Αll we need is love: Το νέο τεύχος του Marie Claire είναι αφιερωμένο στον έρωτα και στην ισότητα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με τον τίτλο «All we need is love» κυκλοφορεί το νέο τεύχος του Marie Claire Greece, το οποίο είναι αφιερωμένο στον έρωτα και στην ισότητα. Εξι ζευγάρια μοιράζονται τα δικά τους love story σε μια ιδιαίτερη φωτογράφιση.
Η Ελένη Γκίκα και η σύζυγός της Μαρία Βαζούρα μιλούν για τη δική τους ιστορία, την ορατότητα και το νομοσχέδιο για τη θέσπιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.
«Τι είναι ρομαντικό σήμερα; Πού αναζητούμε την αγάπη; Τι θέλουμε από τις σχέσεις; Οι ανάγκες αλλάζουν, οι κοινωνίες εξελίσσονται και ορίζουν διαφορετικά την τρυφερότητα, την οικογένεια, τις προτεραιότητες των συντρόφων. Οι άνθρωποι διεκδικούν την ευτυχία τους. Όσο η συγκολλητική ουσία είναι η αγάπη, το μέλλον θα προδιαγράφεται καλύτερο» αναφέρει ανάρτηση στον λογαριασμό του περιοδικού στο Instagram.
Καταδικάστηκε σε θάνατο ο διανομέας για τη φρικιαστική δολοφονία 7χρονης Αθηνάς στο Τέξας - «Θα αντιμετωπίσεις την οργή του Θεού»
«Έκανα αυτό που έπρεπε»: Τα πρώτα λόγια του 54χρονου που δολοφόνησε τον 21χρονο Νικήτα στην Κρήτη
Ανησυχία για εξάπλωση του χανταϊού: Πρώτο ύποπτο κρούσμα εκτός κρουαζιερόπλοιου - Εντοπίστηκε σε Γάλλο
Ανείπωτη τραγωδία στην Αίγινα: Νεκρό βρέφος μόλις 1,5 έτους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



