Ζόζεφιν: «Μου αρέσει πολύ η αναγνωρισιμότητα, θέλω να μου μιλάνε στον δρόμο»
«Θέλω να συμμετάσχω στη Eurovision, δε μου έγινε κάποια πρόταση», δήλωσε η τραγουδίστρια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Ζόζεφιν έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA και αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα αλλά και στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην Eurovision.
Η Eurovision και η δημοφιλία
H τραγουδίστρια εξήγησε ότι θα ήθελε να εκπροσωπήσει κάποια στιγμή την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό. Σχετικά με την αναγνωρισιμότητα ανέφερε πως είναι κάτι που απολαμβάνει πολύ.
Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να συμμετάσχει στη Eurovision είπε: «Θέλω να συμμετάσχω. Μπορεί κάποια άλλη χρονιά. Φέτος δεν υπήρξε κάποια πρόταση».
Η Ζόζεφιν παραδέχτηκε επίσης ότι της αρέσει η αναγνωρισιμότητα: «Μου αρέσει πολύ η αναγνωρισιμότητα. Θέλω να μου μιλάνε στον δρόμο. Από το σχολείο πίστευα πως ήμουν γνωστή και το ήθελα. Δεν έχω πρόβλημα με τα αρνητικά σχόλια, ο καθένας ας λέει την γνώμη του. Αυτή την περίοδο έχω δώσει προτεραιότητα στην δουλειά μου. Θέλω πολύ να συνεργαστώ με τον Σάκη Ρουβά».
Μάρω Κοντού: Το κορίτσι από το Κουκάκι που ένιωθε «περαστική από τη ζωή»
Μητσοτάκης από Εύβοια: Το ΕΣΥ αλλάζει - Θα παραδώσουμε το καλύτερο εθνικό σύστημα υγείας
Μία απάντηση για όλα τα «ναι, αλλά...» σας: «Είμαι η Βασιλική, αυτιστική και ζω στην πόλη που πυροβολεί ανθρώπους»
Μπαράζ αποχωρήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ: Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι Μεϊκόπουλος, Μαμουλάκης, Κοντοτόλη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



