Αντώνης Κανάκης: Πότε ξεκινάει το Βινύλιο - Δείτε το τρέιλερ (vid)
Πρεμιέρα την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου στις 00.15 στον ΣΚΑΪ με τον Αντώνη Κανάκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η εκπομπή «Βινύλιο» επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, με επίκεντρο τον άνθρωπο, το χιούμορ, τη μουσική, την κοινωνία, τον πολιτισμό και τον ρομαντισμό.
Με πολυδιάστατη ταυτότητα και διάθεση, θεματικές εκπομπές, εκλεκτούς καλεσμένους, μουσικά και όχι μόνο αφιερώματα, το «Βινύλιο» σε σκηνοθεσία και αρχισυνταξία Αντώνη Κανάκη έρχεται κάθε Τρίτη βράδυ στις 00:15 για να ψυχαγωγήσει, να διασκεδάσει, να συζητήσει και ενίοτε να συγκινήσει.
Το «Βινύλιο» είναι νοσταλγία και όνειρα, είναι ρεαλισμός, είναι το χθες, το σήμερα και το αύριο, είναι παρέα, αθωότητα και μουσική. Το «Βινύλιο», άλλοτε χρωματιστό, άλλοτε μαύρο, είναι ζωντανός οργανισμός, φθαρμένος από τη χρήση και γεμάτος ατέλειες, που όμως παράγει τον πιο αληθινό και ζεστό ήχο - όπως αναφέρεται και στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

Από την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, το «Βινύλιο» αποδεικνύει ότι «υπάρχει και αυτή η τηλεόραση».
Με τον Αντώνη Κανάκη - Μαζί του οι: Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Βερονίκη Περγαντή. Δείτε το τρέιλερ, μια ωδή στο βινύλιο:
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




