Τα σχέδια για δεύτερο «GNTM» και τα... απόνερα του πρώτου (vids)
Με διπλή παρουσία και του χρόνου η Βίκυ Καγιά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Στην αποκάλυψη πως συνεχίζεται το «Shopping Star» και την επόμενη τηλεοπτική περίοδο προχώρησε η Βίκυ Καγιά στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη, προσθέτοντας πως θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος του «Greece’s Next Top Model» την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Εθνος», η παρουσιάστρια των δύο προγραμμάτων, που είναι πάντα προσεκτική όσον αφορά στις δηλώσεις για τα επαγγελματικά της σχέδια, έχει έρθει εδώ και μερικές εβδομάδες σε συμφωνία με τα στελέχη του Star για την επόμενη σεζόν. Η εκ των υστέρων διαφωνία της, που την εξέφρασε δημόσια, ήταν για την επιλογή της να μπει η Μέγκι Ντρίο στο σπίτι του πρώτου «GNTM».
«Μετάνιωσα λίγο που έδωσα “ναι” στη Μέγκι. Ήρθε σαν πολύ φρέσκο, γλυκό, σέξι κορίτσι και τελικά μέσα στη διαδικασία σαν να μαύρισε, σαν να γκρίζαρε, σαν να έχασε αυτό το φως που είχε και την ελπίδα και το πάρα πολύ πάθος. Και εμένα αυτό γενικά με λυπεί στους ανθρώπους, να χάνουν το πάθος και το focus τους» ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά ρίχνοντας τα βέλη της.
Φυσικά, η Μέγκι βρήκε χρυσή ευκαιρία να επανέλθει στην επικαιρότητα απαντώντας στη Βίκυ και λέγοντας πως εκείνη ανέβασε τα νούμερα του ριάλιτι.
«Είμαι πάρα πολύ έξαλλη. Δεν το περίμενα καθόλου. Ειδικά από την κυρία Καγιά, που ήταν από τις αγαπημένες μου. Δεν κατάλαβα γιατί το δήλωσε αυτό, εφόσον στην αρχή ήμουν από τις αγαπημένες της... Αντί να χαίρεται που ήμουν στο παιχνίδι, επειδή όλοι ασχολούνταν με μένα και τα νούμερα ανέβηκαν εξαιτίας μου, ακούω τέτοια σχόλια. Έψαχναν κοπέλες με προσωπικότητα και τελικά κέρδισε μια κοπέλα χωρίς προσωπικότητα. Αυτοί αποφάσισαν την 20άδα».
Νέο έκτακτο από ΕΜΥ: Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Οι «κόκκινες» περιοχές
Σταμάτησαν οι έρευνες στο εργοστάσιο «Βιολάντα» υπό το φόβο νέας έκρηξης εξαιτίας της μεγάλης διαρροής προπανίου
Η πρώτη φωτογραφία της Κρήτης από την Αττική από τον άνθρωπο που ενώνει τις βουνοκορφές της Ελλάδας
Η σοκαριστική ιστορία 20χρονου στην Ινδία που ακρωτηρίασε το πόδι του για μια θέση στην Ιατρική
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




