Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Πόσο άδικη η ζωή»
Πέθανε ο Γιώργος Δασκαλάκης που έδινε μάχη με τον καρκίνο
«Πόσο άδικη η ζωή»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο τραγουδιστής που τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Σε πληροφορώ» από την Panic.
«Πόσο άδικη η ζωή»
Μάλιστα, με την κυκλοφορία αυτή, πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν πως ο Γιώργος Δασκαλάκης κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του. Τελικά όμως ο τραγουδιστής δεν τα κατάφερε.
Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσω μιας ανάρτησης του στο Facebook ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Νίκος Τερζής. «Αχ βρε Γιώργη .. Αν είναι δυνατόν… Πάνω που χάρηκες. Πόσο άδικη η ζωή» έγραψε στην ανάρτησή του.
Διαβάστε ακόμη
«Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




