Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Καταγγέλλει τις «απαράδεκτες ακρότητες» του Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ουκρανία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος στο παρελθόν έχει εξάρει τον Βλαντίμιρ Πούτιν, επέκρινε τις «τρελές, απαράδεκτες ακρότητες» του ρώσου προέδρου στην Ουκρανία.
Ο Ντεπαρντιέ, ο οποίος το 2013 έλαβε την ρωσική υπηκοότητα, δήλωσε χθες, Πέμπτη, στο Γαλλικό Πρακτορείο: «ο ρωσικός λαός δεν ευθύνεται για τις τρελές, απαράδεκτες ακρότητες των ηγετών του, όπως ο Βλαντίμιρ Πούτιν».
Ο Ντεπαρντιέ είπε ακόμη ότι θα δωρίσει όλα τα έσοδα από τις τρεις συναυλίες του στο Παρίσι (1-3 Απριλίου) στους "Ουκρανούς, θύματα αυτού του αδελφοκτόνου πολέμου".
Το 2013 ο Πούτιν χορήγησε στον Ντεπαρντιέ την ρωσική υπηκοότητα προκαλώντας κατακραυγή στη Γαλλία δεδομένου ότι ο ηθοποιός κατηγορείται ότι εγκατέλειψε την πατρίδα του για να αποφύγει να φορολογηθεί με έναν νέο φόρο για τους εκατομμυριούχους.
Ο ηθοποιός έλαβε το νέο διαβατήριό του από τον ίδιο τον Πούτιν στην εξοχική κατοικία του ρώσου προέδρου στη Μαύρη Θάλασσα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν απειλεί με «ολοκληρωτικό πόλεμο» - Στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή αναπτύσσουν οι ΗΠΑ
Το χρονικό της φονικής κακοκαιρίας: Δύο φάσεις βροχής και καταιγίδων που «βύθισαν» τη Γλυφάδα
Αδιανόητο περιστατικό στα Βριλήσσια: Άνδρας παρέσυρε υπάλληλο των ΕΛΤΑ με το αυτοκίνητο για.. ένα δέμα
Ποιος θυμάται την ηρωίδα της Σκιάθου που ρίσκαρε τη ζωή της, προδόθηκε, βασανίστηκε, τιμήθηκε από ξένους και πέθανε πάμπτωχη και ξεχασμένη;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



