Ανδρέας Λαγός: Tο συμβόλαιό του με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας - «Προτιμούν μεσογειακή, ελληνική κουζίνα»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο σεφ Ανδρέας Λαγός αποκάλυψε ότι συνεργάστηκε με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, μαγειρεύοντας υγιεινά μεσογειακά φαγητά.
«Ετρωγαν υγιεινή, μεσογειακή, ελληνική κουζίνα. Φακές, φάβα και τέτοια πράγματα. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι τους μαγείρευα χωρίς αλάτι για τα παιδιά και χωρίς ζάχαρη» ανέφερε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».
Ο ίδιος, επίσης, δήλωσε ότι βρίσκει τη μαγειρική στα social media υπερβολική και προτιμά την επαφή με τη φύση, την οποία θεωρεί ψυχοθεραπεία.
«Eχω μπουχτίσει με τις μαγειρικές στα social media, δεν μπορώ άλλο. Πολλοί με ρωτάνε γιατί δεν κάνω TikTok. Το προσπάθησα αλλά με τόση πληροφορία, όλοι πλέον μαγειρεύουν, τι θα προσφέρω εγώ; Ακολουθώ λογαριασμούς απ' όλο τον κόσμο, αλλά υπάρχει μια υπερβολή».
Μάρω Κοντού: Το κορίτσι από το Κουκάκι που ένιωθε «περαστική από τη ζωή»
Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο: Διακοπή 30 λεπτών στον τελικό του Μουντιάλ για Halftime Show!
Μία απάντηση για όλα τα «ναι, αλλά...» σας: «Είμαι η Βασιλική, αυτιστική και ζω στην πόλη που πυροβολεί ανθρώπους»
Νέο σύστημα καταγγελιών από το υπουργείο Υγείας - Στο στόχαστρο αισθητικοί και διαιτολόγοι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



