Γιώργος Λέντζας: «Ήμουν δύσκολος άνθρωπος, ήταν ένα μάθημα που χρειάστηκε χρόνο να το μάθω»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η εγωπάθεια, ο εγωκεντρισμός και οι ναρκισσιστικές συμπεριφορές αποτέλεσαν το επίκεντρο της συζήτησης στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.
Το πρωί της Κυριακής, 22 Δεκεμβρίου, φιλοξενούμενος ήταν ο Γιώργος Λέντζας, ο οποίος μοιράστηκε με ειλικρίνεια προσωπικές του εμπειρίες και παραδέχθηκε ότι σε ορισμένες φάσεις της ζωής του υπήρξε δύσκολος και δυσλειτουργικός.
«Δεν μπορώ ν' αρνηθώ ότι σε αρκετές περιπτώσεις υπήρξα δυσλειτουργικός, τόσο στις προσωπικές σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές συνεργασίες. Όμως, το κλειδί για εμένα ήταν πάντα οι προθέσεις – ποτέ δεν είχα κακή πρόθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήμουν δύσκολος άνθρωπος, αλλά μέχρι να κατανοήσω τι με πίεζε πραγματικά, ήταν αδύνατο να βρω λύσεις. Αυτό ήταν ένα μάθημα που χρειάστηκε χρόνο να το μάθω».
Καραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές
«Το ζητάει ο Καραμανλής θα το κάνουμε» - Οι συνομιλίες που «καίνε» τους «γαλάζιους»
Γιατί οι καταρρίψεις αμερικανικών μαχητικών από το Ιράν αμφισβητούν την «κυριαρχία των ΗΠΑ» που ευαγγελίζεται ο Τραμπ
Κολυδάς για Πάσχα: Δεν έχει κλειδώσει ο καιρός - Η ανατροπή μετά τη Μεγάλη Πέμπτη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



