Κλέλια Ρένεση: «Δε θα ζούσα αν δε με εξυπηρετούσαν αμέσως» - Τι είπε για την περιπέτεια της υγείας της
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Για την περιπέτεια της υγείας της μίλησε η Κλέλια Ρένεση στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού». Η ηθοποιός, που είχε ένα ισχυρό αναφυλακτικό σοκ και χρειάστηκε να μεταφερθεί στα επείγοντα, ανέφερε πως πλέον είναι καλά και σιγά σιγά επανέρχεται. Ωστόσο, η Κλέλια Ρένεση τόνισε, πως αν το προσωπικό του νοσοκομείου δεν την εξυπηρετούσε τόσο άμεσα, η ζωή της θα είχε μπει σε μεγάλο κίνδυνο.
«Έχω ξεπεράσει τον κίνδυνο»
«Είχα ένα αναφυλακτικό σοκ και πήγα στο νοσοκομείο, ήταν πολύ επείγον, με εξυπηρέτησαν πολύ καλά. Προσπαθώ να επανέλθω. Έχω πάρει πάρα πολλές ενδοφλέβιες αδρεναλίνης τώρα, προσπαθώ, σε 1-2 μέρες θα επανέλθει ο οργανισμός μου φαντάζομαι. Έχω επιστρέψει στο σπίτι μου. Θεωρητικά, έχω ξεπεράσει τον κίνδυνο. Έχω πάθει και στο παρελθόν αναφυλακτικό σοκ. Είμαι αλλεργική σε διάφορα πράγματα. Εντάξει, δε πειράζει, μια χαρά, όλα καλά. Υπάρχουν άνθρωποι σε πολύ χειρότερες καταστάσεις, που δε διορθώνονται με μια αδρεναλίνη. Όλα καλά. Το σημαντικό είναι ότι τα νοσοκομείο και οι γιατροί είναι τρομεροί, έχουν τρομερές δυνατότητες.
Πρέπει να τους δοθεί η ευκαιρία να ζήσουν φυσιολογικά, να αμείβονται σωστά οι γιατροί και να μπορούν τα νοσοκομεία να έχουν μια αξιοπρεπή κατάσταση, να μην είναι υποστελεχομένα. Γι’ αυτό παλεύουμε όλοι και λέμε για τη Δημόσια Υγεία. Εγώ πήγα σε ένα εφημερεύον κεντρικό Αθηναϊκό νοσοκομείο και με εξυπηρέτησαν αμέσως, δε θα ζούσα αν δε με εξυπηρετούσαν αμέσως» δήλωσε η Κλέλια Ρένεση.
Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ μετά το μπλακ άουτ στο FIR - Ποιος αναλαμβάνει
Ο Τραμπ επιμένει: «Η Γροιλανδία είναι ζωτικής σημασίας για τον Χρυσό Θόλο των ΗΠΑ - Οτιδήποτε άλλο δεν το δεχόμαστε»
Αγρότες: Προβληματισμός στον Παλαμά - «Χλωμή» η κάθοδος των τρακτέρ στην Αθήνα
Αυτή η εταιρεία είναι έτοιμη να κοντράρει το ChatGPT! Θα θυμάται, θα κατανοεί και θα ακολουθεί παντού τον χρήστη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



