Αλέξης Γεωργούλης και Μαρία Σολωμού σε εύθυμη διάθεση σε εγκαίνια μαγαζιού - Οι αναρτήσεις στο Instagram
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μία σειρά από φωτογραφίες μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη δημοσίευσε η Μαρία Σολωμού στο Instagram. Οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν στα εγκαίνια ενός μαγαζιού στον Πειραιά.
Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής βρέθηκε τον Απρίλιο αντιμέτωπος με καταγγελία για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης, με την υπόθεση να τον οδηγεί εκτός ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος, μάλιστα, είχε αποφασίσει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έκανε σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις και τοποθετήσεις.

«Αν έχει κάνει κάτι ο Αλέξης, εγώ θα τον κρεμάσω»
Η Μαρία Σολωμού είχε αναφερθεί παλιότερα στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. «Μου πήρε αρκετό καιρό ν' "ακούσω" τι λέγεται για τον Αλέξη. Είμαι πάρα πολύ ταραγμένη και συγγνώμη γιατί νομίζω ότι θα κάνω μόνο σαρδάμ. Με τον Αλέξη έχω σχέση ζωής, μιλάμε, τον έχω ζήσει σε όλες τις στιγμές του. Μου είναι δύσκολο όλο αυτό. Ο Αλέξης που ξέρω εγώ δεν έχει καμία σχέση με αυτά για τα οποία κατηγορείται. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτω από ποια συνθήκη και σε ποιον πλανήτη μπορεί να γίνει βίαιος ο Αλέξης.
Είκοσι πέντε χρόνια δεν έχω δει όλα αυτά για τα οποία κατηγορούν τον Αλέξη, δεν έχω δει καν να του γυρίζει το μάτι. Δεν τον έχω δει καν να τσακώνεται, δεν τον έχω ακούσει καν να φωνάζει. Δεν μπορώ να το καταπιώ αυτό το πράγμα. Ολο αυτό είναι σοκαριστικό για μένα. Νιώθω κι εγώ προσβολή με αυτό το πράγμα. Αν έχει κάνει κάτι ο Αλέξης, εγώ θα τον κρεμάσω. Δεν γνωρίζω τη θέση του για το θέμα, όταν θα έρθει η ώρα, θα μιλήσω μαζί του. Θέλω να αφήσω χρόνο στον Αλέξη να ισορροπήσει και να του μιλήσω μετά. Είμαι πάντα με τις γυναίκες και με τα θύματα, αλλά επιτρέψτε μου στη συγκεκριμένη περίπτωση να έχω μια δεύτερη σκέψη».
Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



