Χριστίνα Λαμπίρη: «Εχω δύο υπέροχα εγγόνια, εχει αλλάξει η ζωή μου»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στις κάμερες μίλησε η Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία δήλωσε ότι η ζωή της εχει αλλάξει εντελώς, ενώ ανήκει πλέον στους ανθρώπους που δεν παρακολουθούν τηλεόραση.
«Πλέον είμαι αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ισότητας και Επικοινωνίας στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και έχω δύο υπέροχα εγγόνια. Τώρα το συνειδητοποιώ, που το λέω» υπογράμμισε, αρχικά, η ίδια.
«Είναι τόσο γεμάτη η μέρα μου, που δεν έχω χρόνο να παρακολουθήσω τι γίνεται στην τηλεόραση. Μην με βάλετε σε αυτή τη διαδικασία. Οταν ήμουν εγώ στην τηλεόραση και άκουγα κάποιον να λέει ότι δεν βλέπει τηλεόραση, αναρωτιόμουν πώς γίνεται αυτό. Τελικά όμως, υπάρχουν άνθρωποι που δεν βλέπουν τηλεόραση» πρόσθεσε.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



