Μιχάλης Οικονόμου για νομοσχέδιο ομόφυλων ζευγαριών: «Οι βουλευτές να μην πάνε για καφέ την ώρα της ψηφοφορίας»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε λίγες ώρες ψηφίζεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία και το βλέμμα στρέφεται στη στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Νωρίτερα, η Guardian δημοσίευσε ρεπορτάζ για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια ομόφυλη οικογένεια στην Ελλάδα. Στο βρετανικό δίκτυο μιλούν η Βικτωρία Καλφάκη, η οποία είναι παντρεμένη με την Χριστίνα Λεϊμονή και έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι μαζί, τη Νιόβη, η γκαλερίστρια Ρεβέκκα Καμχή και ο Κώστας Ανδρουλάκης, ο οποίος μεγαλώνει τους υιοθετημένους γιους του στο Λονδίνο μαζί με τον σύζυγό του, Μιχάλη.
Ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του και έχει ταχθεί υπέρ του νομοσχεδίου, προχώρησε σε μία ιδιαίτερη ανάρτηση – έκκληση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.
«Παρακαλώ πολύ, αυτήν την τόσο ιστορική ημέρα, οι βουλευτές μας να μην πάνε για καφέ την ώρα της ψηφοφορίας αλλά με το θάρρος της γνώμης τους ας ψηφίσουν ονομαστικά αυτό που θεωρούν καλύτερο για το παιδί μου. Αυτόν που φωνάζει μπαμπά, να μπορέσει κι επιτέλους να γίνει και επίσημα ο μπαμπάς του, με το νέο νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο» έγραψε.
Ο ευρωπαϊκός καύσωνας έρχεται στην Ελλάδα - Η προειδοποίηση του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού Οργανισμού
Μεγαλείο ψυχής: 87χρονη που έχασε τα δυο παιδιά της σε τροχαίο δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ
«Ήμουν έτοιμη να φύγω»: Η ιστορία μιας γυναίκας που επέλεξε την υποβοηθούμενη ευθανασία μετά από δεκαετίες αφόρητου πόνου
Τρομερό βίντεο: Χαλαρός οδηγός βαν επεμβαίνει σε καταδίωξη της αστυνομίας και βοηθά στη σύλληψη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



