Τηλεθέαση: Η πρεμιέρα Λαζόπουλου στο Open πάνω από το Survivor
Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ και έγινε κυριολεκτικά της Τρίτης...🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το βράδυ της Τρίτης (12/3), ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε στο τηλεοπτικό κοινό με ένα ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και το μουσικό «Αλ Σιχτίρ», το οποίο φιλοξένησε τον δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό.
Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε, όπως πάντα, με τον μοναδικό σατιρικό του τρόπο την επικαιρότητα και μέσα στις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Παύλου Χαϊκάλη και του Πέτρου Φιλιππίδη με φούστες στη σκηνή.
Ο Λάκης Λαζόπουλος και το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» του Open TV μπήκε επιθετικά στην prime time ζώνη, σημειώνοντας διψήφια νούμερα τηλεθέασης, και προσπερνώντας το Survivor (στο οποίο υπήρχε ανακοίνωση αποχώρησης παίκτη) στο γενικό σύνολο.
Πιο συγκεκριμένα το «Τσαντίρι» σημείωσε 15,7% στο γενικό σύνολο και 13,7% στο δυναμικό κοινό. Την ίδια ώρα το «Survivor Ελλάδα - Τουρκία» σημείωσε 14,9% στο γενικό σύνολο.
Αναλυτικά:
Στο γενικό σύνολο:
Το Τατουάζ - 22,1%
MasterChef - 18%
Αλ Τσαντίρι Νιούζ - 15,7%
Survivor - 14,9%
Στο δυναμικό κοινό:
MasterChef - 26,4%
Το Τατουάζ - 18,6%
Survivor - 13,7%
Αλ Τσαντίρι Νιούζ 13%
Γιατί η Κίνα προσέγγισε τον σμήναρχο και πώς τον στρατολόγησε για να κατασκοπεύει - Ο ρόλος της CIA
«Δεν είχα καμία αρμοδιότητα για τα κονδύλια» λέει η Άννα Στρατινάκη - Τι απαντά για την υπόθεση Παναγόπουλου
Ανατριχιαστικό βίντεο με τη στιγμή που ανήλικος στις ΗΠΑ βάζει φωτιά σε φίλο του ενώ η παρέα τους γελάει
Σαουδάραβας σκιέρ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς: Δεν είναι ανέκδοτο, αλλά ιστορία έμπνευσης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



