Ελένη Βιτάλη για Μαρινέλλα: «Προσεύχομαι, όπως όλοι μας»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Ελένη Βιτάλη μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για την υγεία της Μαρινέλλας, αλλά και τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία «Υπάρχω», αφιερωμένη στη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.
Αναφερόμενη στη Μαρινέλλα, η τραγουδίστρια τόνισε: «Είναι καλά, τηρουμένων των αναλογιών. Όλοι προσευχόμαστε για εκείνη. Έχω επικοινωνήσει με την κόρη της και είμαι αισιόδοξη για την πορεία της».
Για τον Χρήστο Μάστορα, σχολίασε: «Δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη ακόμη. Αυτό που ξέρω είναι ότι το παιδί αυτό έχει εξαιρετικό ταλέντο και κάνει θαύματα».
Η ίδια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την τέχνη. «Πάντα όλο και κάτι ετοιμάζουμε. Δεν περιμένω να φτιάξουμε ένα τραγούδι για να το βγάλουμε, μας αρέσει η ίδια η διαδικασία».
Στην αντεπίθεση η Ρωσία κατά της Γερμανίας: «Θα απαντήσουμε αναλόγως - Κλιμακώνουν τις διμερείς σχέσεις»
«Δεν πρόκειται να συμβεί»: Γιατί η πετρελαϊκή συμφωνία του Τραμπ με τη Βενεζουέλα δεν θα ρίξει τις τιμές
Θερμή «παράταση» του καλοκαιριού: Πώς θα κινηθεί η θερμοκρασία έως τις 11 Σεπτεμβρίου - Η πρόγνωση Κολυδά
Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που όχημα σαφάρι με τουρίστες «βουτά» σε ποτάμι γεμάτο κροκόδειλους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



