Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν έχω χρήματα, τα ξόδεψα όλα»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Βασίλης Τερλέγκας μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για την προσωπική του ζωή, τα οικονομικά του προβλήματα, αλλά και την ενδεχόμενη επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στο τραγούδι.
Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι δεν έχει πλέον χρήματα, καθώς «τα ξόδεψε» όλα, ενώ αναφέρθηκε με γενναιοδωρία στη ζωή. «Ας μου πάρουν όλα τα σπίτια, εγώ θα βρω πού να μείνω» είπε, επισημαίνοντας ότι προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στους ανθρώπους που βρίσκονται σε μεγαλύτερη ανάγκη.
Όσον αφορά τον Νότη Σφακιανάκη, ο Βασίλης Τερλέγκας τόνισε ότι σέβεται απόλυτα τις αποφάσεις του και του εύχεται υγεία, χωρίς να μπορεί να σχολιάσει την πιθανότητα επιστροφής του.
Διαβάστε ακόμη
Καταγγελία Γιαννάκου στο OPEN για εγκληματικές παραλείψεις και ιατρικά λάθη κατά την προσπάθεια ανάνηψης του Μαζωνάκη
Άλλη μια «μαύρη» σελίδα στην ιστορία: Ελεύθερος ο Κασιδιάρης - Ανακοίνωσε κόμμα εν μέσω πανηγυρισμών
Φωτιά στην Κόνιτσα: Για 16η μέρα ενεργό το μέτωπο - Καίει στη χαράδρα του Αώου
Η «Ειρήνη» με Μακρυπούλια, η ανυπάκουη «Λυσιστράτη» και οι εξομολογητικές Σκιαδαρέσες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



