Σπύρος Νικολαΐδης: Μίλησε για το bullying που έχει υποστεί - «Δύο μέτρα παλικάρι είναι δυνατόν να σε κοροϊδεύουν;»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» που παρουσιάζει η Νίκη Λυμπεράκη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23/5 ο Σπύρος Νικολαΐδης.
Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γη της Ελιάς», ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στο bullying που είχε βιώσει σε μικρή ηλικία: «Τα γέλια των συμμαθητών μου με στοιχειώνουν ακόμα και τώρα. Θέλω να πω κάτι. Ακόμη και σήμερα το έχω ακούσει πάρα πολλές από τότε που βγήκα να μιλήσω για την προσωπική μου εμπειρία. Έχει τύχει να με κοροϊδέψουν και γνωστοί μου και να μου πούνε δύο μέτρα παλικάρι, δυνατός, γεροδεμένος, πετυχημένος είναι δυνατόν να σε κοροϊδεύουν; Δεν μας τα λες καλά».
Στην ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη γνωστή δημοσιογράφο, ο ηθοποιός προσθέτει: «Κι όμως γιατί πρέπει να υπάρχει αυτό το στερεότυπο; Επειδή κάποιος είναι ψηλός, όμορφος και γεροδεμένος δεν μπορεί να φάει bullying; Δεν θεωρώ πως υπάρχει ειδική ομάδα για να φάει bullying. Δεν είναι πάντα νταήδες αυτοί που το κάνουν».
Ακολουθεί βίντεο με την τοποθέτηση του ηθοποιού στην εκπομπή
Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Από πότε ισχύει και ποιες οφειλές υπάγονται
Συγκλονίζει ο Μάριος Φραγκούλης: «Ζήτησα να φωνάζω τη θεία μου "μητέρα" για να σταματήσουν να με κοροϊδεύουν»
Λορέντζο Καριέρε: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά, σπαρακτικό «αντίο» από τον Γιώργο Ελεύθερα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



