Συγγρού: Ο Μιχάλης Μητρούσης ο ηθοποιός που έπεσε θύμα του σοβαρού τροχαίου - «Είχα πραγματικά Άγιο»
Ο ηθοποιός παρασύρθηκε με τη μηχανή του από Ι.Χ.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Μιχάλης Μητρούσης φαίνεται να είναι ο ηθοποιός ο οποίος ενεπλάκη στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής (20/12) στη Λεωφόρο Συγγρού, όταν Ι.Χ. με αναπτυγμένη ταχύτητα τον παρέσυρε με τη μηχανή του.
Τι ακριβώς συνέβη
Όπως φαίνεται και σε βίντεο που δημοσίευσε το MEGA, ο ηθοποιός κινούταν στη μεσαία λωρίδα, όταν ένα αυτοκίνητο προσπάθησε έχοντας αναπτύξει ταχύτητα να αλλάξει λωρίδα και παρέσυρε τη μηχανή. Ο αναβάτης αρχικά έπεσε από τη μηχανή, ωστόσο μετά κατάφερε να σηκωθεί.Ευτυχώς, το διπλανό αυτοκίνητο έκανε ελιγμό, προκειμένου να μην τον πατήσει.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Μιχάλης Μητρούσης δήλωσε μέσα από το νοσοκομείο ότι έχει υποστεί κάταγμα περόνης. «Είχα πραγματικά άγιο. Αν δεν ήμουν γυμνασμένος, θα είχα σκοτωθεί. Ευτυχώς, φόραγα κράνος. Ακούω από πίσω έναν θόρυβο και απλά πετάχτηκα από τη μηχανή», περιέγραψε.
Στη συνέχεια, εξήγησε πως αμέσως σηκώθηκε όρθιος ψάχνοντας αν έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Όπως είπε, σήμερα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.
«Χτύπησε το κράνος στην άσφαλτο και μου άνοιξε. Σηκώθηκα όρθιος κατευθείαν και έψαχνα το κορμί μου. Θα κάνω σήμερα το χειρουργείο στο ΚΑΤ και μετά θα πάω στο σπίτι μου. Έχω κάνει όλες τις εξετάσεις», δήλωσε.
Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
«Κλιματική καταστροφή» ο πόλεμος ΗΠΑ – Ισραήλ με το Ιράν: Όσο 84 χώρες μαζί οι εκπομπές άνθρακα - Έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ
Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους
Γκαίτε: ένας ένθερμος φιλέλληνας που σημάδεψε την παγκόσμια λογοτεχνία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




