Dancing with the stars», ενώ σχολίασε τον «βασιλικό» γάμο: «Να παντρεύονται οι άνθρωποι, αλλά να μην μας τα “ζαλίζουν”».
Διαβάστε ακόμη
Δύο συλλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς διέφυγε ο κρατούμενος
«Δεν μπορώ να ανασάνω, με έχει μαχαιρώσει» - Οργή στη Βρετανία με το βίντεο λίγο πριν τον θάνατο 18χρονου
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Σοκάρουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής - Με 45 μαχαιριές σκότωσε την 39χρονη ο δράστης
Η ανασκαφή του αιώνα στη Γαλλία: Η Παναγία των Παρισίων μετατράπηκε σε αρχαιολογικό χώρο - Τα παράξενα ευρήματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



