Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Αυτή τη βδομάδα θα μεταφερθεί σε θάλαμο»
Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία της σπουδαίας ερμηνεύτριας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η Μαρινέλλα συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία», 19 ημέρες μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή του Ηρωδείου, έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.
«Έχει δώσει έναν δύσκολο αγώνα»
Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, μίλησε στον ΑΝΤ1 και εξήγησε τους λόγους που η τραγουδίστρια παραμένει σε μονάδα εντατικής θεραπείας, παρά το γεγονός ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο.
«Είναι απόφαση των γιατρών της. Πιστεύω ότι αυτή την εβδομάδα, η επόμενη κίνηση θα είναι να μεταφερθεί σε θάλαμο, όπου θα παραμείνει για να σταθεροποιηθεί καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά.
Για την απόφαση να παραμείνει προσωρινά στη ΜΕΘ, δήλωσε: «Οι αποφάσεις για την υγεία ενός αρρώστου παίρνονται από τους θεράποντες γιατρούς του. Οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να κρίνουμε γιατί παραπάνω ή γιατί παρακάτω».
Τέλος, σημείωσε ότι η Μαρινέλλα θα μεταφερθεί σε κανονικό δωμάτιο αυτή την εβδομάδα. «Η Μαρινέλλα έχει δώσει έναν δύσκολο αγώνα κι αυτή την εβδομάδα θα μεταφερθεί στο δωμάτιο και στη συνέχεια, σε κέντρο αποκατάστασης», είπε κλείνοντας.
«Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




