Κωνσταντίνος Αργυρός: Πρώτος καλεσμένος στο «Αλ Σιχτίρι» του Λαζόπουλου (vid)
Στις 12 Μαρτίου, στις 23.00 στο «Αλ Σιχτίρι» ζωντανά ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Μουσική, κέφι, χορός και τραγούδι!🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα είναι ο πρώτος καλεσμένος στο νέο «Αλ Σιχτίρι» του Λάκη Λαζόπουλου, την Τρίτη 12 Μαρτίου, στις 21:00, στο Open TV.
Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, ο οποίος παραμένει σταθερά στο no1 του airplay με το νέο του hit «Τι να το κάνω» από το δίσκο «Το κάτι παραπάνω» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, θα βάλει τη μοναδική μουσική του «σφραγίδα» στην εκπομπή.
Με τις μεγάλες του επιτυχίες και τις ξεχωριστές του ερμηνείες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα εγκαινιάσει τη νέα μουσική ενότητα, που θα ακολουθεί μετά το σατιρικό κομμάτι του «Αλ Τσαντίρι» και, σίγουρα, θα χαρίσει στο κοινό μοναδικές στιγμές.
Το Open TV µε την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου ξαναβάζει στο τηλεοπτικό κάδρο την (πολιτική) σάτιρα για δύο ώρες (21:00 – 23:00), ένα είδος προγράµµατος που απουσίαζε για αρκετό διάστηµα από την ελληνική τηλεόραση, ενώ στη συνέχεια τη «σκυτάλη» θα παίρνει για μία ώρα (23:00 – 00:00) το μουσικό «Αλ Σιχτίρι».
Επί σκηνής µαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο θα εναλλάσσονται εκλεκτοί συνάδελφοί του, µε τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.
Η γενιά του Grindr: Όταν το προφίλ σου γίνεται βιτρίνα και εσύ προϊόν στο ράφι
«Το βλέπεις αυτό;»: Νέο... πακέτο αρχείων για UFO από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ - Οι καταθέσεις από μυστική επιτροπή της CIA
Η Ανταρκτική εκπέμπει SOS: Θερμοκρασίες 20 βαθμούς πάνω από τον μέσο όρο - Εξαφανίζονται πάγοι «ίσοι με τη Γαλλία»
Σοκαριστικό βίντεο: Αεροπλάνο Boeing συγκρούστηκε με πύργο ραντάρ - Τρεις τραυματίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



