Orlando Bloom: «Λιώνει» στη γυμναστική και θυμάται τη στιγμή όταν οι γιατροί του είπαν ότι δεν θα ξαναπερπατήσει
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ο Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom), όπως όλοι γνωρίζουμε, αγαπά την άσκηση. Εχει δουλέψει πολύ σκληρά για να διατηρεί το κορμί του γυμνασμένο, καθώς σε ηλικία 19 ετών χρόνια είχε σπάσει την πλάτη του και τότε οι γιατροί του είπαν ότι δεν πρόκειται να περπατήσει ξανά.
Εκείνος, όμως, δεν πτοήθηκε και απέδειξε περίτρανα ότι οι γιατροί είχαν κάνει λάθος. Ο ηθοποιός του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» για να γιορτάσει την πρόοδό του ανέβασε στο Instagram του μια σειρά από βίντεο στα οποία γυμνάζεται σκληρά και σηκώνει βάρη.
Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Ορλάντο Μπλουμ είχε αποκαλύψει πως την ώρα που προσπαθούσε να σκαρφαλώσει σε μία ταράτσα με τους φίλους του, η υδρορροή από την οποία κρατιόταν υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος τριών μέτρων και να βρεθεί στο έδαφος.
Το ατύχημα αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο διάσημος ηθοποιός να καθηλωθεί για τέσσερις μήνες στο κρεβάτι. «Είμαι ευγνώμων» είχε δηλώσει, έχοντας ξεπεράσει τελείως τα όποια προβλήματα. Έτσι έπειτα από 18 μήνες σε κέντρο αποκατάστασης και πολυάριθμες επεμβάσεις κατάφερε να είναι σε θέση το 2001 ν' αναλάβει τον ρόλο, που τον ανέδειξε, στην πρώτη ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».
«Πάντα κάνω ασκήσεις για την πλάτη μου. Δεν με εμπόδισε από το να κάνω το οτιδήποτε. Παρά ταύτα είναι μια διαρκής και σταθερή έννοια» ανέφερε και συνέχισε τονίζοντας: «Ο φόβος δεν είναι φίλος μου. Αλλά είναι κάτι που πρέπει πάντα να το έχεις υπ’ όψιν σου. Αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να ζω, θα κατέστρεφα την δημιουργικότητα μου, την προσωπικότητά μου».
Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης - «Γνώμονας να διαφυλαχθεί το έργο της κυβέρνησης»
«Φώναζε βοήθεια»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τη φονική φωτιά στον Κολωνό - Πώς ξεκίνησε
Θρίλερ με τη νεκρή στο κέντρο της Αθήνας: Τα κρίσιμα «τυφλά» λεπτά - Τα δύο σενάρια που εξετάζονται
Φρίκη στη Βρετανία: Νηπιαγωγός έπνιξε βρέφος - Το τύλιξε σε υπνόσακο και το κάλυψε με κουβέρτα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



