Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Άνοιξαν κοινό λογαριασμό στο Instagram (pic)
Παλαιότερα, το ζεύγος μοιραζόταν φωτογραφικά στιγμιότυπά του στον λογαριασμό που διαχειρίζεται το Παλάτι του Κένσινγκτον🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ παρουσίασαν τον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram. Το προφίλ έχει το όνομα Sussexroyal.
Παλαιότερα, το ζεύγος μοιραζόταν φωτογραφικά στιγμιότυπά του στον λογαριασμό που διαχειρίζεται το Παλάτι του Κένσινγκτον, όπου αναρτώνται φωτογραφίες των δραστηριοτήτων και του μεγαλύτερου αδελφού του Χάρι, του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της οικογένειάς του.
Τον περασμένο μήνα, Χάρι και Μέγκαν ανακοίνωσαν εκτός ότι μετακομίζουν από το Λονδίνο στο Φρόγκμορ Κότατζ στο Ουίνδσορ, δυτικά της βρετανικής πρωτεύουσας, επιπλέον θα προσλάβουν ένα νέο επικοινωνιακό επιτελείο, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
«Καλωσήλθατε στον επίσημο λογαριασμό μας στο Instagram. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε με εσάς το έργο που αποτελεί ώθηση για εμάς, τους σκοπούς που στηρίζουμε, σημαντικές ανακοινώσεις και τη δυνατότητα να ρίξουμε φως σε σημαντικά θέματα. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και σας υποδεχόμαστε στο @sussexroyal. Χάρι και Μέγκαν», αναφέρεται στη λεζάντα της πρώτης ανάρτησης του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ.
Tραμπ: Δεν είμαι έτοιμος για συμφωνία με το Ιράν - Ίσως χτυπήσουμε ξανά το νησί Χαργκ για πλάκα
Πού το πάει ο Αντώνης Σαμαράς και τι φοβούνται στο Μέγαρο Μαξίμου;
Η παράνοια των social media: Influencer βγάζει χρήματα γιατί κάθονται και τον βλέπουν να καπνίζει και να πίνει
Όσκαρ 2026: Είδαμε τις υποψηφιότητες για Καλύτερη Ταινία. Θλίψη! Μια Μάχη μετά την Άλλη, Frankenstein και άδικος χαμένος χρόνος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




