Σπύρος Παπαδόπουλος: «Mε έχει πείσει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη» - Το άγνωστο τηλεφώνημα στον πρωθυπουργό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις 10» όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κομμάτι της παρουσίασης, στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και στο άγνωστο τηλεφώνημά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Είμαι αρκούντος απογοητευμένος από την Αριστερά. Παραμένω Αριστερός χωρίς να περιμένω ότι θα έρθει κάποτε μία Αριστερά που όλοι ονειρευόμαστε. Με έχει πείσει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, δεν του το ‘χα. Με πήρε μια μέρα να με ευχαριστήσει που είχα κάνει εκείνο το σποτ για τον κορονοϊό, μου έδωσε και το τηλέφωνό του και μου είπε όποτε τον χρειαστώ να τον πάρω.
Ήμουν ένα βράδυ με φίλους και βλέπουν στο ίντερνετ ότι υπάρχει μία ομάδα Ελλήνων φοιτητών που ήταν εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο. Μου λένε: παρ’ τον αφού έχεις τον αριθμό του, δεν χάνεις κάτι. Τον πήρα 11 η ώρα το βράδυ και μου λέει: είναι ήδη ενήμερος ο Χαρδαλιάς, θα σε ενημερώσω τι θα κάνουμε», αποκάλυψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
Η αγωνία για την Πολιτική Επιτροπή, η γραμμή της Διαμαντοπουλου για τον Τσίπρα και η επιτυχία της Ντόρας για τον δημόσιο διάλογο
Οι έξι μήνες που μπορεί να κρίνουν την παγκόσμια ισορροπία
Στο «κυνήγι» των απογοητευμένων ψηφοφόρων η κυβέρνηση: Η στρατηγική απέναντι στην αντιπολίτευση
Κώδικας χρήσης τεχνητής νοημοσύνης: Το Υπουργείο Παιδείας βάζει κανόνες του ΑΙ στο εκπαιδευτικό σύστημα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




