Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας αθλητικής εκπομπής του Γιώργου Λέντζα (pic)
Γυρίζει την υδρόγειο για τη... στρογγυλή θεά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Γιώργος Λέντζας άρχισε ήδη τα γυρίσματα ανά τον κόσμο για τη νέα εκπομπή «Football stories», που ετοιμάζει για τον ΑΝΤ1. Παρότι υπάρχει ήδη υλικό, το πιθανότερο είναι η αθλητική εκπομπή να βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν.
Πρόκειται για μία σειρά εκπομπών που θα μεταφέρουν στους απανταχού φιλάθλους κλίμα και εικόνες από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ντέρμπι της Ευρώπης.
Η εκπομπή ακριβώς λόγω concept δε θα μπορεί να κάνει συνεχή γυρίσματα, αφού μεταξύ των αγώνων που έχουν ενδιαφέρον αναμένεται να υπάρχει χρονική απόσταση.
Το πρώτο γύρισμα, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λέντζας, έγινε στην Ολλανδία στο ντέρμπι της Φέγενορντ με τον Άγιαξ που έληξε 6 - 2.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



